ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Ulaz Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen
Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Igralište Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža
Područje Otok Mactan Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1862recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1862)
Razvrstati po:
Jenz V. Parovi Philippines, 19. siječnja 2015.
beautiful and class

rooms, service and customer service
9,3
very nice and happy really enjoyed our stay at Crimson
Vergil L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. siječnja 2015.
food was average

the villas
8,3
Great
Wang Z. Poslovni putnici China, 11. siječnja 2015.
not qualified for the 5 star
5
not good enough , especially the public area . small swimming pool . not good service .
Andrew C. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 11. siječnja 2015.
Fantastic resort hotel

Beautifully designed. Amazing staff and wonderful facilities.
10
Perfect. Will return again.
Bernadete A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. siječnja 2015.
We enjoyed our stay.

1) The area is quiet, a great place to stay for relaxation. Clean and great landscapes. 2) Friendly staffs. 3) Great activities.
9
Its a quiet place. Its a good place to relax. My kids liked the place. They enjoyed the activities, everyday. I'm happy that they enjoyed the food too. Tho, they haven't enjoyed much on the beach area cause the shore was too short. I liked the buffet but didn't enjoyed that much. As I've been dining a lot to 5 star hotels, for me the price was expensive, and lil choices of foods and desserts. I liked the Azure club, a great place to dine and great food. Thumbs up. The staffs are really friendly. They got a rate of 10 out of 10 for that.
Ana R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
A great way to start th year!!!

1) The staff were very helpful & accmmodating (upgraing our rooms as well) 2) The facilities were great especilly for the kids, 3) Excellent location!!!
9,7
We had a great time in our short stay!!!
Theresa P. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 2. siječnja 2015.
Amazing!

Service is amazing
10
stayed in a pool villa
Corazon J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. prosinca 2014.
a good place to relax

the staff excellent. the bar site is beautiful. a good place to spend a relaxing time.
7,3
we enjoyed our stay at Crimson. the staff very cordial & helpful. the place beautiful.
Yong S. Parovi South Korea, 29. prosinca 2014.
Not Bad

Beach, Staff Performance, Location
7,7
THe hotel is aged - will need a major renovation
Junghyun O. Solo putnici South Korea, 28. prosinca 2014.
BAD. expensive,terrible food,mean manager,
2,3
Bad. Food is terrible and even expensive. Manager/Superviser was unkind and even he was mean to deal with proceed to check out.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06