Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, London, Ujedinjeno Kraljevstvo W2 3LG (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Corus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotela Corus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotela Corus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotela Corus Hotel Hyde Park London - Recepcija Corus Hotel Hyde Park London - Restoran Corus Hotel Hyde Park London - Pub/salon Corus Hotel Hyde Park London - Restoran Corus Hotel Hyde Park London - Restoran Corus Hotel Hyde Park London - Interijer hotela Corus Hotel Hyde Park London - Pub/salon Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Interijer hotela Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba
Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Interijer hotela Corus Hotel Hyde Park London - Soba za sastanke Corus Hotel Hyde Park London - Soba za sastanke Corus Hotel Hyde Park London - Soba za sastanke Corus Hotel Hyde Park London - Soba za sastanke Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba Corus Hotel Hyde Park London - Interijer hotela
Područje Hyde Park Broj soba: 380

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 424recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (424)
Razvrstati po:
Thomas C. Parovi Denmark, 17. siječnja 2016.
Very comfortable stay

the service of the staff, the quality of the room and the location close to the park, the metro and downtown
8,7
We will come back
Prijavi ovu recenziju
Chaiched P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. prosinca 2015.
arriving on Christmas 2015

room cleaness, location and breakfast are good.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Eliza M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. prosinca 2015.
Nice little touches

comfort, staff, cleanliness
8,7
I love every bit of the room. Plush bath robes, small chocolate pieces on each pillow, the coffee machine etc. Staff was friendly & knowledgeable. Location was a little far from Bayswater. But bus stop was just a 3 min walk. The buses can take you to most places in London.
Prijavi ovu recenziju
Anastasia K. Poslovni putnici Greece, 22. studenog 2015.
Business

Location, Clean, tidy
7
I found many of the staff to be unhelpful and unwilling to help
Prijavi ovu recenziju
Klas E. Poslovni putnici Sweden, 28. listopada 2015.
Good location

Location, nice staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Jinho Y. Poslovni putnici South Korea, 22. listopada 2015.
.

.
6,3
.
Prijavi ovu recenziju
Eleazar F. Poslovni putnici United States of America, 19. listopada 2015.
Not A Good Hotel

Location, Conceirge, Location
5,3
The rooms are small. Not the best customer service. Room service almost never answers.
Prijavi ovu recenziju
Tony K. Parovi Hong Kong, 18. listopada 2015.
Cheating

Gd location,
5,7
Under renovation, not noted, very old hotel, small rooms, not worth per night. We waited 30mins to check in. Only gd is the location, 3 mins walk to tube.
Prijavi ovu recenziju
Kathleen J. Parovi United Kingdom, 18. listopada 2015.
Nice weekend

Location. Service of the staff. Good, large, high quality bath towels
8
This was a pleasant stay. The room was reasonable and the staff changed our room because we did not want to have a double bed that was up against the wall.
Prijavi ovu recenziju
Luisa O. Parovi United States of America, 14. listopada 2015.
great location across the street from hyde park

location, convenience, staff
8,7
lovely hotel, undergoing what looks like some exterior renovations. the room itself was tiny and I could see someone thinking it's almost too small for 2 people. Definitely ideal for a solo traveler but would recommend a couple to upgrade to a larger room if staying for more than 2 nights. i traveled without using traditional currency exchange services and there is an atm convinently located in the lobby. lots of little markets for water and snacks in the area as well restaurants and pubs. very convenient location across the street from hyde park and less than a block away from the central line underground station, lancaster gate. staff was friendly and accommodating and though we arrived before our check in time, they had our room ready. would definitely stay here again but would get a larger room next time.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Corus Hotel Hyde Park LondonCorus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - RecepcijaCorus Hotel Hyde Park London - RestoranCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salonCorus Hotel Hyde Park London - RestoranCorus Hotel Hyde Park London - RestoranCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salonCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Soba za sastankeCorus Hotel Hyde Park London - Soba za sastankeCorus Hotel Hyde Park London - Soba za sastankeCorus Hotel Hyde Park London - Soba za sastankeCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Eksterijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Sport i aktivnostiCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Interijer hotelaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - RestoranCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salonCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska sobaCorus Hotel Hyde Park London - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06