Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 910recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (910)
Razvrstati po:
Nur A. Solo putnici Indonesia, 1. svibnja 2016.
Very good
5,3
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Prijavi ovu recenziju
Kristina M. Poslovni putnici Australia, 22. travnja 2016.
Insanely good value!!
5,7
I had a stopover for one night and wanted a place that was close to the airport but out of Kuta. I was very surprised with how lovely this place was as I've paid more for a burger!! Perfect spot for a solo traveler or a couple who only need a night or two!
Prijavi ovu recenziju
Febry F. Solo putnici Indonesia, 19. travnja 2016.
Great Place
6
Coco De Heaven are the great place
Prijavi ovu recenziju
Ira N. Solo putnici Australia, 19. travnja 2016.
very good
6
quite and far away from anywhere.
Prijavi ovu recenziju
Grace S. Parovi United Kingdom, 3. travnja 2016.
Great little place!!
5,7
Although about 10 minutes drive from Kuta (15 approx to Seminyak) we rented a motorbike from the hotel and this wasn't a problem! The room we had was really spacious, hot water, we got towels and it was cleaned every day! They also give you 2 bottles of free water a day which you can keep in the mini fridge. The swimming pools also a really nice touch and very rarely has anyone in it! The chlorine is quite strong though and made my hair go a tinge of green! There's also an incredible place to eat just down the road (3 min walk) called Bloems Waroeng - go, you won't regret it! Overall a really nice stay. We got the room at a special price (approx £9 a night per room) so thought this was great considering everything else we looked at in Kuta wasn't half as nice!
Prijavi ovu recenziju
Maria R. Solo putnici United Kingdom, 18. ožujka 2016.
Good value for money.

Loved the pool, short distance to benoa square and wifi is good if he choose lobby level room. It just to cross the crossing bit of pain in the neck because basically hotel located in the mainroad
8
So far so good staff looked after me well as i was solo traveller
Prijavi ovu recenziju
Ahmad S. Solo putnici Indonesia, 16. ožujka 2016.
good
5,7
good place
Prijavi ovu recenziju
Tiara S. Solo putnici Indonesia, 12. ožujka 2016.
Near to the Airport

Nice staff, affordable price, near by attraction area.
9
Near by attraction area such as pecatu and Nusa dua. Located near by highway and in main road and the staff very kind.
Prijavi ovu recenziju
Simon H. Solo putnici Australia, 8. ožujka 2016.
Lovely little hotel
6,7
This was my first visit to Coco de Heaven. I will definitely be back. The rooms are very nice with everything you need. Very nice little pool. Fantastic breakfast and really nice staff. You will not find a better place in the same price range.
Prijavi ovu recenziju
Popi R. Parovi Indonesia, 4. ožujka 2016.
Good
6
Good location and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - SadržajiCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - PogledCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RecepcijaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06