ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cordova Reef Village Resort

Bantayan Rd, Cordova, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cordova Reef Village Resort Cebu - Eksterijer hotela Cordova Reef Village Resort Cebu - Plaža Cordova Reef Village Resort Cebu - Plaža Cordova Reef Village Resort Cebu - Plaža Cordova Reef Village Resort Cebu - Plaža Cordova Reef Village Resort Cebu - Plaža Cordova Reef Village Resort Cebu - Plaža Cordova Reef Village Resort Cebu - Bazen Cordova Reef Village Resort Cebu - Bazen Cordova Reef Village Resort Cebu - Vrt Cordova Reef Village Resort Cebu - Okružje Cordova Reef Village Resort Cebu - Okružje Cordova Reef Village Resort Cebu - Vrt Cordova Reef Village Resort Cebu - Vrt Cordova Reef Village Resort Cebu - Okružje Cordova Reef Village Resort Cebu - Eksterijer hotela
Cordova Reef Village Resort Cebu - Eksterijer hotela Cordova Reef Village Resort Cebu - Vrt Cordova Reef Village Resort Cebu - Okružje Cordova Reef Village Resort Cebu - Vrt Cordova Reef Village Resort Cebu - Sport i aktivnosti Cordova Reef Village Resort Cebu - Bazen Cordova Reef Village Resort Cebu - Bazen
Područje Otok Mactan Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 193recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (193)
Razvrstati po:
Eunhee N. Solo putnici South Korea, 13. prosinca 2014.
Staff are nice

Quite nice staffs clean room
8
Too far from airport but clean room nice bed kind staffs and possible to get delivery service from jolibee.
Joo S. Parovi South Korea, 10. prosinca 2014.
What a awesome

Quiet, cozy, relaxing
8
It was very relaxing
Carl K. Parovi Canada, 2. prosinca 2014.
Cordova

The beauty of the resort. Cleanliness and staff
8
Geoffrey L. Solo putnici Australia, 1. prosinca 2014.
Big room

Room size, great bathroom, big pool, quiet
7,7
No complaints, other than breakfast staff always tend to forget things
Pravin K. Obitelji sa malom djecom India, 25. studenog 2014.
Excellent location, comfort and feel

Location, Rooms and staff
10
Our stay was very pleasant.. My family enjoyed every moment of the stay... The staff were very polite and helpful...
Paul J. Parovi Australia, 22. studenog 2014.
Nice but in the middle of nowhere

Pool, staff & food
7
This hotel is so isolated and we had no idea until we arrived after a very long taxi ride from Cebu. It is about 40 minutes in a taxi to the nearest bar so unless you are looking for total isolation then this is not the place to stay. Other than that it was very nice!
Yoon J. Parovi South Korea, 16. studenog 2014.
Very nice resort.

Quite, big, can feel free, relax, clean, individual room.
9
Very very really good place. I recommend it.
David G. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. rujna 2014.
Good to relax

Pool, Views, Quite
8,7
Geoffrey L. Parovi Australia, 15. rujna 2014.
Average

Big comfy room. Nice bathroom
6
Small breakfast. No milk in coffee. Forgetful staff. Nothing else nearby.
Satoko T. Grupe Japan, 3. kolovoza 2014.
the worst of the worst

nothing!
2
the most awful experience in my life. i don't understand why they gets hire score. there was a cockroach in the room, biiiiig one. even we told them we would be 3 of us, there were only 2 beds. not enough towels. they don't have a large bottle of water (1.5l) and told us to go to a supermarket to buy. i was food poisoned by the food at the restaurant, i needed the larger bottle of water. the breakfast is not buffet, the juices are diluted with water. they didn't even have ice tea! and it took them 15 mins to figure out. the hotel located far from the main city and took nearly 1h to get a cab. everywhere is wearing off and looks really shabby. it's definitely not worth paying the amount they are charging. oh, there is no private beach but there is ugly one in front of it.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cordova Reef Village Resort CebuCordova Reef Village Resort Cebu - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort Cebu - PlažaCordova Reef Village Resort Cebu - PlažaCordova Reef Village Resort Cebu - PlažaCordova Reef Village Resort Cebu - PlažaCordova Reef Village Resort Cebu - PlažaCordova Reef Village Resort Cebu - PlažaCordova Reef Village Resort Cebu - BazenCordova Reef Village Resort Cebu - BazenCordova Reef Village Resort Cebu - VrtCordova Reef Village Resort Cebu - OkružjeCordova Reef Village Resort Cebu - OkružjeCordova Reef Village Resort Cebu - VrtCordova Reef Village Resort Cebu - VrtCordova Reef Village Resort Cebu - OkružjeCordova Reef Village Resort Cebu - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort Cebu - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort Cebu - VrtCordova Reef Village Resort Cebu - OkružjeCordova Reef Village Resort Cebu - VrtCordova Reef Village Resort Cebu - Sport i aktivnostiCordova Reef Village Resort Cebu - BazenCordova Reef Village Resort Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B07