Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cordillera Inn

29 Mena Crisologo Street, Vigan City, Ilocos Sur, grad, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Okružje Cordillera Inn Vigan - Okružje Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Eksterijer hotela Cordillera Inn Vigan - Hrana i piće Cordillera Inn Vigan - Predvorje Cordillera Inn Vigan - Restoran Cordillera Inn Vigan - Predvorje Cordillera Inn Vigan - Predvorje
Područje grad Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 84recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (84)
Razvrstati po:
Arturo P. Grupe Philippines, 12. lipnja 2015.
Perfect Location & Accommodation!

1. Perfect location: within the famous Calle Crisologo
8
Perla R. Grupe United States of America, 1. travnja 2015.
Restful, after long day sightseeing.

Comfort, location, cleanliness
7,7
Quiet. Good night rest.
Silvestre N. Parovi United States of America, 1. travnja 2015.
good value and location

location, staff, cleanliness
9,7
Very comfortable, keep in mind the hotel is centrally located, so it gets noisy from late morning to early evening, but quite enough at nights. Excellent location, clean place and attentive staff.
Jeremy J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. ožujka 2015.
Vigan trip

location, cleanliness and staff
9
Great
Erwin O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. veljače 2015.
Comfortable, Clean, Smacked right along Crisologo

Cleanliness, Design, Location
8,3
It was awesome. Well, the location was the real booster. The hotel has quite a remarkable design, too.
Pete E. Grupe United States of America, 21. veljače 2015.
Okay !

Friendly atmoshper & staff !
10
It was fine !
Janette B. Grupe Philippines, 13. siječnja 2015.
Very good accommodation

Great location
8,7
Not enough time to enjoy more
Katrina C. Grupe Canada, 8. siječnja 2015.
A stay to remember :)

Location, friendly staff, comfort
8,3
It was really great considering the fact that is it right at Crisologo street. Close to everything.
Maria V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. siječnja 2015.
Great Location

Perfect location, friendly staff, clean and comfortable
8
Our stay at Cordillera Inn was pleasant. We've been to this hotel before and we think we will stay here every time we visit Vigan. We like that it is located the main street that defines Vigan, we appreciate that the hotel staff are friendly and accommodating. The hotel itself is clean and our stay was comfortable. There were a lot of outlets for all our electronic gadgets inside the room. Easy and efficient check in and check out through Agoda.
Michael D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. siječnja 2015.
Home away from home

Value for money, good location, good staff
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cordillera Inn ViganCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - OkružjeCordillera Inn Vigan - OkružjeCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - Eksterijer hotelaCordillera Inn Vigan - Hrana i pićeCordillera Inn Vigan - PredvorjeCordillera Inn Vigan - RestoranCordillera Inn Vigan - PredvorjeCordillera Inn Vigan - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C08