ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1046recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1046)
Razvrstati po:
Haruhiko N. Parovi Japan, 24. rujna 2014.
ok hotel

clean. standard resort. good staffs
7
this is normal resort hotel. good for normal people who enjoy the resort life. not for divers nor snorkelers. good pools, not for me.
Ong Y. Parovi Singapore, 20. rujna 2014.
Nice place to stay & relax

Good service ,clean,value for money
8,7
Salimi S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. rujna 2014.
Enjoy the sea activities

The spacious room, the private beach, sea activity
7,3
The standard room is big and clean. The hotel provide a number of sea activities for every family to enjoy. There is a free shuttle to Ayala Mall at 10am but it is only one way and going back you may take a taxi probably about 500 peso.
Robert B. Parovi Australia, 11. rujna 2014.
Beachfront Resort

Good service, value and size
7,7
We stayed at Costabella for a 12h layover between flights. The food and cocktails were decent and the service was very friendly. Rooms are reasonable and clean, although a bit dated. One wing of the resort was being upgraded while we were there. The private beach has nice sun lounge 'pods' and a breakwater that helps to prevent seaweed and debris from floating in, although it makes it feel less like a proper beach. Not many options for water activities compared to the larger beachfront resorts in the area.
Pia D. Grupe Germany, 8. rujna 2014.
Nice Hotel for Diving Trips

Rooms, Restaurant, Location
8,7
Nice hotel, friendly staff and a lot to offer for diving and other trips
Lene D. Parovi Denmark, 7. rujna 2014.
Great food, friendly people, nice room (y)

Food, Friendly Staff, Maintained and clen facilities
8,3
The resort is a in the middle of no-where, not many other things to do around. We stayed only 2,5 days and went to Oslob for the whale sharks on the only full day we had. For this, the resort was perfect - we left very early so they made us packed breakfast, as we were too early for breakfast, any inquiry they were happy to help. Food was really good! Atmosphere there was great! I would recommend it!
Wendy U. Grupe United States of America, 31. kolovoza 2014.
Lovely vacation spot

Food, service, spa
10
Limuele I. Grupe Philippines, 25. kolovoza 2014.
Excellent stay , buck for the money

great place, relaxing ambiance, natural resort
9,3
excellent stay in the resort
Sungmin C. Solo putnici South Korea, 24. kolovoza 2014.
It's comfortable and affordable price.

kind, price, food
8,3
Not bad.
Jaejin S. Parovi South Korea, 21. kolovoza 2014.
great value, amazing staff, awesome pools

staff, outdoor pools, price
8,7
great value for money. food was good, staff very kind and helpful, outdoor swimming pools were much better than pictures, airconditioning was not very good but refurbishment is underway now so this will be improved. very quiet and secluded which was important to me. location is not a problem since taxi is really cheap. I would definitely use this resort again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - UlazCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VrtCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazenCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B02