ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cosmopolitan Hotel

387-397 Queen's Road East, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/salon Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Pogled Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman
Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Predvorje Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Spa centar Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartman Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Restoran Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Wanchai Broj soba: 454
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1265recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1265)
Razvrstati po:
Ching H. Grupe Singapore, 14. srpnja 2014.
pleasant, clean room good location

cleanliness, good staff, location
7,3
Ching H. Grupe Singapore, 13. srpnja 2014.
pleasant stay with good staff attitude

location, cleanliness, good furniture
7,3
Jeremy Y. Parovi Singapore, 13. srpnja 2014.
Centrally located at affordable prices

Centrally located, spacious and clean room and free shuttle service to the major shopping areas/mtr
8
Great. The hotel upgraded us to a bigger room that had a smart phone which we could bring out to guide us around Hong Kong. Centrally located with free shuttle service to shopping areas such as causeway bay and wan chai.
Vaughn E. Solo putnici South Africa, 12. srpnja 2014.
Enjoyable and pleasant stay

Hotel room, breakfast, central to everything
8,7
The stay at this hotel was better than my expectations. The room was spacious and view from the 23rd floor was awesome. The cleaning staff were polite and efficient. The inclusive breakfast voucher for the Grand Delux room, was worth the added expense. Above all there was a handy cellphone to use at no extra expense (internet enabled and free calls locally and to UK) which added to the pleasant stay. I would certainly stay there again should I visit hong kong again. Thanks
Gavin H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 30. lipnja 2014.
Good value and centrally located

Friendly staff, rooms for families, good value
8
The staff were helpful, the room was a good size for Hong Kong and nice and quiet.
Pufah N. Grupe Thailand, 28. lipnja 2014.
Not worth the money
3,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Gavin M. Solo putnici Australia, 28. lipnja 2014.
A nice hotel in a good location

Rooms, location, staff
7,7
A good hotel close to Happy Valley Racecourse and the shopping, dining and bar mecca of Causeway Bay. A worthy and reasonably priced hotel.
Denis R. Parovi Ireland, 26. lipnja 2014.
perfect, everything that was needed

nice bathroom and shower, shuttle bus, attentive staff
9
Stay was excellent. Everything that was expected was there. The fan was a bit heavy with lowest setting on and safe didn't work but I only mention that for feedback purposes. Showers are hot and powerful, nice bathroom and comfortable beds/pillows, relatively spacious. Great hotel when you weigh the price also. Wish them all the best.
Rajan R. Grupe India, 25. lipnja 2014.
Nice but missed swimming pool and bath tub

Quad Bed Shuttle Bus Breakfast
6
Okay, but lack swimming pool and bath tub. No facilities for children
Wen M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. lipnja 2014.
Good Experience,good place for food.

Friendly, Attentive and Heplful Staff.
7,7
We had 2 rooms booking, the one i stayed was good but the other room my friend had to change 3 times. First Room - different level room give. Second Room - Bathroom shower choke and staff could not repair and cause teh room to stink. Third Room - Last night toilet bowl leak and could not flush on the last day. A word of cation for person particular- one side of teh hotel faces the catholic cementry but you will not be able to see teh cementry from the room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cosmopolitan Hotel Hong KongCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/salonCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - PogledCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - PredvorjeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Spa centarCosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartmanCosmopolitan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestoranCosmopolitan Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A05