Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti
Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće
Područje Mactan Island Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1216recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1216)
Razvrstati po:
Diane M. Parovi Australia, 24. srpnja 2015.
End of the journey.Costabella stay.

The impressive wellcome the beautiful grounds wraped us in as we arrived at the end of the driveway set the scene for the most relaxed pampered 2 days. Absoloutley beautiful.
10
From the moment we checked in, from the moment we saw the room to the next moments spent in the restuarant,the amazing food,the quality. The staff assistance all the way through. This was an experience not to be missed. The Costabella was a tropical oasis behind a compound walklwith manicured gardes and amazing greenery displays. I have found a standard of holiday travel stay that I now wish to continue to uphold.
Eunnae L. Parovi South Korea, 23. srpnja 2015.
Perfact choice for my summer vacation

Quite and nice view of private beach:)
8,7
Yuji A. Poslovni putnici Japan, 20. srpnja 2015.
Nice Sea View from hotel area

near to the beach, tropical atmosphere of surroundings, good food
7
very enjoyable hotel, in a view points of marine activities, food, comfortable rooms
Noel K. Parovi Philippines, 20. srpnja 2015.
Good stay

comfort, relaxation, good value for money
7,7
Yuji A. Poslovni putnici Japan, 20. srpnja 2015.
Fantastic resort hotel

near to beach, good restaurants, tropical atmosphere
7
It was really enjoyable to stay at this hotel, receiving resort atmosphere.
Darren C. Grupe Australia, 19. srpnja 2015.
Good location by beach but underwhelming beach

Location. Room quality. Restaurant.
7,7
Costabella is a great hotel located by the beach, however the beach itself was underwhelming. It was also quite difficult to navigate taxi drivers to the hotel given its obscure location/entry. There was also no gym at the hotel. The check-out process was also manual and ended up taking much longer than it should have. However, the restaurant food was of great value and room settings quality/large.
Keng P. Solo putnici Singapore, 19. srpnja 2015.
Pleasant but expensive stay

Staff, food
7
The staff was great and the food was excellent (though pricey). The facilities and room conditions were good except that there weren't enough beach chairs at the beach. The resort seems to be holding a lot of hotel events which is noisy and makes the already scarce beach space even more scarce. Location of the resort was also bad and there was nothing around the resort - you need to take a cab out to the city. Overall, still a pleasant stay. But I don't think it was value for my money.
Younghwan K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 18. srpnja 2015.
Awesome resort

Cheap, food and nice beach
7,7
It was good time for my family. The pool for kids was also good. Although the view of beach was not good at afternoon because the tide went out, the view of beach at morning was fantastic. At last day, the female staff who was in charge of check-out was was impolite, she looked irritable.
Kenneth G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 13. srpnja 2015.
great all round

staff, pools and value
9
Great for a relaxing getaway with some of the best staff and service you will find in the Philippines, pools are great for the kids and rooms very comfortable
Keiichi S. Parovi Japan, 13. srpnja 2015.
Resort Hotel

Foods OK, Room OK, Beach OK
5,3
Confortable, If price shall be chepper , should be much better.,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan IslandCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08