Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cordillera Inn

29 Mena Crisologo Street, Vigan City, Ilocos Sur, grad, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Okružje Cordillera Inn Vigan - Okružje Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Hrana i piće Cordillera Inn Vigan - Predvorje Cordillera Inn Vigan - Restoran Cordillera Inn Vigan - Predvorje Cordillera Inn Vigan - Predvorje
Područje grad Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 86recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (86)
Razvrstati po:
Miguel C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. listopada 2015.
Cordillera Inn

Location, staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Guadalupe A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
went during typhoon

location location location
7,7
We liked that it was right on Calle Crisologo .
Prijavi ovu recenziju
Arturo P. Grupe Philippines, 12. lipnja 2015.
Perfect Location & Accommodation!

1. Perfect location: within the famous Calle Crisologo
8
Prijavi ovu recenziju
Perla R. Grupe United States of America, 1. travnja 2015.
Restful, after long day sightseeing.

Comfort, location, cleanliness
7,7
Quiet. Good night rest.
Prijavi ovu recenziju
Silvestre N. Parovi United States of America, 1. travnja 2015.
good value and location

location, staff, cleanliness
9,7
Very comfortable, keep in mind the hotel is centrally located, so it gets noisy from late morning to early evening, but quite enough at nights. Excellent location, clean place and attentive staff.
Prijavi ovu recenziju
Jeremy J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. ožujka 2015.
Vigan trip

location, cleanliness and staff
9
Great
Prijavi ovu recenziju
Erwin O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. veljače 2015.
Comfortable, Clean, Smacked right along Crisologo

Cleanliness, Design, Location
8,3
It was awesome. Well, the location was the real booster. The hotel has quite a remarkable design, too.
Prijavi ovu recenziju
Pete E. Grupe United States of America, 21. veljače 2015.
Okay !

Friendly atmoshper & staff !
10
It was fine !
Prijavi ovu recenziju
Janette B. Grupe Philippines, 13. siječnja 2015.
Very good accommodation

Great location
8,7
Not enough time to enjoy more
Prijavi ovu recenziju
Katrina C. Grupe Canada, 8. siječnja 2015.
A stay to remember :)

Location, friendly staff, comfort
8,3
It was really great considering the fact that is it right at Crisologo street. Close to everything.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cordillera Inn ViganCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - OkružjeCordillera Inn Vigan - OkružjeCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - Hrana i pićeCordillera Inn Vigan - PredvorjeCordillera Inn Vigan - RestoranCordillera Inn Vigan - PredvorjeCordillera Inn Vigan - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05