Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cosmopolitan Hotel

387-397 Queen's Road East, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Kupaonica Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Kupaonica Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Kupaonica Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Kupaonica Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman
Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Predvorje Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/salon Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Pogled
Područje Wanchai Broj soba: 454
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1502recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1502)
Razvrstati po:
Michael Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. lipnja 2015.
cosmopolitan hotel hongkong

newly renovated. free wifi n mobile phone. free shuttle to MTR station n central. comfy beds.
9
The hotel rooms are newly renovated. the beds are thick n comfy. the rooms n bathroom are small but convenient & efficiently arranged. located right in front of a main street. the provide free shuttle to nearby MTR station n central. Also provide free wifi n mobile phone during our stay. It was pleasant staying at this hotel.
Martin K. Solo putnici Denmark, 28. lipnja 2015.
My stay in Cosmopolitan Hong Kong

Clean, nice look and take out smartphone in the city
7
The hotel is good...i will say the very positive except the room was that there where in every room a smartphone, you can take with you around the city and find the location you want to see or experience, that is very nice an much easier than i have experienced in other hotels around the world.So thumps up for that and clean room and okay look.
Io W. Solo putnici Macau, 26. lipnja 2015.
Affordable, Clean and Good location

Okay location if the area is where you want to stay, the hotel looks clean and new, nice staff
8
Tan H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
value for money

nice room, free wifi and free shuttle bus.
7,7
Li W. Grupe Singapore, 20. lipnja 2015.
Clean hotel

Comfortable bed, clean and polite staff
7,7
Rohaya M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. lipnja 2015.
Location

Newly renovated, clean n friendly concierge.
8
Overall, satisfied except that the room is a bit squeezy for family of 4 and wardobe too close to the bed making it difficult to open it.
John W. Parovi United Kingdom, 16. lipnja 2015.
great location

the location, the view across the race course, and the transport
7
The hotel is in a great location, across the road from the race course and football club, just a short walk to Times Square and Causeway bay MTR. The room was very comfortable and well maintained. The bathroom is tiny and that is my only complaint. The hotel provides a free smart phone, which is a nice touch, but the free WiFi is only for one device.
Minh N. Grupe Vietnam, 16. lipnja 2015.
Nice hotel

Shuttle bus, handy wifi hotspot
7,3
Andy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. lipnja 2015.
Good choice

Room cleanliness, Room Comfort, Handy Smartphone
8
Wai L. Poslovni putnici Singapore, 15. lipnja 2015.
Pleasant Stay

Room is cosey & good layout, good service level from staff, shuttle bus service is good
7,3
My stay at the Cosmopolitan hotel is very pleasant. Truely enjoyed my stay there as the room is nicely renovated and very comfortable. Except that i had lost a neck pillow in the room 907 which they were unable to find it for me.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cosmopolitan Hotel Hong KongCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - KupaonicaCosmopolitan Hotel Hong Kong - KupaonicaCosmopolitan Hotel Hong Kong - KupaonicaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - KupaonicaCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCosmopolitan Hotel Hong Kong - PredvorjeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/salonCosmopolitan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessCosmopolitan Hotel Hong Kong - PogledCosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestoranCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestoranCosmopolitan Hotel Hong Kong - SadržajiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06