Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1194recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1194)
Razvrstati po:
Marty R. Parovi United States of America, 21. lipnja 2015.
A Great stay in Cebu!

The staff was friendly and excellent! The rooms were clean and modern. The staff was friendly and excellent! The rooms were very clean. Pool was wonderful!
9,3
The hotel and staff were amazing! We stayed there for four days and we could've been happier. The food was great and the hotel had all the activities you could ever want! I will return!
Ernesto F. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
value for money

hotel security was good; gate guards always checking who are going in. Staff are helpful and courteous. With Seaview & beach even though it was small.
6,7
okay in general, no major complaints or annoyances. hotel staff are nice & helpful. Nothing spectacular but things inside the room works.
Ramon M. Solo putnici United States of America, 12. lipnja 2015.
Comfortable with good staff

Staff, cleanliness, affordability
9
Had a pleasant stay and staff was very courteous and attentive. The beach could have been nicer as there were lots of seagrass and too shallow to do anything in the ocean during low tide which was half the day. Not necessarily a good beach to do any snorkeling either and had to take a boat to Olongo Island to see some fish and coral, etc.
Eunyoung P. Solo putnici South Korea, 8. lipnja 2015.
evaluation

food, clean, service
7,7
it was really clean and nice, but the air conditioner was old and making noise a lot. it actually little bothered having deep sleep. its located a bit far but they helped getting a cab.
Shabbar S. Poslovni putnici Canada, 7. lipnja 2015.
Weekend in Cebu

Food, value, beach
8,3
Fantastic
Yung K. Parovi Malaysia, 3. lipnja 2015.
Overrated much

Costabella Tropical Beach Hotel
3
overrated. Not worth the money. You don't get what you paid for. Can get better room in Cebu with lower price
Paul L. Parovi United Kingdom, 2. lipnja 2015.
Too many day trippers

Staff, Food, Room
8
Hotel in and off itself was very nice. We stayed a Sunday and Monday night. Each day there was a works beach side function. On the Monday they arrived at 08:30, during breakfast, 3 bus loads. We had hoped for a restful time. PA house music and quiz/bingo? Not on our game plan. We left.
Glenda P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. lipnja 2015.
Best for family bonding

Food, nice and friendly staff, good accommodation
9,7
Abigail M. Poslovni putnici Philippines, 1. lipnja 2015.
A hidden Gem

Food, beach and service
8
The resort was a hidden gem. Good food and service too
Anna R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. svibnja 2015.
Costabella is the perfect getaway in Cebu

I love the food,the hotel rooms and the overall layout and the massage service.
9
My kids and i had a wonderful time.We fell in love with Costabella and i will definitely be back. It was a lovely place and we love how it was quaint and unpretentious and super worth the price we paid.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05