Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island, Cebu, Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2274recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2274)
Razvrstati po:
Vicente J. Poslovni putnici Philippines, 1. svibnja 2016.
Excellent and lovely stay
5,3
We had a great stay in the hotel. The food was sumptuous, the staff are hospitable and accomodating. Indeed it was lovely resort
Prijavi ovu recenziju
Oliver B. Parovi Germany, 1. svibnja 2016.
Not 5 star
3,7
Allover disappointing experience, not 5 star.
Prijavi ovu recenziju
Oliver B. Parovi Germany, 30. travnja 2016.
Not 5 star service
4,3
Check in not right room. All over staff not well trained. Not 5 star.
Prijavi ovu recenziju
Sharon F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. travnja 2016.
Good resort for the family
5,7
Good resort for the family as they have activities for kids. And the beach is also beautiful.
Prijavi ovu recenziju
Hwisun P. Grupe South Korea, 26. travnja 2016.
Great
6,3
Goooood
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Canada, 24. travnja 2016.
Everything was great about the Crimson Resort. But
6
We'll be back, for sure!
Prijavi ovu recenziju
Donghwan W. Parovi South Korea, 23. travnja 2016.
Kind staffs, small pool, poor coffee and breakfast
5
Me and my husband stayed in pool villa. Staffs were very kind but the private pool was too small so we rarely used it. We hated breakfast in the main restaurant but the special treat for the villa guests - free drinks and snaks and breakfast at Tempo was so good and it has totally changed our opinion on the Crimson Resort. We had a good time in general but I'm not sure if I'd come again to either villa or delux room.
Prijavi ovu recenziju
Brendan O. Obitelji sa malom djecom Ireland, 22. travnja 2016.
Good food and great staff
5,7
Value for the money
Prijavi ovu recenziju
Yeh Y. Parovi Taiwan, 4. travnja 2016.
Pretty nice villa.
5,7
Pretty nice villa but little bit expensive.
Prijavi ovu recenziju
Anurag D. Parovi India, 4. travnja 2016.
Perfect place to unwind
6
Fantastic place to relax and enjoy the scenic beauty of Mactan. The resort also had excellent facilities for doing day trips to Oslob another beautiful experience. Food was good, service optimum and the ocean as blue as it can get. Perfect place to unwind.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/salonCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08