ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Ulaz Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen
Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Igralište Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt
Područje Otok Mactan Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1892recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1892)
Razvrstati po:
Conrado C. Parovi United States of America, 25. veljače 2015.
Mactan Resort

Staff friendliness, room accommodation, swimming facilities
9,3
It was very relaxing stay.
Dawn G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 20. veljače 2015.
Crimson stay

The resort is beautiful. Food was fantastic, but expensive. Loads of activities for all ages.
9,7
The stay itself was fantastic, although food is expensive. We hired a boat for the day and it included child care. My husband and I could snorkel while our baby slept. Loads of entertainment for kids. Great resort for families.
Princess C. Parovi Philippines, 16. veljače 2015.
Its a very nice hotel however the food is overpric

Ambiance, service and spa
7,7
It wasnice and they are very accommodating. I like everything except that the food is too much overpriced.
Erwyn Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. veljače 2015.
Good to be back..

privacy, golf car ride, friendly staff and aqua zumba where kids enjoyed
9,7
Excellent.... Except for limited or few variety of breakfast/dining food during the buffet.. My kids though picky of food but basically my kids are looking for bacon, and nuggets during breakfast but not in the buffet..We requested for special cook but they denied...Waiter offered banana for my kid to fill his tummy
Cesar G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. veljače 2015.
Nice hotel to bring kids

Activities for the kids, service , peaceful ambiance
7
Our kids enjoyed all the activities at the kidzone and pool. One night was too short to stay in the resort. The pocket garden however as view of our garden room was not very well maintained.
Sung B. Parovi South Korea, 10. veljače 2015.
relaxing time at Crimson

comfort, relaxing, beach
10
beautiful retreat resort place. staffs are pretty nice friendly and helpful. village type rooms are great. we loved its beach side bar especially at the sunset.
Abdullah B. Parovi Saudi Arabia, 5. veljače 2015.
Amazing

everything Comfortable luxury stunning
10
Comfortable WoW
Carrie C. Parovi Hong Kong, 1. veljače 2015.
Very nice staff service, new hotel

staff service, beatiful seaside, nice hotel
9,3
so nice and perfect
Ranjit B. Parovi Philippines, 30. siječnja 2015.
Super Friendly staff! - what do they feed them

- awesome staff: polite, accommodating
10
Love it!
Karen S. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. siječnja 2015.
Crimson Stay

nearby mactan international airport, room and staff were excellent.
9,3
I enjoy it but the beach is too many corals and stone. I didn't enjoy the beach swimming. The price of your services are very high. Reception area has a lot of mosquito. It's not good for waiting guests. Even though you have wifi, it was slow because of volume of users, when inside the room SMART signal is very poor, you need to have more available internet laptop or computers for guests and please this should be free.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04