Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

CQ Comfort Hotel Wellington

213 Cuba Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ulaz CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Predvorje CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Dvorana za fitness CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Bazen CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Bazen CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Soba za sastanke CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Soba za sastanke CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Pub/salon CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Pogled CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela
CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Recepcija CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Kafić CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Restoran CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba CQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela
Područje centralni Wellington Broj soba: 113

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 412recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (412)
Razvrstati po:
Phoebe C. Parovi Hong Kong, 4. siječnja 2016.
super worth the money

Room's clean, right at the city centre with many good restaurants nearby, nice staff - cannot ask for more for this price!
9,3
Prijavi ovu recenziju
Phoebe C. Parovi Hong Kong, 3. siječnja 2016.
super worth the value

Room's clean, right at the city centre with many good restaurants nearby, nice staff
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ivy W. Obitelji sa odraslom djecom China, 2. siječnja 2016.
Fantastic place in city centre. Great value for $.

Location; cleanness; comfort- as the name says!
9
It was a very pleasant and smooth stay. The hotel was very easy to find, on a very busy and vibrant street in the city centre. It was a short walk to everywhere, Te Papa museum, the Parliament House, shops and restaurants. The room was very clean. The provided and hairdryer which was handy for us girls that traveled light. They even provided room service after the first day, as we were stay there for 2 nights- this was very unusual for hotels at this price range in NZ. The only downside was probably that the walls were not very sound-proof and we could easily hear our neighbours shutting doors, which could become a bit annoying when taking an afternoon nap like I did. It's a great value for money and I would likely to return back or book again with the hotel group.
Prijavi ovu recenziju
Suma K. Grupe India, 31. prosinca 2015.
Awesomr

Ambience comfort and amenities
10
Prijavi ovu recenziju
Mei T. Parovi Hong Kong, 27. prosinca 2015.
Location

Clean, good location and quiet
8
It is basic, and the rooms are small, but it is clean, tidy, quiet and functional. Surprisingly great value for money.
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth B. Parovi New Zealand, 6. prosinca 2015.
Would stay here again.

Location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Sarah F. Parovi New Zealand, 1. studenog 2015.
Great location

Rest location, good service and clean rooms.
9,7
Great central location for the city, comfortable clean hotel and friendly staff. I would definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Astriyana A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. listopada 2015.
Excellent location & service

Early check in, location, great service
9,3
We were arriving early to store our luggages prior to check in, but the staff allowed us to checked in early (4 hours earlier), & we couldnt be thankful enough for that. For a 3 star hotel, we didnt expect much, but we're grateful with the excellent service given by the front desk staffs, & the rooms (even though it was quite small). It's also a convenient to us since there were many Malaysian/halal restaurants around (Rasa Malaysia & BurgerFuel were literally next door) & lots of halal restaurants at the Courtney Pl. Overall, we're happy with our stay & definitely will be back to the same hotel.
Prijavi ovu recenziju
James D. Solo putnici United Kingdom, 18. listopada 2015.
good location friendly staff

location, cleanleness , friendly
9,3
Prijavi ovu recenziju
David G. Solo putnici United States of America, 14. listopada 2015.
good location

location, location, location
7,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

CQ Comfort Hotel Wellington WellingtonCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - UlazCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - PredvorjeCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Dvorana za fitnessCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - BazenCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - BazenCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Soba za sastankeCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Soba za sastankeCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Pub/salonCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - PogledCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - RecepcijaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - KafićCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - RestoranCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07