ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cordillera Inn

29 Mena Crisologo Street, Vigan City, Ilocos Sur, Town Proper, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Okružje Cordillera Inn Vigan - Okružje Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Hrana i piće Cordillera Inn Vigan - Predvorje Cordillera Inn Vigan - Restoran Cordillera Inn Vigan - Predvorje Cordillera Inn Vigan - Predvorje
Područje Town Proper Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 77recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (77)
Razvrstati po:
Erwin O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. veljače 2015.
Comfortable, Clean, Smacked right along Crisologo

Cleanliness, Design, Location
8,3
It was awesome. Well, the location was the real booster. The hotel has quite a remarkable design, too.
Janette B. Grupe Philippines, 13. siječnja 2015.
Very good accommodation

Great location
8,7
Not enough time to enjoy more
Katrina C. Grupe Canada, 8. siječnja 2015.
A stay to remember :)

Location, friendly staff, comfort
8,3
It was really great considering the fact that is it right at Crisologo street. Close to everything.
Michael D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. siječnja 2015.
Home away from home

Value for money, good location, good staff
9,3
Jose R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Cordillea Inn - Will keep coming back

Location, staff, and room size..
8,3
A very pleasant one.. No hassles at all.. Our requests were granted... Gave us a real feel of the heritage site Vigan is.
Denshia T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Hotel has complete facilities,food& people r great

The facilities and location
10
Very comfortable. The place has improved a lot within just a period of 3 years from my last visit
Ody O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. siječnja 2015.
Best Value for money

Location, big room, cleanliness
10
Except for the food and no parking area, everything else is worth it!
Ana M. Solo putnici Philippines, 30. prosinca 2014.
Good location bad food

Great location. Staff problems. Expensive & horrible food.
6,7
Right in the heart of Heritage Vigan . Staff seemed overwhelmed by the influx of guests. We asked for a good Resto in the area- they did their 3rd floor Resto was open. Big mistake. 70% of what we ordered was unavailable- fried chicken we were told was not available after waiting for 45 min! Staff clearly overwhelmed & undertrained. Food was greasy- sisig & bagnet clearly were mostly fat! And cooked with more oil! No flavor. Need to train cooks & waitstaff! Go to Bistro Amarillo or Cafe Leona to eat!
Edmon S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
Great Vacation....

Big room
8,3
Lea G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
Christmas 🎄 vacation in Vigan Ilocos 2014

1st the location and the interior designed
7
It's good! Although some of the staff can't understand instructions property specially in the restaurant,on our 2nd tiring day,,were expecting a cleanup room but the staff said they missed it😒

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cordillera Inn ViganCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - OkružjeCordillera Inn Vigan - OkružjeCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - Hrana i pićeCordillera Inn Vigan - PredvorjeCordillera Inn Vigan - RestoranCordillera Inn Vigan - PredvorjeCordillera Inn Vigan - Predvorje


AS-AGWEB-3A08