ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Bazen Coconut Village Resort Phuket - Bazen Coconut Village Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Coconut Village Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Coconut Village Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji
Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Bazen Coconut Village Resort Phuket - Bazen Coconut Village Resort Phuket - Restoran Coconut Village Resort Phuket - Eksterijer hotela Coconut Village Resort Phuket - Apartman Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba Coconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 85
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 646recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (646)
Razvrstati po:
Jan L. Solo putnici Australia, 29. kolovoza 2014.
the best hotel in patong

location, clean rooms and friendly staff
10
I love this hotel. This is the 4th time I have stayed there. Some of the staff remember me from the times I have stayed there before and I remember them as well. Its been 4 years since I have been there.
Hu M. Obitelji sa odraslom djecom China, 4. kolovoza 2014.
nice place

location is good, price also is good.
7
Evelyn R. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2014.
Good location

Central but quiet location, good size room, nice pool
8
Coconut village is well located just a couple of hundred metres from the main tourist area and similar to the beach without all the noise. Breakfast area has been moved so you have to go just outside hotel to the new restaurant and is right on the road, selection also seems to have been reduced. All in all for the price i think its good value.
John M. Parovi Australia, 23. srpnja 2014.
Very Nice Hotel

Small, Friendly, Very clean
9,3
We are both getting very old in years, but the attention and service given to us by the various departments at Coconut Village was very pleasing. This was our fourth visit and all being well, we will be returning next year
Glenn F. Solo putnici Australia, 19. srpnja 2014.
nice clean hotel with a good pool

price, clean,and good staff
7,3
this is the second time i have stayed at this hotel and both times i have enjoyed my time there
Ripin I. Parovi India, 14. srpnja 2014.
Perfect Place to stay in Phuket ! Worth each Penny

Break fast, Staff at restaurant, Value for money
10
Evrything perfectly fine such as location, breakfast, rooms, etc only one issue is many mosquitos.
Edwin C. Parovi Singapore, 7. srpnja 2014.
Fantastic

Just love it
8,3
Excellent
Greg S. Parovi Australia, 27. lipnja 2014.
Very good

Pool rooms location
6,7
Great pool good location cheap good food very friendly staff
Zia O. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 21. lipnja 2014.
Very nice hotel in cheap price

Delicious breakfast,friendly stuffs and nice swimming pool
8,3
The resort is very good.near to the beach.rooms are big and clean.stuffs are friendly and helpful.The location of the resort is very nice.breakfast is good and have verities.good swimming pool. the wi fi is weak in the room but good in the lobby.the resort area should be more clean.All over it is a very nice resort.
Lydyaty S. Parovi Malaysia, 18. lipnja 2014.
Very pleasant stay...quiet surrounding...big room

Big room, swimming pool, near to local attraction
9,3
Very pleasant stay...quiet surrounding...big room..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiCoconut Village Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiCoconut Village Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - BazenCoconut Village Resort Phuket - RestoranCoconut Village Resort Phuket - Eksterijer hotelaCoconut Village Resort Phuket - ApartmanCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska sobaCoconut Village Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03