Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasa Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasa
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica
Područje Wanchai Broj soba: 142
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 854recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (854)
Razvrstati po:
Ying H. Poslovni putnici Singapore, 26. lipnja 2015.
Cosmo Hotel Hong Kong

Cosmo Hotel Hong Kong
5
Poor experience and below my expectation
Kalith R. Solo putnici United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Cosmo Hong Kong

Value / Staff at Cjeck in - knowledgeble and helpfiul / Esy
7
un-eventful/
Zjen F. Grupe Malaysia, 22. lipnja 2015.
Not bad

Free wifi, friendly staff, good location
7,3
Pleasant
Vanessa C. Solo putnici Hong Kong, 17. lipnja 2015.
Nice

Libby staff room
7,7
Oliver D. Parovi United Kingdom, 15. lipnja 2015.
Ok, convenient for Happy Valley race course.

Location.
5,7
Ziqiao Q. Solo putnici China, 14. lipnja 2015.
Good living exoereince

Comfortable, clean, good facilities
8,3
Very valuable staying in the hotel. It's about 10-15 walk from wanchai metro. I very enjoyed staying there and will def choose the hotel again.
Angel L. Grupe Singapore, 5. lipnja 2015.
Good location

Location, cleanliness, shuttle service
8,7
Great location even though not near MTR station, shuttle services or tram (right outside hotel) will bring you to the busier areas of HK island. Clean rooms, very happy with the location and the stay. Helpful concierges too!
Lee F. Parovi Malaysia, 18. svibnja 2015.
Overall not bad

There is nothing special about this hotel. But overall is okay.
5,3
Yery A. Poslovni putnici Indonesia, 12. svibnja 2015.
Small Room

Free wifi
5,7
The location is quite far away from MRT but they have handy wifi so you can connect to your phones or tablets and carry where you go. The room is small and need other design about shower room because always problem after shower when the water was stuck and making small flood in the room...
Troy A. Poslovni putnici United States of America, 3. svibnja 2015.
find place for a budget in Hong Kong

location, price
7,3
Good place for under $100 US. The shower was super hot and powerful - that was nice. I didn't have any food there, so cannot add anything to that discussion. The room was tiny. Real tiny. But the internet was super fast. And easy to catch a cab or even walk 15 minutes to the MTR. A good place for a budget stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cosmo Hotel Hong Kong Hong KongCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SadržajiCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07