Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coco de Heaven

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Bali - Pogled Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Recepcija Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Restoran Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen
Coco de Heaven Bali - Sadržaji Coco de Heaven Bali - Hrana i piće Coco de Heaven Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Kupaonica Coco de Heaven Bali - Pogled
Područje Jimbaran Broj soba: 45
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 722recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (722)
Razvrstati po:
Ler G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. srpnja 2014.
small but beautiful

clean, cheap, and easy accessibility
9
by using agoda
David D. Parovi United Kingdom, 21. lipnja 2014.
Poor

Close to airport
4
I booked this place as our flight arrived after midnight. We actually arrived to the hotel after 2am. The room was very basic, no wardrobe or even a hanger to hang clothes. I suppose you get what you pay for and this hotel is cheap. There was no choice for breakfast, its served adjacent to the reception desk. We sat down and had a plate put in front of us without any dialogue. It consisted of fried rice, omelet, tomato and onion. I had to ask for juice, again for coffee and again for sugar and a spoon to stir it and all the while had 2 or 3 staff sitting around the reception desk staring at us. Basis services required for any hotel, regardless of the price were completely missing here. So all in all, not recommended and a complete waste of time, effort and money. Sorry but no, no, no.....
Sucipto A. Parovi Indonesia, 2. lipnja 2014.
Nice Budget Hotel Good Price

Close to Airport, Cheap and Clean
8
Poliman H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. svibnja 2014.
Ugly service, unfriendly staff, slow breakfast

slow, ugly and disappointing
3,7
Had to wait 1 hour just for breakfast
Soumitra B. Solo putnici Indonesia, 20. travnja 2014.
Great Value for Money

Location, Clean, Friendly Staff
7,7
Overall uneventful and good. The staff are very friendly and helpful. This is definitely good value for money if you are looking for a short transit.
Arya A. Parovi Indonesia, 30. ožujka 2014.
simple place to sleep

location, decent Wi-Fi
6,3
Okay if you just need a place to rest after adventuring during the day. There's a small swimming pool, decent wireless internet, some sitting area and not much else.
Rhena E. Parovi Philippines, 10. ožujka 2014.
a quick stay

cheap, near the airport & easy access to taxi
4,7
Its just a short stay. We only checked in there to spend the rest of the night, then transfer the following day to our villa.
Richard S. Grupe Indonesia, 22. siječnja 2014.
Good Budget hotel in the town

Clean, Comfy, Cozy
10
Friendly staff, Everything is good . Breakfast simple but okay.
Tao L. Solo putnici China, 7. siječnja 2014.
just a hotel for airport

clean room, friendly staff, close to the airport
6,7
The room is OK, but the internet is totally not available during my stay. The hotel locates to a very busy road, close to no where except for the airport (5 minutes drive). There is no restaurant around and Jimbaran beach is far away to the other side of the peninsula. If you just want an overnight stay to catch an early plane, it can be your choice.
Firdaus A. Solo putnici Malaysia, 4. siječnja 2014.
Close to airport

Close to airport,clean room,nice pool
7
The room clean and confortable for solo travelers,friendly staf..but the is room very small,and close to ngurah rai by pass road which you can hear heavy traffic(for those have kid along,keep on eye on them) even in your room..wifi problem...no other hotel close to coco..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coco de Heaven BaliCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Bali - PogledCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - RecepcijaCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - RestoranCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - SadržajiCoco de Heaven Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - KupaonicaCoco de Heaven Bali - Pogled


AS-AGWEB-3C02