Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvorana Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Okružje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvorana
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastanke Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastanke Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 989recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (989)
Razvrstati po:
Trevor J. Solo putnici Australia, 18. srpnja 2014.
Excellent.

Food. Facilities. Staff.
9
Excellent. Great location for a quiet break, romantic trip away or a family holiday by the beach.
Anny C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. srpnja 2014.
Nice family hotel with great food and friendly sta

Staff, food, spa
8,3
We flew in from Manila to Cebu and stayed for 1 night at Costabella. We arrived early in the morning and the staff was very accommodative and allowed us to check in early. The meals that we had at Costabella were great and the wines were reasonably priced. We were very happy with the buffet and food choices. The only problem is that a section of the hotel is under construction which is right by the beach. We used the spa to escape from the noise and the it was a very relaxing experience.
Michael E. Grupe Australia, 30. lipnja 2014.
Very relaxing and pleasant

Staff , quietness , garden pool area
7,7
My stay was with out incident , the staff are very friendly and eager to help out anyway they could . The food was great in both restaurants and room service . The rooms are large and probably in need of a make over which the hotel was doing whilst I was there
Howard C. Parovi Taiwan, 29. lipnja 2014.
Good beach hotel

Beach, Food, Staff
7,3
We booked this hotel at the very last minute, so the room we got was a bit tiny but no complaint. It's a bit out-dated, but the room has every thing you need. What's worth to mentioned is the food at the restaurant was one of the best I had during our 9 days stay in Cebu. There're good beach and pool for child and plenty of beach activity you can do
Nicholas T. Parovi Singapore, 23. lipnja 2014.
below my expectations..

No comments..
6,3
Shocking as lots of mosquitoes...limited selection on menu..
Divine G. Parovi Philippines, 20. lipnja 2014.
Relaxing Stay

The staff was really friendly, food was really good and room was large and clean.
8
We really love our stay at your resort. We loved the relaxing ambiance of the beach, the delicious hot served food and the room was very spacious and it's nice view. We'll definitely return. The only thing we did not like is there is no bidet on the toilet.
Stephen M. Poslovni putnici Australia, 17. lipnja 2014.
Plesant rest

Quiet good food not far from airport
7,3
Enjoyable
Michael C. Parovi United States of America, 15. lipnja 2014.
Great Hotel, great price

The beach, attentive staff, clean and well kept
8,3
Going through the gates was like entering a different world. The staff was very attentive and willing to do whatever you need. Also easy to request a taxi to take you anywhere. The beach was small, but really nice when the tide was in. Being able to rent snorkeling gear and explore just off the beach was lots of fun. The quality of the food was great and available 24 hours. A very talented acoustic band entertained and dinner. I would stay again. My only issue was I wished the a/c in the room was a little bit more powerful.
Eugene C. Obitelji sa malom djecom United States of America, 14. lipnja 2014.
Good Breakfast Buffet

Breakfast buffet, staff, small meach
8,7
Doyle F. Grupe Philippines, 14. lipnja 2014.
Good value of money. Thanks agoda.

Relaxing place
7,7
Fun filled with my kids and also i feel safe. Just by looking at them playing by the beach.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvoranaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - OkružjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvoranaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastankeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastankeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03