ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coco de Heaven

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Bali - Pogled Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Recepcija Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Restoran Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Bazen
Coco de Heaven Bali - Sadržaji Coco de Heaven Bali - Hrana i piće Coco de Heaven Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Bali - Bazen Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Bali - Kupaonica Coco de Heaven Bali - Pogled
Područje Jimbaran Broj soba: 45
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 748recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (748)
Razvrstati po:
Adrian E. Parovi Switzerland, 27. kolovoza 2014.
Excellent value, close to airport, kind staff

Staff, value for the money, located on Jalan Bypass but close to airport
7,7
Dyanti L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. kolovoza 2014.
Comfy place

Place, Location, Staff
8,7
It was great, the staff are so nice. The location is not so far from the airport and the hotel was clean and comfy.
Jake S. Solo putnici Australia, 20. kolovoza 2014.
Good value

Staff, close to airport, wifi
8,3
Yeah this was my third stay here as an overnighter before heading to or from the airport. Good place, basic but clean with really nice staff. True value for money
Gavin T. Obitelji sa malom djecom Australia, 5. kolovoza 2014.
Good for the price

Clean, close to airport.
6
A good budget hotel. I liked the swimming pool and the rooms were clean.
Felix B. Parovi Indonesia, 31. srpnja 2014.
Good Stay

Reasonable price, clean, comfort
8
Amy B. Parovi United Kingdom, 28. srpnja 2014.
Lovely stay just off the plane

Breakfast, staff very helpful and close to airport
8,7
It was very comfortable and the staff were very helpful, very good value for money. Good for staying close to the airport. Improvements would be a safety deposit box in the room.
Ying S. Parovi China, 27. srpnja 2014.
resonable price and very clean

reliable service
7,3
very good!
Ler G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. srpnja 2014.
small but beautiful

clean, cheap, and easy accessibility
9
by using agoda
David D. Parovi United Kingdom, 21. lipnja 2014.
Poor

Close to airport
4
I booked this place as our flight arrived after midnight. We actually arrived to the hotel after 2am. The room was very basic, no wardrobe or even a hanger to hang clothes. I suppose you get what you pay for and this hotel is cheap. There was no choice for breakfast, its served adjacent to the reception desk. We sat down and had a plate put in front of us without any dialogue. It consisted of fried rice, omelet, tomato and onion. I had to ask for juice, again for coffee and again for sugar and a spoon to stir it and all the while had 2 or 3 staff sitting around the reception desk staring at us. Basis services required for any hotel, regardless of the price were completely missing here. So all in all, not recommended and a complete waste of time, effort and money. Sorry but no, no, no.....
Sucipto A. Parovi Indonesia, 2. lipnja 2014.
Nice Budget Hotel Good Price

Close to Airport, Cheap and Clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coco de Heaven BaliCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Bali - PogledCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - RecepcijaCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - RestoranCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - SadržajiCoco de Heaven Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Bali - BazenCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Bali - KupaonicaCoco de Heaven Bali - Pogled


AS-AGWEB-3A05