Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Koraljni otok, Phuket, Tajland 83130 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coral Island Resort Phuket - Okružje Coral Island Resort Phuket - Plaža Coral Island Resort Phuket - Okružje Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba
Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Plaža Coral Island Resort Phuket - Plaža Coral Island Resort Phuket - Restoran Coral Island Resort Phuket - Pogled Coral Island Resort Phuket - Sport i aktivnosti
Područje Koraljni otok Broj soba: 64

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 368recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (368)
Razvrstati po:
Huong V. Obitelji sa malom djecom United States of America, 23. lipnja 2015.
Not so private as it was before

Staff was nice. Quiet when the day time tours left.
7,3
They used to clean the beach but not so much anymore. There was litter everywhere and the private bungalow area used to be "private" and only for resort guests but now the allow the daytime excursion guests into the area as well vs. the other side of the beach like before.
Juliette H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 19. lipnja 2015.
Overpriced with basic rooms & unfriendly staff

-beach location
4,3
Room stank of sewerage, staff rude & unhelpful, basic menu with many items listed unavailable, bed like bricks, no laundry service. Everything written was unavailable or different from stated. At best, this is a backpackers hostel.
Suchart S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 31. svibnja 2015.
Nice resort

Beautiful beach and resort
9,3
We did enjoy except the room air con was not cool enough to make us sleep well.
Mehdi R. Parovi France, 28. svibnja 2015.
Nice place

Location Staff seafood
6,7
Nur L. Grupe Malaysia, 28. svibnja 2015.
Secluded resort in an island

Beach front,friendly staff and value for money
8
It was great.i love the resort as its the only resort in coral island.Food was nice,awesome beach and next to this hotel is banana beach and its beautiful!The only thing i dont like about this hotel is they dont have fresh watet.Tap water and also swimming pool very salty,i need to buy a lot of mineral water which was THB90 to wash my face and gargle.
Daeng N. Solo putnici Thailand, 9. svibnja 2015.
Very relaxing

Tbe beach front accommodation n peaceful
10
Verything was wonderful and soon i will be back.
Stephan G. Parovi Australia, 2. svibnja 2015.
Awsame

Location ,beach and friendly staff
9,7
Had a wonderful time
Monika N. Obitelji sa malom djecom Germany, 9. travnja 2015.
Wonderful Place to relax beautiful Sunset :-))

Beachfront Roms were perfect :-)))
7,7
Relaxing and nature life pure!!! Perfect .... Just a bit crowded in the mornings when the boats arrive in morning time... But still wonderful... Chicken, fishfeeding and snorcheling...!!
Supreeya J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 6. travnja 2015.
So many Chinese

beautiful beach
4,3
Beach beautiful but food there it's terrible salty breakfast also very bad.
Chris C. Solo putnici Australia, 3. travnja 2015.
enjoyable and relaxing

food,location,views
7
Very relaxing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OkružjeCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - OkružjeCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - RestoranCoral Island Resort Phuket - PogledCoral Island Resort Phuket - Sport i aktivnostiCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - Spa centarCoral Island Resort Phuket - Sport i aktivnostiCoral Island Resort Phuket - Sport i aktivnostiCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - Eksterijer hotelaCoral Island Resort Phuket - VillaCoral Island Resort Phuket - PogledCoral Island Resort Phuket - BazenCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C01