Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Ulaz Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Recepcija Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Tlocrti Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Pub/salon Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 636
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1064recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1064)
Razvrstati po:
Joseph P. Poslovni putnici Australia, 28. srpnja 2015.
Comfortable

Comfort, location, Staff
9,7
Excellent Stay at Conrad, one of Macau's finest Hotel
Prijavi ovu recenziju
Doyeong L. Parovi South Korea, 25. srpnja 2015.
fdfgdfg

fgdfgdfg
8,3
fgdfgdfg
Prijavi ovu recenziju
Doyeong L. Parovi South Korea, 24. srpnja 2015.
dfg

dfg
10
dfg
Prijavi ovu recenziju
Jenny T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
excellent room and service

good service, clean and.comfortable
8,7
Very good... and looking forward for the next stay there..
Prijavi ovu recenziju
Ong M. Solo putnici Malaysia, 24. srpnja 2015.
Staffs are very polite.

Tidiness
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Santoso E. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
nil

nil
7,7
Nil
Prijavi ovu recenziju
Lo M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
one of the best hotel in macau proven.

superb service, well trained staff, great overall
9,7
1st time check in here, the staff was professional and approach customer needs, Bobby was the receptionist staff that handles me, he upgrades my booked room to bigger one, he offer to give us more toiletries and bath apparel because he was seeing us traveling 4 adults with 1 children, give us macau tour book, taxi coupon, and early check in, check in usually at 3pm but they allowee us to early check-in to the room at 1pm. From 3 hotel where i stayed in macau and hongkong only conrad approach me to offer and give more service to customer. Great stay, definitely will recommend this hotel if relatives will go to macau. The cons maybe the shuttle, conrad not provide alot of route for shuttle, but you can always search shuttle to galaxy or venetian if you want to wandering around macau.
Prijavi ovu recenziju
Angela K. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 21. srpnja 2015.
Good

Service
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Chen M. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Spacious Room

Friendly Staff, Comfy Bed, Stable Internet
10
L4 health club staffs give me a personal tour when I visited even though i don't have time to use the facilities, will definitely use it later. Room with nice view
Prijavi ovu recenziju
Kah Y. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
Cozy, Superb Nice and Convienient Hotel

Cozy, Superb Nice and Convienient Hotel
8
My stay at Conrad Macao-Cotai was great. The staff was helpful and the location is superb and convienient for everything. They have free shuttle bus for almost all the places. I definitely will come back and stay again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - RecepcijaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - TlocrtiConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Pub/salonConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06