Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Koraljni otok, Phuket, Tajland 83130 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coral Island Resort Phuket - Okružje Coral Island Resort Phuket - Plaža Coral Island Resort Phuket - Okružje Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba
Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Gostinjska soba Coral Island Resort Phuket - Plaža Coral Island Resort Phuket - Plaža Coral Island Resort Phuket - Restoran Coral Island Resort Phuket - Pogled Coral Island Resort Phuket - Sport i aktivnosti
Područje Koraljni otok Broj soba: 64

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 362recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (362)
Razvrstati po:
Daeng N. Solo putnici Thailand, 9. svibnja 2015.
Very relaxing

Tbe beach front accommodation n peaceful
10
Verything was wonderful and soon i will be back.
Stephan G. Parovi Australia, 2. svibnja 2015.
Awsame

Location ,beach and friendly staff
9,7
Had a wonderful time
Monika N. Obitelji sa malom djecom Germany, 9. travnja 2015.
Wonderful Place to relax beautiful Sunset :-))

Beachfront Roms were perfect :-)))
7,7
Relaxing and nature life pure!!! Perfect .... Just a bit crowded in the mornings when the boats arrive in morning time... But still wonderful... Chicken, fishfeeding and snorcheling...!!
Supreeya J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 6. travnja 2015.
So many Chinese

beautiful beach
4,3
Beach beautiful but food there it's terrible salty breakfast also very bad.
Chris C. Solo putnici Australia, 3. travnja 2015.
enjoyable and relaxing

food,location,views
7
Very relaxing
Roongthiwa S. Parovi Thailand, 14. ožujka 2015.
Coral Island

Location, Food, Service
9,3
Peaceful, safe, relex
Billy S. Solo putnici Canada, 20. veljače 2015.
Away from the crowds

Location, beach, price
5,3
The lcation and beach were great. The staff was unhelpful and food service was poor
Karan B. Parovi Thailand, 18. veljače 2015.
Awesome!

Good atmosphere , soft sand, and seems like the another world of relaxing!
7,7
Cool.
Chomchanok H. Grupe Thailand, 17. studenog 2014.
The poorest service hotel in the world !

Good location, coconut drink not over price, nice beach
3,3
Bad. The receptionist was very bad attitude. I need to change a room in the middle of the night because the toilet so smelly. And the receptionist gave me cheaper room from what I booked. Then I return to reception to complain about room type. She not even say sorry just give me a new room which is the same price from what I pay for. It such a nightmare that night. Next day morning I complain to the manager however the hotel wouldn't try to compromise anything just say sorry. That's it!!!! I will not return to his hotel again anymore.
Alexander S. Parovi Russia, 13. studenog 2014.
a night on an island

location of the island, solitude, cleanness of the water and beach
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OkružjeCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - OkružjeCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - Gostinjska sobaCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - RestoranCoral Island Resort Phuket - PogledCoral Island Resort Phuket - Sport i aktivnostiCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - Spa centarCoral Island Resort Phuket - Sport i aktivnostiCoral Island Resort Phuket - Sport i aktivnostiCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - Eksterijer hotelaCoral Island Resort Phuket - VillaCoral Island Resort Phuket - PogledCoral Island Resort Phuket - BazenCoral Island Resort Phuket - PlažaCoral Island Resort Phuket - Plaža


AS-AGWEB-3C04