Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cordova Reef Village Resort

Sitio Bantayan Poblacion, Cordova, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6701 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Sadržaji Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Sadržaji Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Restoran Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Restoran Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Restoran Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Restoran Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Restoran
Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Pogled Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Pogled Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Pogled Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Sadržaji Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Plaža Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotela Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Sadržaji Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - Bazen
Područje otok Mactan Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 271recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (271)
Razvrstati po:
Anna M. Parovi Philippines, 7. siječnja 2016.
Unexpectedly Great!

I am a fan of nature while my husband enjoyes modern structures. We were both amazed with the location. We thought we'd be accomodated with good room and a simple pool. Well, it was a suprise!
9
The staff were friendly and hospitable. The hotel/resort was not hard to locate and we felt secured during our stay. It was really a great value for our hard earned money. Thank you 😊
Prijavi ovu recenziju
Choongjae L. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 2. siječnja 2016.
Stay Calm

Quiet
8
If you'd like to stay calm and quiet, this hotel is perfect. That's all.
Prijavi ovu recenziju
Yza K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. siječnja 2016.
Nothing great

Comfy bed, spacious bathroom, courteous staff
5,3
Overpriced meals, phone inside the room doesn't work so you can't call housekeeping/ operator for your needs.
Prijavi ovu recenziju
Lonely L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2015.
Not worth paying for
3
Not so good....poor service..
Prijavi ovu recenziju
Themiya G. Obitelji sa malom djecom Sri Lanka, 26. prosinca 2015.
location not good

room, staff
5,7
not much enjoyed
Prijavi ovu recenziju
Stewart N. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 25. prosinca 2015.
Cordova Reef Review

Quiet, Good Food, Good Service
7,7
The Rooms could have been cleaner, what I noticed the most was cob webs in the bedroom lamps and a massive amount of cob webs in the bar roof. (open type ceiling so some to be expected). Also on the second evening the water we were served with dinner had a definite metallic/chemical taste. I brought this to the attention of staff for the safety of others and it was handled professionally and quickly and provided bottled water. However, we were not really advised of what the bad taste was caused by... just that it had been taken care of. Thats a little disconcerting???? TV's were older and outdated, IE not flat screen LCD OR LED in our room.. just a plain old TV. Other than the above it was a peaceful get away and I enjoyed it.
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici United States of America, 5. studenog 2015.
great staff

cleanliness, staff, food
9
Third stay this year. Staff are all excellent. Room very clean. Will def stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. studenog 2015.
Our stay at Cordova Reef

Cleanliness, staff, ambiance
8,7
Staff are super friendly. Restaurant is good. Rooms are very nice, and very clean. Nothing to do close by, but makes a great base for going other places. Grounds are very nice, and tranquil.
Prijavi ovu recenziju
Fumio J. Solo putnici Japan, 20. listopada 2015.
Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..

Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..
10
Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..
Prijavi ovu recenziju
Robert B. Parovi United States of America, 27. rujna 2015.
Greaat value

price, hospitality, location
9,3
I really enjoyed my time there.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cordova Reef Village Resort otok Mactan Cordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - RestoranCordova Reef Village Resort otok Mactan  - RestoranCordova Reef Village Resort otok Mactan  - RestoranCordova Reef Village Resort otok Mactan  - RestoranCordova Reef Village Resort otok Mactan  - RestoranCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PogledCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PogledCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PogledCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PlažaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PlažaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PogledCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PlažaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PlažaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Spa centarCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Spa centarCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PredvorjeCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PredvorjeCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PredvorjeCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PredvorjeCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PredvorjeCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Dvorana za fitnessCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Plesna dvoranaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Plesna dvoranaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Plesna dvoranaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Plesna dvoranaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Plesna dvoranaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - SadržajiCordova Reef Village Resort otok Mactan  - PredvorjeCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Spa centarCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - BazenCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaCordova Reef Village Resort otok Mactan  - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04