ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1154recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1154)
Razvrstati po:
Karl F. Parovi Switzerland, 24. travnja 2015.
swiss

room food service
8,3
Very good. Restaurants a bit expensive.
Cheng W. Parovi United States of America, 21. travnja 2015.
The staffs are very helpful & friendly

The staffs performence, the food & the dive shop
9,3
Very pleasant & nice place to stay
Harrish T. Grupe Malaysia, 21. travnja 2015.
Best Time ever with my friends

The room, Beach sitting areas and the sea clear water
8
Samuel K. Parovi Slovakia, 14. travnja 2015.
Nice hotel, nice people but little overpriced

Location, people
8,7
Craig H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 11. travnja 2015.
Excellent

Location on the beach, Great food , Great Staff
9,7
Excellent, Great location on the beach, the staff was great. Everything was there I didn't have to leave the hotel if I didn't want too.I Shall Return! :)
Jocelyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. travnja 2015.
Perfect family getaway

Hotel staff were friendly and accommodating. Loved that our room was conveniently located near the pool. Safe and secure.
8
Enjoyed our stay in this resort. Hotel staff accommodated all our requests -- adjacent rooms, early check in at 10am and late check in at 1pm. :) Pools were safe and secure for kids, with visible life guards.
Jonathan A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Costabella getaway

Clean room, comfy bed and nice comfort room
7,7
Nice place would recommend this to others
Jamie S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. travnja 2015.
great!

friendly, eager staff. great scuba staff. great balcony by the pool, live music nightly
9,7
Wonderful!
Kwang C. Parovi Singapore, 4. travnja 2015.
Great view

great view, good security, quiet location
7,3
If you are looking for a resort that is away from the city, this is the place. there is no WIFI access in the resort room.
Kwang C. Parovi Singapore, 3. travnja 2015.
Private location

private location, great security, good view
7,3
Pro - This resort is located at a private area, away from the city. Whenever you come in and out of the resort, there will be security to check that you are a guest of the hotel (great security). The room is spacious with big bed and nice view from the balcony. Con - As it is located away from the city, there is no shop that sell tibits and drink, but the room service is 24 hours. The WIFI is only strong at the lobby and restaurant area, there is no WIFI in the room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A02