Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel

167 Connaught Road West, Sheung Wan, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Bife Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica
Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Bife Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Trgovine Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Sadržaji Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 310recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (310)
Razvrstati po:
Carmina W. Parovi Hong Kong, 16. kolovoza 2015.
Nice experience

Comfort, nice view, clean
7,3
Prijavi ovu recenziju
Wing Y. Poslovni putnici Hong Kong, 11. kolovoza 2015.
Business trip stay at Courtyard

Location: near CBD; Comfort: convenient appliances; Cleanness: Very clean room
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kwun L. Solo putnici Hong Kong, 10. kolovoza 2015.
Poor cafe,tea was cold,less food choice,no service

Room condition is good.
3
When I checked in, staff was nice and explained detailed. When get into room, room is small, air conditioning was freezing cold. I ordered twice room service, order took by a female who is helpful, they deliver in a timely manner. However, the waitress didn't show her passion and effort, even no smile and didn't address guest name. What a Marriott standard! Besides, food quality was poor, especially the bread, was my first time to see a International hotel using a thinly sliced baguette as bread for guests. The carrot orange soup taste sweet like a dessert, hainan chicken rice can do better. I called to pick up my tray, after 1 hour, no one was come to collect it. Bedding was gently prepared and very tidy which I appreciate. Other morning, I went to cafe for breakfast, first being asked coffee tea, but I ordered hot tea but I received is cold which disappointing me. After 6 mins, I received a bill folder by a waiter without saying anything, which is affected my dining experience and seems rushing me. Buffet station was set up detailed, but the fruit is looks bad. The noodles station is too less choices when in a Marriott hotel. I understand if I stay in 3 star hotel it may be the scene I saw. But it's "Marriott"!!!
Prijavi ovu recenziju
Kenny B. Parovi Indonesia, 26. srpnja 2015.
Room Comfort

Location, Room space, Friendly staff
8
I've been to HK so many times. Compared to the other hotels that I stayed previously, Courtyard Marriot has more space than the others (same room type).
Prijavi ovu recenziju
Iren S. Poslovni putnici Russia, 25. srpnja 2015.
Great value for money

Friendly and helpful staff, great harbour view, view minutes drive from the city
10
I love this place and would always recommend it to my friends
Prijavi ovu recenziju
Kim C. Poslovni putnici Singapore, 25. srpnja 2015.
Not So Great Courtyard of Marriott

Front Desk Service, Bellhop Service & Operator
5,7
I find that it's hard to locate the hotel with the address stated as 167 Connaught Road West because no one can see the hotel entrance from this road. The hotel entrance needs to be access after making two turns on other roads instead. Therefore, it's address was misleading. No security to stop unwanted disturbance in the middle of the night. I had the same guy pressing my doorbell twice at 2am & 2.10am and he seems to be drunk.
Prijavi ovu recenziju
Andrew R. Poslovni putnici United Kingdom, 17. srpnja 2015.
Great View

The view, food location
8
This is an ok hotel hotel for business
Prijavi ovu recenziju
Antoon D. Poslovni putnici Belgium, 6. lipnja 2015.
Prime location for getting around

Location, staff (professional and friendly but with a personal touch) and view of the Harbour
8,7
It was fine. A pool wouldn't have been nice.
Prijavi ovu recenziju
Franz W. Solo putnici Hong Kong, 31. svibnja 2015.
Nice Hotel in HK West

bathroom, big bed, modern room
8
I liked staying in Courtyard by Marriot, Hotel is clean and staff there is friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Terii I. Parovi Japan, 24. svibnja 2015.
Right value for the price

Location, airport bus route, clean bath/shower room
7,7
The room is small but fine if you're not staying indoor much anyway. Bed was too soft and hurt my back.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Courtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong KongCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - BifeCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - BifeCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - TrgovineCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - SadržajiCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranCourtyard By Marriott Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07