ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coconut Village Resort Phuket - Bazen Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Hrana i piće Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Kafić Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba
Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 85
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 684recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (684)
Razvrstati po:
Aldrin C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. ožujka 2015.
Bad Experience

Location
5,7
Bad experience. We have strictly reserved a non smoking room several months back but we were given a connecting room that has a very strong smoking smell. The staff were not so accommodating. We complain to them at first but the best thing that they can do is to spray air freshener and said that they are fully booked at the moment...until we strongly insist!!!
Maros K. Grupe Slovakia, 15. ožujka 2015.
Nice place to stay

Location Friendly staff Good performance
10
Stayed as group Enjoyed the time Walking distance from beach and main streets Very helpful staff C u next time again :-)
Yashasvi T. Parovi India, 19. veljače 2015.
Very Good!

Spacious rooms, responsive staff and good ambience.
9,3
Peter B. Solo putnici Switzerland, 7. veljače 2015.
goog

ocation , staff, room
8,3
o internet in room
Marco G. Grupe Italy, 1. veljače 2015.
Basic Hotel

location, price, swimming pool
6
nothing special, it was just a base to visit some friends in Phuket. I saw way better hotels
Chih H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 5. siječnja 2015.
Nice location but too old

shopping, food, beach
7,3
The location is very close to the beach, shops & restauarnt but it locates slightly behind the hustle and bustle. Food & drinks sold at the lobby are reasonable priced and tasty. But the room itself is clean but run down. And the fridge can be very noisy at night. There are too mnay mosquitos unfortunately.
Damein M. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
Food basic and beds like rocks small pool

The friendly cleaner bins empty at three in morning each day staff
4,7
Forgettable
Rudolf G. Obitelji sa odraslom djecom Namibia, 31. prosinca 2014.
very nice resort hotel will.syay here again

Rooms , pool , efficient
9
Was pleasantly surprised by the big rooms and large pool .Staff were friendly and efficient .Easy access to the beach which is 500m away not 100m and shopping .Would recommend .
Yiannakis V. Parovi Cyphrus, 30. prosinca 2014.
Need renovation everywhere .Rooms,bath, breakfast

massage and some stuff. General manager very good.
4,3
So - so. Breakfast without cheese,yogurt pastries. They have in buffet curry, noodles, meat balls thai soup but no cheese? ?? I pay from supermarket cheese and yogurt and take with me. My room superior. Not at all.
Scott H. Solo putnici Canada, 14. prosinca 2014.
Coconut Village Resort (Phuket)

Staf freindly and helpfull
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Hrana i pićeCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - KafićCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3A03