Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Conrad Macao Hotel

Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastanke Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Vruća kupka Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Okružje
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Ulaz Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastanke Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kafić Conrad Macao-Cotai Central Makao - Restoran
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 636

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 727recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (727)
Pinky C. Parovi Malaysia, 1. travnja 2014.
A very clean and comfy hotel.

Clean, Comfort, Great Location
8,7
Great location and close to Venetian, City of Dream, Four Season, Hard Rock and Crown. Most of thsoe hotels provide airport shuttle, and free shuttle to some of the major attactions. You can travel around Macau without paying any dollars/cents.
Amy C. Parovi Hong Kong, 30. ožujka 2014.
New and luxury hotel

Excellent service
9
Mun W. Parovi Australia, 23. ožujka 2014.
nice

service, atmosphere and new
10
Esther L. Grupe Singapore, 12. ožujka 2014.
Value for Money

Rooms,Service and Comfort
9
Overall great stay.Value for money.Rooms were big enough for 5-6 people.Comfy beds and big bathroom.And there was nespresso which we can make coffee from.Indulgence.
Audrey Y. Grupe Singapore, 26. veljače 2014.
comfortable stay!

cleanliness, accessibility and value for money
9,7
Fast and efficient checking in/out; friendly staff; very spacious and comfortable room!
Meina R. Parovi Singapore, 18. veljače 2014.
Excellent room and location

Room , casino and activities within .
9,3
Very good . Shopping and meals easily within reached .
Tang Z. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 16. veljače 2014.
spaceous room, very nice surroundings, nice casino

Spaceous room, great casino, nice shopping area
8
Sze Y. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 2. veljače 2014.
excellent services, luxury suite

great location with free shuttle bus, large room and comfortable bed
8,7
We stayed in a suite for one night, excellent interior design and very comfortable bed. Very spacious which with the money.
Edwin K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. veljače 2014.
Excellent!

The Front Desk staffs are excellent! The guest Relation team are excellent! The hotel room is excellent!
10
This is one of the very best hotels i have stayed in for the past 10years. The hotel staffs are simply excellent.. They makes you feel so at home and they are very attentive to all our needs... Upon our arrival, we are greeted by a very nice lady(hotel concierge staff) she help Us to do the check-ins and our luggages and even walk us up to our rooms..then another colleague of hers, Edmund, he gave us some very good suggestions where we can visit and go during our stay there. I must really say that this hotel have very well trained and professional staffs! Service is simply a ten / ten! Thank you Conrad Macau for this quality experience.
Micaella R. Parovi Philippines, 6. siječnja 2014.
Best vacay

nice rooms, free shuttles, location
10
It was fantastic. Free shuttles to/from airport and ferry terminals were very convenient. The staff were very friendly and accommodating. The hotel is is big and new with spacious and clean rooms. The view from the window is wonderful. We especially loved the rubber duckies and teddies that were given for free. Will definitely recommend this hotel to others and will certainly check in again next time we visit Macau.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastankeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Vruća kupkaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - OkružjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastankeConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B08