ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastanke Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Conrad Macao-Cotai Central Makao - Vruća kupka Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Okružje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Apartman Conrad Macao-Cotai Central Makao - Ulaz
Conrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Predvorje Conrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvorana Conrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastanke Conrad Macao-Cotai Central Makao - Posao Centar Conrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kafić Conrad Macao-Cotai Central Makao - Restoran Conrad Macao-Cotai Central Makao - Bazen Conrad Macao-Cotai Central Makao - Bazen Conrad Macao-Cotai Central Makao - Kupaonica
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 636
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 950recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (950)
Razvrstati po:
Kelvin T. Poslovni putnici Singapore, 28. siječnja 2015.
Nice hotel

Clean, spacious , good customer service
9,7
Excellent stay. Very convenient location
Desiree L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. siječnja 2015.
Fantastic service

Service, comfort and cleanliness
9,7
Excellent hotel. Would definitely stay here again.
Chi-Ying C. Parovi Australia, 3. siječnja 2015.
Conrad Macao-Cotai Central

Clean big comfortable
8,7
Good to stay
Edward C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. siječnja 2015.
Effort

Good Service, Attending to our needs and location.
9
It was great. We checked in to a non-smoking room that has a strong smell of tobacco. I complained and ask for a another room. For this, we were moved from a regular deluxe room to a junior suite. It showed great effort on Conrad's part. The concierge was helpful and it even had a print out of our restaurant reservations which I thought was neat. The food needs more attention though. Buffet can do better. I dined at Wynn's Chinese restaurant and I found it of higher standard.
Loke P. Parovi Malaysia, 29. prosinca 2014.
Fantastic & value for money

Very luxurious room, easy access to all location especially casino & shopping area & great services from the hotel staff
10
Excellent. Enjoyed the room & staff services are very friendly & resourceful. Definitely will stay there again for our trip next time
Ming L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 27. prosinca 2014.
Good choice

Clean, Modern & Comfortable
9
Price is expensive but the room is clean, comfortable
Chan T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 26. prosinca 2014.
Very nice and comfortable hotel

Clean, Very nice staff, 5 starts
9,3
Dao L. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2014.
Very nice.

Good service. Value for the money.
9,3
Good experiences.
Ho Y. Parovi Hong Kong, 25. prosinca 2014.
comfortable & location

close to main & center area, comfortable & clean
9
have a good experience over Conrad Macao
Leung Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 24. prosinca 2014.
good

good place
7,7
all good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Conrad Macao-Cotai Central MakaoConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastankeConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessConrad Macao-Cotai Central Makao - Vruća kupkaConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - OkružjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - ApartmanConrad Macao-Cotai Central Makao - UlazConrad Macao-Cotai Central Makao - Spa centarConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Plesna dvoranaConrad Macao-Cotai Central Makao - Soba za sastankeConrad Macao-Cotai Central Makao - Posao CentarConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - KafićConrad Macao-Cotai Central Makao - RestoranConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - BazenConrad Macao-Cotai Central Makao - KupaonicaConrad Macao-Cotai Central Makao - PredvorjeConrad Macao-Cotai Central Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04