ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvorana Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Okružje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restoran Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvorana
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastanke Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastanke Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1021recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1021)
Razvrstati po:
Emil M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. kolovoza 2014.
Gratification multiplied by 4

The food, beach , the place itself
8
I have been to cebu many times usually for work, this is the first time I brought my wife and two children , I was very pleased for the hospitality when I called your front desk to confirm my booking a week before, and that was multiplied when we checked in already, we arrived early have the chance to view the breathtaking beach view and facilities while waiting for our room, for our short stay at costabella, I myself was very much thankful that I have chosen agoda and costabella because that was also my wife birthday and my children first trip inter island which costabella made very promising and memorable not just for me but for my whole family - that why my gratification multiplied by my wife and 2 children, hoping for my next visit... Already missing the beach, thank you very much
Sherina T. Parovi Philippines, 9. kolovoza 2014.
Value for money

affordable, nice beach, good facilities
8
Good beach for the location and price
Paul P. Poslovni putnici United Kingdom, 8. kolovoza 2014.
Comfortable stay

Staff, dining and pools
6,7
Professional and friendly staff, comfortable room and good and varied food at reasonable prices on the menu. Two main problems with the hotel were long distance from anywhere - an hour to Cebu City and 30 mins to the airport and nearest town. The internet wifi connection was very poor - no wifi in the rooms and you had to log in each time you wanted to use it. Surely a hotel that rates itself as 4 staff should have better internet
Divina G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. kolovoza 2014.
Good hotel except for the location

Good food, friendly staff, clean room
6,7
Good overall except there was no regular transpo. If you want to go out, plus Php50.00 in taxi's regular charge. 5km away from Shangri La. It would be good if bicycles are fixed so guests can use.
Imelda T. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 2. kolovoza 2014.
Great place for a vacation

Great food, nice and clean beach, and friendly staff
9
We enjoyed the nice beach and comfort at this hotel. All the staff were nice and friendly making each guest feeling VIP. Filipino dish is great especially their seafoods. Love it.
Paul B. Obitelji sa malom djecom Canada, 1. kolovoza 2014.
Great spot!

Pools, food, staff
9,3
Khac C. Grupe Vietnam, 1. kolovoza 2014.
Great service

Staff, staff, staff
9
We spent 4 nights at the hotel for our ironman race in Cebu. The hotel offered a great support in term of logistics. Most of staff are familiar with the race and gave us many helpful advices. The hotel is a bit off the main road but it takes normally 5 mins to call in a taxi to the hotel.
Patrick B. Obitelji sa malom djecom Canada, 1. kolovoza 2014.
Great Stay

Pools, Staff, Food
8,3
We had a great stay at the Costabella Tropical Beach Hotel. The 2 pools were excellent, the food was great, and the staff was incredibly friendly and helpful. The beach was good (during high tide), and while there seemed to be a lot of people staying at the hotel, it never seemed crowded at the beach, in the pools, or at the restaurant. The Costabella was a great choice for a family with a young child. If we return to Cebu, we will stay at the Costabella again.
Hambali A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. srpnja 2014.
Good location and quiet surrounding

nice view an friendly staff
7,7
Wai F. Parovi Singapore, 28. srpnja 2014.
Too many people, beach not nice

nothing
6
boring

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvoranaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - OkružjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestoranCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plesna dvoranaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastankeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Soba za sastankeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04