Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Ulaz Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Predvorje Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Vrt Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Plaža Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Spa centar Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Interijer hotela Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Bazen Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće
Područje otok Mactan Broj soba: 156

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1237recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1237)
Razvrstati po:
Rey T. Parovi United States of America, 18. kolovoza 2015.
accomodation is quite good. amenities and buffet a

good buffet
8,7
We'll be back again with our family. Nice accomodation and courteous staff
Prijavi ovu recenziju
Chiquita B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. kolovoza 2015.
It's ok

Certain staff
6
It's ok hotel for small group, if your goal is to stay at the hotel during your whole trip. If you are going to explore the city or take a tour, sTay somewhere bigger or close to city for better transportation accommodation.
Prijavi ovu recenziju
Mazzaro B. Parovi United States of America, 14. kolovoza 2015.
Awesome staff

Staff, staff, and staff
7,7
Checkin was quick. Everyone was attentive. Rex from the restaurant was fockin awesome. This place is a solid pick. I've stayed at $400 a night beach resorts and this place is easily comparable to those at $150 a night. Great value for the money.
Prijavi ovu recenziju
Kathryn J. Grupe Philippines, 12. kolovoza 2015.
Overall average

only 1 smoking place for the entire hotel, comfortable huge bed, love the room
4,7
They should have free service/shuttle to town area, very strict on security purposes, love the room especially the huge bed, hotel is clean, morning shift friendly staff evening shift is not, tried the bibingka - not nice 😔 food should improve not worth the over price we're paying. the hotel beach front is relaxing.
Prijavi ovu recenziju
Brendan J. Solo putnici Australia, 5. kolovoza 2015.
Nice place good vibe

Staff were amazing , pool and beach amazing, views were amazing
9
All up a great experience although very pricey for anything ordered inside the hotel best is to leave hotel for lunch and dinners
Prijavi ovu recenziju
Edlin A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. kolovoza 2015.
Ok resort

Hmmmmmmmm cant think of
5
It was ok, pricey!
Prijavi ovu recenziju
Juhee L. Grupe South Korea, 1. kolovoza 2015.
So so

Nice food
7,7
Staffs are nice but very slow. Whenever i asked something such as calling taxi, checking out, it took forever seriously.. And bed pillows were smelly. The beach is not that clean However, staffs were being nice, the food was great, room was big enough for 4 adults, and the pool was big,
Prijavi ovu recenziju
Neal P. Parovi Philippines, 27. srpnja 2015.
a very accessible place for those who commute.

staff, activities
6,7
Prijavi ovu recenziju
Diane M. Parovi Australia, 24. srpnja 2015.
End of the journey.Costabella stay.

The impressive wellcome the beautiful grounds wraped us in as we arrived at the end of the driveway set the scene for the most relaxed pampered 2 days. Absoloutley beautiful.
10
From the moment we checked in, from the moment we saw the room to the next moments spent in the restuarant,the amazing food,the quality. The staff assistance all the way through. This was an experience not to be missed. The Costabella was a tropical oasis behind a compound walklwith manicured gardes and amazing greenery displays. I have found a standard of holiday travel stay that I now wish to continue to uphold.
Prijavi ovu recenziju
Eunnae L. Parovi South Korea, 23. srpnja 2015.
Perfact choice for my summer vacation

Quite and nice view of private beach:)
8,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan Costabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - UlazCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - PredvorjeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - BazenCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - BazenCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - VrtCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - PlažaCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Spa centarCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - BazenCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - BazenCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i pićeCostabella Tropical Beach Hotel otok Mactan  - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05