Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1171recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1171)
Razvrstati po:
Marc C. Parovi Spain, 13. svibnja 2015.
Nice Place

sand,pool,staff
8,3
Ronnie G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. svibnja 2015.
During peak season we waited so much time checking

Place set up is good
7,3
Not as we expected for the beach rooms are ok pools are fair. Staff are not as good compare to other resort hotels
Francis P. Parovi Philippines, 9. svibnja 2015.
accomodating, courteous and very hospitable staff

price, service and room
9
Adrian Y. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 7. svibnja 2015.
Kiddie pool perfect

Pool, massage centre, staff
6,3
Very average
Steven A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. svibnja 2015.
Fantastic weekend getaway

The staff who are all lovely, the food which for a westerner was delicious, the swimming pools and slide.
10
the staff are all amazingly helpful. Everyone was full of smiles and offered excellent service. The food is some of the best food I have had in the Philippines at a resort... And I've been here 13years so have a lot to compare it too. My daughters who are 6 and 8 loved it. The swimming pools were perfect for them and they loved the slide! They both also loved kiddie corner. The beach and sea is lovely and when the tide is low a great adventure for the kids to look at the sea stars and hermit crabs etc up close. Thanks you to everyone at the resort for making us feel so welcome and really understanding what good customer service is. We will go back for sure
David S. Parovi New Zealand, 27. travnja 2015.
good place

quiet area, nice hotel, good staff
8,3
overall good but far from cebu city if you need to go there.
Karl F. Parovi Switzerland, 24. travnja 2015.
swiss

room food service
8,3
Very good. Restaurants a bit expensive.
Cheng W. Parovi United States of America, 21. travnja 2015.
The staffs are very helpful & friendly

The staffs performence, the food & the dive shop
9,3
Very pleasant & nice place to stay
Harrish T. Grupe Malaysia, 21. travnja 2015.
Best Time ever with my friends

The room, Beach sitting areas and the sea clear water
8
Samuel K. Parovi Slovakia, 14. travnja 2015.
Nice hotel, nice people but little overpriced

Location, people
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B06