ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Sadržaji Coco de Heaven Hotel Bali - Hrana i piće Coco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba
Coco de Heaven Hotel Bali - Kupaonica Coco de Heaven Hotel Bali - Pogled Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Jimbaran Broj soba: 45
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 806recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (806)
Razvrstati po:
Sabrina L. Solo putnici Australia, 18. ožujka 2015.
Super nice staff. Specially Bobi

Staff and it was so close to the airport
8
Very good, I first stayed the first night I arrived to Bali to then leave to jimbaran. Unplanned I had to stay for 2 more days in Denpasar at the end of my trip and I didn't hesitate to book again. although I would recommend to expand their food area, having a place to eat inside and not have to walk around to find something would have been good. Also the Internet could have been better.
Yantao Z. Solo putnici China, 14. ožujka 2015.
staff attitude good

Clean
9
good
Kalaiisehilvie R. Grupe Malaysia, 27. veljače 2015.
need to fix alot of things

good customer service
4
the bed has some stain..the towel wasnt clean n smells good. the fridge got some weird smell n sound. the hotel breakfast need to be more hotel standard.
Fadel M. Parovi Indonesia, 12. veljače 2015.
Near to the Airport.

Room, pool, near to the airport.
7,7
Hotel was good, near to the airport. Hotel staff was nice but, sadly there was no tv cable in my room. Maybe stay at this hotel again in the near future.
Dodi A. Parovi Indonesia, 23. siječnja 2015.
friendly staff and value for money

clean, close to airport, friendly staff
8
2 days
Michael M. Solo putnici Australia, 23. siječnja 2015.
Handy to the Airport..

Handy location. Value for money. Nice pool
6
Stayed over to be close to airport. Basic/small room and was a bit boxed up!
Junianty M. Parovi Indonesia, 20. siječnja 2015.
Good staffs

Clean, not far from the airport
7,7
Its really fun
Jessica H. Parovi Canada, 16. siječnja 2015.
ok

Air con, pool, nice staff
5,3
It was ok. Very kind staff. Decent room, but very cramped and in need of a good scrub & clean. No hot shower. They offer breakfast in the morning but you pay extra (should be included) seeing as there is nothing else around the area for food other than Burger King and a k mart (not a very good location). All in all if you want a quick stay for cheap it's good
Julian E. Parovi Argentina, 16. siječnja 2015.
Good hotel and great staff

Nice and helpful staff, good rooms with nice bathroom and a nice swimming pool
9
We had a good time there and definitely we would go there again
Yogi W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. siječnja 2015.
Good place good location

Location
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - SadržajiCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - PogledCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07