Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Ulaz Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Recepcija Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Tlocrti Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Pub/salon Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska soba Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 636
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1036recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1036)
Razvrstati po:
Ho O. Parovi Hong Kong, 30. lipnja 2015.
My first time staying in Conrad, gorgeous!

Good staff, comfortable room and nice location
8,7
Very nice and spacious room. Good staffs there
Veron O. Parovi Singapore, 27. lipnja 2015.
Excellent Services from Elvis Wen

Staff are well trained
7
Appreciated it of Elvis services that he had assisted us a lot of help during our stay. He is a well trained staff from Conrad Macau. He helped us to locate the room that we wanted to stay in besides that he also arranged a cake for our anniversary. Thanks Elvis, please keep it up the good job.
Ming T. Parovi Hong Kong, 17. lipnja 2015.
Very nice hotel in Macau

Good location, perfect room, nice service
9,3
The conrad macao is a very nice hotel with very good location, nice staff and perfect room. The most important thing is that it is not as crowded as the galaxy or the venetian. The overall environment is good, it's highly recommended!
Sharlene R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. lipnja 2015.
Highly recommended hotel

Location, value for money & very friendly and helpful staff
9,3
Our stay was very pleasant. Helpful & friendly hotel staff made our stay very enjoyable. Would definitely book our next stay there again.
Joan H. Grupe Singapore, 12. lipnja 2015.
Amazing service in a hotel that pampers its

Service, comfortable room, location
10
We felt welcome the moment we stepped into the hotel and never ceased to be amazed by the staff there. The rooms were very clean and comfortable. We didn't want to leave the hotel! Keep up the fabulous work!
Jin Z. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. lipnja 2015.
excellent hotel

room size, staff performance
9,7
stayed two nights with my 4 years daughter. very impressed with this hotel although we had some problem with our neighbour due to the noise they made. but finally we solved the problem.hotel rooms are clean and huge. staffs always helpful and polite. shopping centre and food court in the same complex of hotel, very convenience.will come back again.
Mimi T. Grupe Philippines, 5. lipnja 2015.
Conrad Hotel Experience

Very convenient, not crowded and very clean
9,7
I'd give this hotel a perfect 10. Rooms are very clean and size is comfortable. Had a great stay in this hotel. Will definitely go back.
Wai M. Parovi Malaysia, 1. lipnja 2015.
Spacious Room at the heart of Cotai Central

Big Room, Nice Surroundings, Friendly Staff
9,7
Too good to be true it's like a wonderland. Big rooms and well maintained. Will definitely return again.
Puihei S. Parovi Hong Kong, 28. svibnja 2015.
Nice Room

Convenient Location,Spacious Room,Nice Staff
8
Very pleasant stay!
Dong G. Poslovni putnici Canada, 27. svibnja 2015.
nice!

free update
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - RecepcijaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - TlocrtiConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Pub/salonConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G04