Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coconut Village Resort Phuket - Bazen Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Hrana i piće Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba
Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 85

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 716recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (716)
Razvrstati po:
Jeevanantham K. Parovi India, 5. siječnja 2016.
Nice stay

Close to beach, nice room, breakfast is good
7,7
Nice - Enjoyed stay in coconut village
Prijavi ovu recenziju
Barnabas V. Parovi Singapore, 10. prosinca 2015.
Worth the money. Not far from beach.

Room. Location. Price
8,7
It was good. Jus like what I wanted for my holiday. Really happy. Will recommend my Frens to book this hotel. And if I ever come to Phuket it will be this hotel only.
Prijavi ovu recenziju
Anthony W. Parovi United Kingdom, 5. prosinca 2015.
Coconut village

The pool ,the staff,and location
8,7
Aright stayed there numerous times never any problems.
Prijavi ovu recenziju
Yasar H. Solo putnici United Kingdom, 24. studenog 2015.
Very good hotel

Good location friendly staff, good swimming pool
8,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Stephen M. Solo putnici Australia, 21. studenog 2015.
Coconut Village

Proximity to beach, staff and nice breakfast.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Craig B. Solo putnici Canada, 14. studenog 2015.
Ok resort on near beach

location, room size, nice pool area
7,3
This hotel is just ok. Rooms are not thoroughly clean. Bathrooms and fixtures are quite grimey. Tap and shower faucets have never been cleaned and are disgusting. Water smells like sulphur when showering. Maps and some other documents in room only in Chinese and Russian, English seems standard at most other places in Thailand. Room doors seem especially flimsy and easy to gain access especially on the ground level pool rooms. Room safes are not actually bolted down, so someone can just walk away with the safe. Pool area is nice but the pool is small and not open in the evening.
Prijavi ovu recenziju
Dongmin K. Solo putnici South Korea, 7. studenog 2015.
Pleasant stay at Patong area

Friendly staffs and perfect location to the beach.
7
I paid for wifi room service, but it doesn't work properly with the very low speed and the breakfast was simple as B&B do. On the other hand it stars at half past six so if you are a busy day traveller every morning I'd not recommand. Generally the standard room was gross and dodge, but staffs were active and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Andrew C. Solo putnici United Kingdom, 3. studenog 2015.
1 week stay Oct/Nov 15

The pool area, the friendly staff, the on site travel desk
8
I stayed for a very pleasant 8 nights at the Coconut village. Overall I was very happy with the hotel. The pool area is lovely and was never very busy (although that may be down to the number of guests staying).The standards of cleanliness in the room were very good, although the bathroom was in need of some updating. I didn't eat much at the hotel but the food I did have was good, particularly the special Halloween menu. I didn't try the breakfast buffet as it finished at 10am, which was generally a little early for me.The staff were all very friendly and helpful, including the lady who ran the excursion desk, who gave good advice and prices. The hotel is 5 minutes from the beach and about 20 minutes walk from Bangla street. I would definately stay again if in Patong.
Prijavi ovu recenziju
Mr S. Grupe India, 28. rujna 2015.
Overall stay was comfortable and good location

1. Spacious Accomadation & Rooms alignment and safety
8,3
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Edwin C. Parovi Singapore, 9. rujna 2015.
Loved it

Stayed here at least eight times :)
7,7
Loved it
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Hrana i pićeCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - PlažaCoconut Village Resort Phuket - PlažaCoconut Village Resort Phuket - PlažaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - KupaonicaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Eksterijer hotelaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02