Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Country Comfort Hotel Adelaide

215 South Terrace, Centralni poslovni distrikt, Adelaide, Australija 5000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Restoran Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Recepcija Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Restoran Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Restoran Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Plesna dvorana Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Plesna dvorana Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Bazen Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Okružje Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba
Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska soba Country Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Eksterijer hotela
Područje Centralni poslovni distrikt Broj soba: 62

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 172recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (172)
Razvrstati po:
Kar H. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2015.
Location

Location and Price
6,3
This is a good choice if you are looking for a cheap accommodation near to city. Staff are friendly. Anyway if you want to avoid the noise from car park, ask for first floor's room.
Bruce F. Parovi Australia, 19. svibnja 2015.
Ordinary

convenient location,breakfast menu.
8
Room amentities also TV reception limited,bed was quite uncomfortable resulting in a restless night.In general the room and facilties had a worn out appearance and our impression was of disappointment.
Linda M. Solo putnici Australia, 13. svibnja 2015.
Excellent place to stay.

Comfortable beds, fluffy towels! Parking on site.
7,7
I enjoyed staying here, it's easy to find, has on site parking which is essential, clean rooms and very good restaurant. It's an older motel, and reception is next door in the Chifley. Quick to get to the aiort when it's 4.30 in the morning, you can fill up your hire car around the corner the night before you're flight and still be showing full when you get to the airport meaning no early morning fill up at the airport. A good 3 star place to stay, in my opinion.
Renee D. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. veljače 2015.
Bed bugs

location and pool
5,3
The rooms are definitely not 4 star rooms and my daughter in the single bed got bitten in the bed by bugs. Not impressed with the hotel and will not go again. I would say no more than a 2 stars and that is being kind. Everything was very dated and not clean.
Michele W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 6. veljače 2015.
Perfect location but beds very hard

Great location , very affordable , clean
7
Scott H. Poslovni putnici Thailand, 15. siječnja 2015.
my review

locality, cheap for a overnighter, clean
6,7
It was fine for a overnight stay whilst traveling on business
Ricky O. Parovi Australia, 5. siječnja 2015.
Country Comfort Hotel - Satisfactory

Great Location, Satisfactory quality, good service.
4,3
Comfortable.
Mr S. Parovi Thailand, 1. siječnja 2015.
2 night stay for new years eve.

Price, staff and location.
7,3
Our stay was good and the room was all we needed for a short stay. There was some minor things that could do with improving but for the price it wasn't too much of an issue.
Andy C. Parovi Hong Kong, 28. prosinca 2014.
good value

swimming pool
7,7
Mimi L. Parovi Australia, 13. prosinca 2014.
Not worth $400 for 3 nights no wat hozay

Aircon, location, aircon
6
It was ok, wouldn't stay again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Country Comfort Hotel Adelaide AdelaideCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - RestoranCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - RecepcijaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - RestoranCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - RestoranCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Plesna dvoranaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Plesna dvoranaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - BazenCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - OkružjeCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Gostinjska sobaCountry Comfort Hotel Adelaide Adelaide - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06