ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coral Sea Resort

25 Oceanview Avenue, Airlie plaža, Whitsundays, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Balkon/terasa Coral Sea Resort Whitsundays - Kupaonica Coral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska soba Coral Sea Resort Whitsundays - Bazen Coral Sea Resort Whitsundays - Bazen Coral Sea Resort Whitsundays - Interijer hotela Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Eksterijer hotela
Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Okružje Coral Sea Resort Whitsundays - Balkon/terasa
Područje Airlie plaža Broj soba: 77

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 50recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (50)
Razvrstati po:
Karen R. Solo putnici Thailand, 10. rujna 2014.
review

cleanliness, service, location
9,3
It was great thank you
Jan P. Solo putnici Australia, 2. rujna 2014.
great location and picturesque

proximity to Abel Point Marina, a fairly short walk into town, staff friendly and helpful
9,7
felt very lucky to stay there
Sheryl G. Parovi Australia, 17. kolovoza 2014.
Awesome place to stay

Location, staff and the facilities
10
Our stay was awesome. We planned to get married on the beach but the weather turned foul and the staff allowed us to get married on the balcony. They were very helpful with the sudden change of plans. We ate in the restaurant and the food was awesome
Shendelle B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. kolovoza 2014.
lovely hotel

The View, Gardens, room
8,3
Lovely. Great view and good location. Not right in town which I liked. Dining overlooking the water was so nice. Would definitely go back.
Tracey K. Poslovni putnici New Zealand, 3. srpnja 2014.
Enjoyable, relaxing and comfortable.

Desert, the bed, and atmosphere
8
Enjoyable and relaxing would have stayed longer next time.
Fiona S. Parovi New Zealand, 19. lipnja 2014.
Nice comfortable and easy location

Pool, location, nice rooms
8,3
Pretty good
Miriam M. Parovi Germany, 17. lipnja 2014.
Beautiful in all aspects

Location,Staff, Room
10
Beautiful hotel in perfect location; enjoyed our short getaway to the fullest and highly recommend the hotel in all aspects. We will be back!
Barbara M. Parovi Australia, 17. lipnja 2014.
"Loved it "

Position,position ,position.
9,7
Greg H. Parovi Australia, 13. lipnja 2014.
Great Location, brilliant coastal views

Location location location and great staff
9
Great location. Room clean tidy and fresh except for noisy air conditioner and TV on way out. Would recommend to anyone and would stay again.
Dunja K. Parovi Germany, 9. lipnja 2014.
Bay units ,water edge.sound of water on rocks.top

Sound of water.view over the water.breakfast buffet by the pool.
7
After rocky beginning when we didn't get the room we expected we still had a lovely stay actually enjoying the bay view room which came with great water frontage and soundscape.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coral Sea Resort WhitsundaysCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - Balkon/terasaCoral Sea Resort Whitsundays - KupaonicaCoral Sea Resort Whitsundays - Gostinjska sobaCoral Sea Resort Whitsundays - BazenCoral Sea Resort Whitsundays - BazenCoral Sea Resort Whitsundays - Interijer hotelaCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - Eksterijer hotelaCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - OkružjeCoral Sea Resort Whitsundays - Balkon/terasa


AS-AGWEB-3C05