Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coral Sea Resort

25 Oceanview Avenue, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 101recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (101)
Razvrstati po:
Xueqin Y. Solo putnici Singapore, 20. travnja 2016.
quite far from the main street
3,7
Ocean view was perfect but located far from main street.. not very accessible
David B. Parovi Australia, 8. ožujka 2016.
Perfect Location
5,3
Large rooms with great views across the bay. The restaurant also gives great views particularly around sunset. Nice gardens and plenty of quiet spits to relax.We only had one night as we we transiting - would like to return. Ideally located in easy reach of the town too.
Chun D. Obitelji sa malom djecom China, 13. veljače 2016.
Best of Airlie

Location, View, Value for Money
9,7
Best view of Airlie, no doubt! Try book Room 344 and 345 at the same time, and you will have a presidential suit.
Cheng T. Parovi China, 4. veljače 2016.
BayView room is great

Nice view, clean, comfortable
8
The breakfast is too simple and let us feel disappointed, cannot believe they have no fried egg or omelette, only cold food
Kylie S. Parovi Australia, 27. siječnja 2016.
Fantastic Getaway
6,7
Peter & I had the best time at Coral Sea Resort Airlea Beach.....The views from our apartment were amazing....Food,Staff,Location could not complain at all....we will diffidently be back and let our family and friend know that this is the place to stay...The only recommendation for the Coral Sea Resort would be an up dated renovation as the views and location are just priceless...Kylie & Peter Stephens
Andrew M. Poslovni putnici Thailand, 15. siječnja 2016.
Perfect Location

Fantastic pool & bar area, perfect location
8
Very good
Suzanne G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 27. prosinca 2015.
Christmas break

The staff location and the pool
7,7
The continental breakfast was awful for what we paid we would have expected more the coffee nachine was terrible and so was the selection
Dawn L. Parovi Mauritius, 24. prosinca 2015.
Great location

Location, view, tropical fruits
7
Relaxation only 5 minutes away from town
Wang J. Obitelji sa malom djecom China, 16. prosinca 2015.
Lovely view

Great view, close to town, have basic kitchen utensils
8,3
This hotel got fantastic view not only from room also from pool side and breakfast place. A short 10 mins walk to places to eat and a supermarket. Room has a jacuzzi bath, which is a bonus for us. Downside, breakfast is very very basic, toast and croissants, tea and coffee. Fresh fruits all turned bad,( sour smell and taste), canned fruit seems fine. You can order cooked breakfast like pancakes on extra cost. One thing I can't stand is the 10am check out. It didn't give guests any time to finish packing after breakfast, it was so rush I the morning, almost gave me a heart attact.
Vikki-Lee O. Poslovni putnici Australia, 14. prosinca 2015.
Beautiful

Location, Staff, Pool
10
Absolutely wonderful :-)
1 od 1 recenzija
Coral Sea Resort Otočje Whitsunday Coral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - KupaonicaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - BazenCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - BazenCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - SadržajiCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - SadržajiCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - SadržajiCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - BazenCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - SadržajiCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - SadržajiCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - BazenCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - SadržajiCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - BazenCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05