ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1110recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1110)
Razvrstati po:
Celina H. Grupe Malaysia, 29. siječnja 2015.
worth it!

nice beach, room is clean and comfortable
9,3
good
Sandy L. Solo putnici Hong Kong, 20. siječnja 2015.
A bit aged but still good

Clean, safe, nice environment
7
The hotel itself is a bit aged, but still in good condition. Clean private beach with guard all the time. Dinner quite good, spa a bit pricey. Nice helpful staff.
Dennis P. Parovi Australia, 19. siječnja 2015.
Hotel in a slum area 1 hour from civilisation

None
4,3
After a one hour trip from Cebu city, repeatedly asking the driver if he is going to the right place, passing some of the worst areas in PH that I have seen (I am well traveled across PH) we get to this isolated turning circle with armed guards, no taxi access, no transport and miles from anything. No shops, can't go for a walk, no transport.. I like to feel free. Go for walks, explore the culture of my surrounds. This hotel may be nice but it may as well be an island. Once you get in fine but nothing else. ou are locked in there. No other restaurant access, NOTHING. In fact I cut my stay short and moved back to Cebu City. I HATED it.
Naif H. Parovi Saudi Arabia, 14. siječnja 2015.
جميل جدآ للاستجمام

المسبح والشاطي
8,3
Martin B. Parovi Australia, 8. siječnja 2015.
pleasant stay

pool, staff, room
7
Enjoyable stay even tho it was just for the night. room was comfortable and clean. Great pool and beach was well maintained. Staff were very pleasant and helpful especially around beach area... beach itself was ok ~ at low tide it is unswimmable with water being 1 foot deep but thats not hotels fault. food quality was not the greatest we found but was passable. Would recommend hotel as compared to others of a similar price around mactan it is a good option.
David K. Parovi Australia, 5. siječnja 2015.
Beach Resort- Bliss- Relax at your own pace-

Relaxation, Different, Exquisite
7,3
My stay was good. I really loved the hotel and the layout. My only drawback was location. Its a good 30mins from City areas, but very easy to get taxis and travel around. Really liked the place
David B. Parovi Ireland, 1. siječnja 2015.
great stay

staff, facilities, beach access
10
Lee Y. Parovi China, 31. prosinca 2014.
the beach is really disappointed

staffs are friendly and have very good pizza and drink; like the beach family chairs,very comfortable
6,7
overall is okay, nothing really surprise us
Ludivina M. Solo putnici Australia, 29. prosinca 2014.
Corteous staff

1.) friendly & hospitable staff , 2.) good location, 3.) private beach area where you can sit n read a book
7,7
Relaxing
Pregalathan N. Obitelji sa malom djecom South Africa, 26. prosinca 2014.
Very good

Food , friendliness, clean
9
Very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B07