Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n Cotai, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1184recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1184)
Razvrstati po:
Myth C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 31. ožujka 2016.
Excellent service and hotel
6,7
We stay in Conrad Macau for celebrating our 5th anniversary with our kids. As agoda sent wrong booking details to hotel, the counter staff cannot found our booking by my name. But luckily, hotel staff used an alternative method to found my booking by my credit card no and voucher id. Due to this issue, the check in time is a bit long but Amila is very professional staff and give some little gift to our kids. Once she knows it is our 5th anniversary, she said she will prepare a surprise to us and we will know it after we came back at night. After we have dinner outside and came back to our room, we found a cake on the dinning table with a hand writing card by Amila. I would like to say thank you to Amila for the cake and card. We will continue to choose Conrad Macau for our next Macau trip
Prijavi ovu recenziju
Yiun C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. ožujka 2016.
Fantastic service.
6,3
Friendly and helpful front desk. Spacious room and very comfortable bed.
Prijavi ovu recenziju
So H. Grupe Hong Kong, 20. ožujka 2016.
Good Experience
6
Excellent service, great facility, professional staff.
Prijavi ovu recenziju
Virginie T. Parovi France, 9. ožujka 2016.
5 stars hotel

clean, well located, performant staff
9
I booked the hotel for our 1st year anniversary. we took the free shuttle from Taipa ferry to the hotel (hilton, sands and conrad).the check in was very fast. Room is huge, very clean. We got upgraded to city view on 35th floor eventhough the weather was very foggy it was still very appreciated. the staff recommended us to go to taipa village to try portuguese restaurant: el patisqueira (very authentic)which was a gem in the middle of the village. we highly recommend to reserve it. the hotel nicely offered a cheesecake to celebrate our anniversary ;). Will defitively stay again. the hotel knows how to make sure you will spend a wonderful stay with them.
Prijavi ovu recenziju
Man T. Obitelji sa malom djecom China, 7. ožujka 2016.
Mr.

Location. Clean
6,7
Prijavi ovu recenziju
Ngan L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 6. ožujka 2016.
Very comfortable hotel

Goood location, comfortable and friendly staff
9,3
Prijavi ovu recenziju
Jose L. Solo putnici Mexico, 21. veljače 2016.
Great hotel...

Big and comfortable rooms, service and location
10
Nothing to complain about. Big and luxurious room, great service and perfect location to explore Taipa.
Prijavi ovu recenziju
Hon F. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 13. veljače 2016.
Expensive at the CNY period
5,3
Triple price with normal…
Prijavi ovu recenziju
Don N. Parovi Singapore, 10. veljače 2016.
Perfect Stay with Experienced Staff (Thumbs up for
6,7
Mr. Michael at the front desk was very friendly and experienced whom make the whole check-in process very swift and comprehensive. Very clean, nice smell and comfortable room. Overall very satisfied with our 3D2N stay here.
Prijavi ovu recenziju
Lindsay D. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
convenient location, friendly staff
6,7
located at cotai central. has free shuttle bus for taipa/macau ferry terminal, airport.and sands casino. has walkway linking fourseasons and venetian.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - Interijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - RecepcijaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - TlocrtiConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Pub/salonConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - Interijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - Gostinjska sobaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01