Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Comfort Lodge

2/F Block A, Knight Garden, 7 - 8 Tak Hing Street, Jordan, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 883recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (883)
Razvrstati po:
Rio S. Poslovni putnici Indonesia, 12. siječnja 2016.
fraud
2
it completely fraud, please take care. it not a hotel, its apartment more likely, we have to ring a bell to enter, all maid were wearing pajama, i've ask to change the bedcover but they just ignore me, we cannot lock the door properly, room's smell is musty. light very dimmed
Prijavi ovu recenziju
Pupana K. Parovi Thailand, 5. prosinca 2015.
Near MTR Jordan

Near MTR, Shopping Street, Safety
6
+ This hotel is very near mtr jordan and shopping street - the light in the room is not enough for using
Prijavi ovu recenziju
Yu W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. studenog 2015.
More like a Hostel

Location , friendly staff , clean rooms
6
It's disappointing that I did not get all the rooms as per my booking . Only 2 rooms were according to my booking . Instead of a super double room , I got a room with one double bed . The double bed is too small for 2 adults . Instead of a twin room , I was given 2 single rooms .
Prijavi ovu recenziju
Richard K. Poslovni putnici United States of America, 6. studenog 2015.
Location good but for slightly more expensive

none
5,3
Prijavi ovu recenziju
Robert C. Poslovni putnici United States of America, 23. rujna 2015.
location

location
5,3
Sleep well.
Prijavi ovu recenziju
Son T. Parovi Vietnam, 22. lipnja 2015.
good hotel

near center trading
8,7
very good
Prijavi ovu recenziju
Szeto P. Poslovni putnici Hong Kong, 17. lipnja 2015.
Near MTR

Near mtr, comfortable, cheap rental
6
Prijavi ovu recenziju
Szeto P. Poslovni putnici Hong Kong, 11. lipnja 2015.
Near MTR, cheap rental

Near MTR, cheap rental, convenience
5,3
Prijavi ovu recenziju
Chong T. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2015.
Just for a night

Cheap for overnight
6
OK .. only.. nothing good
Prijavi ovu recenziju
Aloysius C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. svibnja 2015.
Safe stay

Good, comfortable, not so small
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Comfort Lodge Hong KongComfort Lodge Hong Kong - KupaonicaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Interijer hotelaComfort Lodge Hong Kong - SadržajiComfort Lodge Hong Kong - Prijevoz u bliziniComfort Lodge Hong Kong - Prijevoz u bliziniComfort Lodge Hong Kong - SadržajiComfort Lodge Hong Kong - KupaonicaComfort Lodge Hong Kong - KupaonicaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaComfort Lodge Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06