Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n Cotai, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1151recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1151)
Razvrstati po:
Cheuk Y. Parovi Hong Kong, 30. siječnja 2016.
Wise choice!

Very nice hotel, friendly staff.
8,7
Above standard. Very clean and tidy bedroom. Super friendly and helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
James P. Parovi Philippines, 11. siječnja 2016.
Truly a 5 star Hotel

Staff and Locaation
8,3
The Hotel staff helps you feel welcomed. They provide free shuttle to almost all the area in Macau. Everything was ok except that we booked a non-smoking room but the room still smells like a smoking room so we have to transfer at the middle of the night because of the strong smell of cigarettes.
Prijavi ovu recenziju
Anabel L. Parovi United Kingdom, 30. prosinca 2015.
Lovely stay

Helpful staff,spacious rooms,dinner buffet
8
Prijavi ovu recenziju
Bernard Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2015.
The staffs are so friendly.

Best location. Clean hotel. Staffs are friendly.
10
Very good stay. 👍🏻 Having a problem now in my credit card,the conrad charge me through my credit card, 258.75 mop, dont know what is that? Hoping for your feed back. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Hung H. Parovi Singapore, 17. prosinca 2015.
Stay in Conrad macau

Staff service quality, room comfort
9,7
Prijavi ovu recenziju
Yiing Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. prosinca 2015.
Beyond expectation and satisfaction

Helpful and friendly staff, cleanliness, spacious
9,3
One of the best thing I experienced in Macau.
Prijavi ovu recenziju
Li K. Parovi Hong Kong, 26. listopada 2015.
Great service and high quality!

Very warm hospitality. They upgraded my room to deluxe suite for my birthday!
8,7
Elegant decoration with high quality. Everything is perfect!!!
Prijavi ovu recenziju
Choi K. Parovi Hong Kong, 21. listopada 2015.
Good Services & Pretty Room; Location not so good

Comfortable & large room; reception is friendly and English-speaking;
7,7
Worth for this price. But the location is a bit not convenient, no shuttle bus to Macau Peninsula, needa walk to City of Dream to take their shuttle. Though Venetian shopping mall is nearby, it takes more than 20mins to walk to Broadway Street (Galaxy)
Prijavi ovu recenziju
Ka W. Grupe Hong Kong, 18. listopada 2015.
Only the price is 5 star

1) Room still available 2) Air-con is cold enough 3) Souvenir is cute
4,7
Not the standard like other 5 stars, interior design is unbelievable. The shower head is fixed, not portable.
Prijavi ovu recenziju
Vincenzo M. Obitelji sa malom djecom Australia, 1. listopada 2015.
Beyond expectations

High quality service , amenities and excellent location
9,7
Everything you could ever want at your service
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - Interijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - RecepcijaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - TlocrtiConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Pub/salonConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - Interijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06