ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastanke Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Vruća kupka Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Okružje
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Ulaz Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastanke Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kafić Conrad Macao-Cotai Central Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 636

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 821recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (821)
Razvrstati po:
Lap K. Parovi Hong Kong, 21. kolovoza 2014.
Conrad Cotai

Food, Pool, Hotel condition
9,7
Fantastic
Lee P. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 19. kolovoza 2014.
Nice environment, spacious room and surprise gifts

Responsive staff, good service, spacious room
9
The room is spacious. The most impressive point was that the Hotel gave us a birthday cake (as one of my family members was having his birthday during the stay) on his birthday for free (which caught us by surprise)! The cake tasted really good too! Everything was perfect except the swimming pool (in which I consider that to be too small). The overall impression that we have for this Hotel is really good!
Syafiq S. Solo putnici Singapore, 14. kolovoza 2014.
A Six Star luxurious stay

Truly the epitome of the CONRAD brand, huge rooms, bathrooms and simply simply FIRST CLASS service. Totally every penny. Theres a free shuttle service to and from the ferry terminal.
10
Beautifully luxurious and simply FIRST CLASS standard. Magnificient hotel, truly represents the CONRAD brand.
Ho N. Poslovni putnici Hong Kong, 5. kolovoza 2014.
AAA

Service,Clearing,Light
7,3
Lai F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 4. kolovoza 2014.
Live up to the name "Conrad"

Attentative staff, Stealth Wealth aura, Sealy mattress
8,7
Conrad's always been a favorite hotel brand of us. We were not disappointed by Conrad Cotai, which, together with Sheraton and Holiday Inn, comprises the Sand Cotai. The only couple of things we have issue with are: the room didn't look 52 sq.m. as it claimed; the banana-shaped swimming pool is quite user unfriendly.
Lai F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 4. kolovoza 2014.
Same grouop of guests [pls see below review]

[Please see below review]
9
[Please see below review]
Kwong Y. Parovi Malaysia, 24. srpnja 2014.
Disappointed

Shopping location, free shuttle from ferry and close to Venetian
7,7
Upon checked in, we were told our room will be having a City view instead of pool view, but the staff asked if we are willing to pay AUD 100 for extra to upgrade to a suite (we already paid AUD 350 per night through Agoda). We agreed for the extra charge. Upon arriving at the room, we realised it did not have a city view, just a pool view. We were tempted to ask for a change but as we were only staying for a night and we were too tired, we just couldn't care less.
Wong S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. srpnja 2014.
Comfortable and good location..

Staff,location,rooms
9,3
Overall great experience
Chumin C. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 22. srpnja 2014.
Conrad Macao-Cotai Central

good
7,7
Hon K. Obitelji sa odraslom djecom China, 14. srpnja 2014.
Is a good place

service, facilities, swimming pool
8,7
Is a very good hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastankeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Vruća kupkaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - OkružjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastankeConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B07