Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 904recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (904)
Razvrstati po:
Owen M. Solo putnici Philippines, 8. veljače 2016.
Cosmo cuts corners with cost!

Location, price
6,3
Poor food facilities, no room heating( dial does not work!) and only lukewarm shower/bath water- very uncomfortable and tacky!
Prijavi ovu recenziju
Lian K. Parovi Singapore, 27. siječnja 2016.
Good staff performance

Room cleaness,,staff initiative
8,7
I like my stay in cosmo hotel. I was upgraded to a bigger room. It was freezing cold thatbweek when i stay in hong kong, after telling the staff my concern as it was too cold to sleep at night, he iniative to put a heater in a room which make my stay even more enjoyable. Gd job!
Prijavi ovu recenziju
David M. Parovi United Kingdom, 4. siječnja 2016.
small room

good service, friendly staff,
5,3
It was ok but the room was too small, cleaning service was not up too standard, the room was just tidied up basically and replenishing the toiletries was rare. Football was advertised in the bar but not shown. Tv in room was basic channels.
Prijavi ovu recenziju
Suputta P. Parovi Thailand, 3. siječnja 2016.
Great room and service (Really Love that)

Service and Room
9,3
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Sung S. Poslovni putnici Hong Kong, 24. prosinca 2015.
An average hotel

Inconvenience, Dirty and staff are friendly
6
The location is not very good, Although it is located in Wanchai, but the only transportation that you get to the hotel is taxi. It takes you ~15 minutes walk from the nearby MTR station. Moreover, the room condition was not very good at all. I would classified it is a 3-star hotel standard.
Prijavi ovu recenziju
Avinash H. Parovi South Africa, 20. prosinca 2015.
Cosmo hotel

The staff where good and hotel was clean.
6
Prijavi ovu recenziju
Cheng C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. prosinca 2015.
comfortable room

easily reach the public transport to the peak.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Feliciano I. Grupe Philippines, 12. prosinca 2015.
This is Awesome!

Very tidy, location is fantastic and the handy phone is indeed very useful!
9
Overall, this hotel had exceeded our expectations.
Prijavi ovu recenziju
Murugaya V. Obitelji sa malom djecom Singapore, 5. prosinca 2015.
Great Stay!

Location, Staff And Cleanliness.
7,7
The Staff were good and was easy communicating as they all spoke English. They were very friendly!
Prijavi ovu recenziju
Berdine S. Parovi Singapore, 21. studenog 2015.
Hard bed. MTR about 10 mins walk away.

1. Handy phone 2. Shuttle Bus 3. Free coffee
5,3
This hotel is prob 10 mins walk away from Cause Way Bay MTR. Not near at all.. but hotel do provide transport to n fro CWB. The bed was really hard the pillow is too big. The staff wasnt really friendly nor helpful. I wouldnt come back here again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Cosmo Hotel Hong Kong Hong KongCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SadržajiCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04