ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1089recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1089)
Razvrstati po:
Keisuke O. Poslovni putnici Japan, 10. prosinca 2014.
comfortable hotel

Their staffs are very friendly. There are private beach. Nice pool and garden.
8
I just spent a day but I relaxed enough. Here is good for short stay vacation.
Jon C. Parovi Philippines, 3. prosinca 2014.
Ok

Nice staff
6,3
Good
Ginelle D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. studenog 2014.
Room rates are high but service not up to par

Pool, comfortable beds, friendly staff
6
Kyle C. Parovi Australia, 21. studenog 2014.
Very nice hotel! Staff were extremely friendly

Room, Cleanliness, Staff
10
Very comfortable. Restaurant and staff were extremely helpful with my partner who has Coeliac Disease.
Christie M. Parovi Philippines, 19. studenog 2014.
Very friendly staff

Ambience, friendly staff and affordability
9
Excellent. Ill come again definitely
Ali H. Parovi Singapore, 19. studenog 2014.
Great Service - beautiful place

Service , Food , cleanliness
7,7
Wish there were more free transport to town n Shopping n advice on sightseeing to nearby places
Zahiyah S. Parovi Singapore, 18. studenog 2014.
Excellent customer service

The food is delicious, all the Service Staff are very friendly and accommodating, and the room is very spacious with breathtaking view from balcony.
10
Trevor D. Solo putnici Australia, 17. studenog 2014.
Good allrounder Excellent value

Pool area , ambience , Friendly helpful staff
10
Very nice Staff were well trained and courteous. Nice clean hotel. 4 star at least. 3 star price thanks to Agoda
Lim T. Poslovni putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
good

friendly staff, nice accomodation and transport service
8,7
Pawel N. Solo putnici United States of America, 11. studenog 2014.
Ok for short stay

Quiet, secluded place
7
Hotel is far away from everything, so if you look for privacy this is your place. Going anywhere requires calling taxi. The beach is divided by concrete wave breakers so you have to stay on your 50 m of beach. You can rent jet ski from hotel and go exploring, it is not cheap, but not too expensive either. Diving site near by will keep you busy for one day. Overall OK.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B08