Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 922recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (922)
Razvrstati po:
Tiago L. Parovi Australia, 27. svibnja 2016.
Disappointed
3
The rooms is very hot and dirty, the shower is terrible. I was very disappointed.
Prijavi ovu recenziju
Howard R. Solo putnici Australia, 17. svibnja 2016.
Regular visitor
4,3
In Room 110 extremely small no window
Prijavi ovu recenziju
Nick Y. Solo putnici Australia, 16. svibnja 2016.
It grows on you
4,7
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Prijavi ovu recenziju
Khairel F. Solo putnici Malaysia, 15. svibnja 2016.
Worth it!
6,7
Recommended!
Prijavi ovu recenziju
Khairel F. Parovi Malaysia, 14. svibnja 2016.
Best
6,7
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Prijavi ovu recenziju
Sanjay B. Parovi India, 13. svibnja 2016.
Best Place to stay
5,7
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Prijavi ovu recenziju
Jean-Baptiste C. Parovi Australia, 11. svibnja 2016.
my opinion
4,3
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Prijavi ovu recenziju
Michelle A. Parovi Australia, 8. svibnja 2016.
Very budget hotel
3,3
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
Prijavi ovu recenziju
Nur A. Solo putnici Indonesia, 1. svibnja 2016.
Very good
5,3
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Prijavi ovu recenziju
Karen P. Solo putnici United Kingdom, 24. travnja 2016.
Great place to stay
5,7
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - SadržajiCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - PogledCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RecepcijaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04