Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasa Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasa
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica
Područje Wanchai Broj soba: 142
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 870recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (870)
Razvrstati po:
Ka M. Solo putnici Portugal, 23. kolovoza 2015.
small but nice room, nice staff

clean room, soft bed, good staff
8,7
besides the location is a bit far away from the MTR station, everything else is not bad and meets the expectation of a 4 star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Manoj M. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 11. kolovoza 2015.
Great Value for 2 x 2 rooms, good location, comfy

Price Value, Location and comfy rooms
8
Reached early morning and got our rooms. Great location for a first time visit to Hong Kong and downward walk to the Pier for Kowloon in 25 minutes.
Prijavi ovu recenziju
Loren M. Solo putnici Australia, 2. kolovoza 2015.
Served it's purpose

Close to Happy Valley Racecourse, Close to Rutenjee Hospital, hypoallergenic beds
6,7
The stay was fine and the hotel served its purpose for me. I had business at happy valley and Rutenjee hospital. Both 5 mins walk away. A nice 15 minute walk down to wan chai area. Rooms are small, so probably not suited for couple with a baby in cot. Beds are very firm which wasn't great for me personally. I didn't eat at restaurant so cannot offer feedback. I would definitely return if it was convenient to do so.
Prijavi ovu recenziju
Yunyun X. Parovi China, 31. srpnja 2015.
Inconvenience

Price
4,3
It's not near the MTR, smells terrible in room, everything in the room was wet! Air condition was so noisy that we can't sleep at all! Room is small and I requested high floor but turn out it was 5/f
Prijavi ovu recenziju
Siripim A. Poslovni putnici Thailand, 9. srpnja 2015.
Shuttle bus service to Exhibiton Centre

Location , Shuttle bus , Service
9
comfortable and clean
Prijavi ovu recenziju
Ying H. Poslovni putnici Singapore, 26. lipnja 2015.
Cosmo Hotel Hong Kong

Cosmo Hotel Hong Kong
5
Poor experience and below my expectation
Prijavi ovu recenziju
Kalith R. Solo putnici United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Cosmo Hong Kong

Value / Staff at Cjeck in - knowledgeble and helpfiul / Esy
7
un-eventful/
Prijavi ovu recenziju
Zjen F. Grupe Malaysia, 22. lipnja 2015.
Not bad

Free wifi, friendly staff, good location
7,3
Pleasant
Prijavi ovu recenziju
Vanessa C. Solo putnici Hong Kong, 17. lipnja 2015.
Nice

Libby staff room
7,7
Prijavi ovu recenziju
Oliver D. Parovi United Kingdom, 15. lipnja 2015.
Ok, convenient for Happy Valley race course.

Location.
5,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cosmo Hotel Hong Kong Hong KongCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/terasaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SadržajiCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08