Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Ulaz Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen
Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Igralište Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt
Područje Otok Mactan Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2070recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2070)
Razvrstati po:
Yuen P. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. srpnja 2015.
Great fun in Crimson

a lot of activities for guests, nice pool and beach, friendly staff
9
I had a very pleasant stay in Crimson with my husband and two sons aged 12 and 15. The staff there were very friendly and helpful. Staff are very active to arrange activities for the guests. We had so much fun there.
Amanda L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. srpnja 2015.
Short family vacation in Cebu

Staff, services available, the beach
7,3
The one downside of the stay was the extra bed provided. The bed frame was rusty and the mattress was laid on a plywood-like boarding, making the extra bed uncomfortable.
Edwin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Everything is excellent

Snorkeling in the beach, Services and activities for kids
10
Great. Definitely will come again if we visit cebu again.
Joel D. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Super exoensive food

Privacy, comfort. & ambiance
7,3
Relaxing & Rejuvinating
Choro C. Parovi South Korea, 18. srpnja 2015.
Very good

Romantic Mood, Sanity, Kindness
7,7
I was satisfied about most service. It was very very nice. Just disappointed with mango. It'd be better mango corner exist specipically.
Isabel Y. Grupe Philippines, 5. srpnja 2015.
Excellent

Food, services and designs.
8
It was very cool and relaxed.
Samantha M. Parovi Australia, 5. srpnja 2015.
AMAZING!!!!!!

FOOD
10
Mark D. Parovi United Kingdom, 1. srpnja 2015.
relaxing

our villa, location, choice of activities
10
Fong T. Parovi Hong Kong, 1. srpnja 2015.
Value for money, 5 star resort

Good service, staff are nice
8,7
All the staff we met were nice, they were friendly, always respond to your request promptly, and sometimes they will just come to you even you haven't made any request, e.g they just come to pass you an umbrella when they saw you are stuck somewhere due to the rain, also the security guard will use his torch and take a look on the seats to see if you have left any personal belongings in the taxi Also the hotel hires enough staff, so that there must be someone nearby to serve you when necessary Their restaurants are nice and full of variety and provide different activities (free of charge) in the hotel daily, like water basketball and movie on the beach, yoga class, you name it Their spa is also relaxing and nice It is also just 20 mins away from the airport by taxi We enjoyed so much for the stay and must come again next time
Youngsang P. Parovi South Korea, 26. lipnja 2015.
swimming, beach, dinning. water sports

dinning, bath room, gardening
8,7
It was good and very nice at Azure dinning. I like seafood as fish & lobster, prawn. Taste was good with oriental sauce. Memorable thing at Azure was the service. He was really kind and warm hearted waiter to comfort the guests.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/salonCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01