Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1176recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1176)
Razvrstati po:
Anna R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. svibnja 2015.
Costabella is the perfect getaway in Cebu

I love the food,the hotel rooms and the overall layout and the massage service.
9
My kids and i had a wonderful time.We fell in love with Costabella and i will definitely be back. It was a lovely place and we love how it was quaint and unpretentious and super worth the price we paid.
Jezza J. Parovi Philippines, 24. svibnja 2015.
A perfect place for relaxation

The best 3 things about this hotel are there are two swimming pools, La Marina Restaurant offers best food and the room is amazing.
8
We had a wonderful stay at the resort. We fulfill our purpose of relaxing over the weekend. Just minor things that they could improve are the friendliness of other staff, beach has weeds and no bidet in the toilet. But above all, we had a great experience. 👍
Paer R. Solo putnici Sweden, 24. svibnja 2015.
Good value

It was kept very clean.
8,7
Be awere of that there could be event in the resort. During our stay the pool and the beach was crowded with 200 extra day guests. And they were screaming in a microphone all day. " are you having fun ? " No , as a hotel guest i would not like to have the beach embarked.
Wei W. Parovi Singapore, 20. svibnja 2015.
a place to relax

friendly staff, cleanliness and pool!
8,7
My stay in Costabella is awesome. Although the location is kinda remote, the front desk is able to call cab for you if you wish to go out
Marc C. Parovi Spain, 13. svibnja 2015.
Nice Place

sand,pool,staff
8,3
Ronnie G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. svibnja 2015.
During peak season we waited so much time checking

Place set up is good
7,3
Not as we expected for the beach rooms are ok pools are fair. Staff are not as good compare to other resort hotels
Francis P. Parovi Philippines, 9. svibnja 2015.
accomodating, courteous and very hospitable staff

price, service and room
9
Adrian Y. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 7. svibnja 2015.
Kiddie pool perfect

Pool, massage centre, staff
6,3
Very average
Steven A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. svibnja 2015.
Fantastic weekend getaway

The staff who are all lovely, the food which for a westerner was delicious, the swimming pools and slide.
10
the staff are all amazingly helpful. Everyone was full of smiles and offered excellent service. The food is some of the best food I have had in the Philippines at a resort... And I've been here 13years so have a lot to compare it too. My daughters who are 6 and 8 loved it. The swimming pools were perfect for them and they loved the slide! They both also loved kiddie corner. The beach and sea is lovely and when the tide is low a great adventure for the kids to look at the sea stars and hermit crabs etc up close. Thanks you to everyone at the resort for making us feel so welcome and really understanding what good customer service is. We will go back for sure
David S. Parovi New Zealand, 27. travnja 2015.
good place

quiet area, nice hotel, good staff
8,3
overall good but far from cebu city if you need to go there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A08