ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1108recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1108)
Razvrstati po:
Sandy L. Solo putnici Hong Kong, 20. siječnja 2015.
A bit aged but still good

Clean, safe, nice environment
7
The hotel itself is a bit aged, but still in good condition. Clean private beach with guard all the time. Dinner quite good, spa a bit pricey. Nice helpful staff.
Naif H. Parovi Saudi Arabia, 14. siječnja 2015.
جميل جدآ للاستجمام

المسبح والشاطي
8,3
Martin B. Parovi Australia, 8. siječnja 2015.
pleasant stay

pool, staff, room
7
Enjoyable stay even tho it was just for the night. room was comfortable and clean. Great pool and beach was well maintained. Staff were very pleasant and helpful especially around beach area... beach itself was ok ~ at low tide it is unswimmable with water being 1 foot deep but thats not hotels fault. food quality was not the greatest we found but was passable. Would recommend hotel as compared to others of a similar price around mactan it is a good option.
David B. Parovi Ireland, 1. siječnja 2015.
great stay

staff, facilities, beach access
10
Lee Y. Parovi China, 31. prosinca 2014.
the beach is really disappointed

staffs are friendly and have very good pizza and drink; like the beach family chairs,very comfortable
6,7
overall is okay, nothing really surprise us
Ludivina M. Solo putnici Australia, 29. prosinca 2014.
Corteous staff

1.) friendly & hospitable staff , 2.) good location, 3.) private beach area where you can sit n read a book
7,7
Relaxing
Pregalathan N. Obitelji sa malom djecom South Africa, 26. prosinca 2014.
Very good

Food , friendliness, clean
9
Very good
Alexandra J. Parovi Philippines, 22. prosinca 2014.
Great for couples, friendly hotel staff

Perfect Hotel Staff, Breakfast very good, lunch & dinner expensive.... Location suitable for couples and family outing..
8,3
very nice.... for couples and family affairs, its perfect... great hotel staff.. they make you feel so special...
Aidan H. Obitelji sa malom djecom Canada, 22. prosinca 2014.
OK but not great

nice pools, helpful front desk staff, breakfast buffet
7
A little far from downtown, sometimes hard to get a taxi; great front desk staff; restaurant food left much to be desired... A bit pricey for the quality
Aidan H. Obitelji sa malom djecom Canada, 21. prosinca 2014.
Okay but not great

Staff. Pool... Rooms
6
Food was the biggest disappointment... A little expensive and not that great. Pool and beach were nice and staff were very helpful

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B03