Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Ulaz Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen
Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Igralište Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt
Područje Otok Mactan Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1987recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1987)
Razvrstati po:
Simon P. Parovi Australia, 23. svibnja 2015.
5 star

Room, pool, relax
9
Awesome 2nd time stayed there would do it again, just sit back relax enjoy, enjoy life, enjoy the hotel. Would bring the kids there for sure.
Katrina A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. svibnja 2015.
paradise

staff, service, place
9,7
Amazing
Tracey W. Parovi Australia, 17. svibnja 2015.
Awesome service

Staff, pool and gym
8
I felt it was too far away from restaurants, so had to eat in hotel & expensive Service was excellent Needs to be far more lounges with the amount of people However a great resort if you just want to relax
Ma P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. svibnja 2015.
wonderful stay

staff. room. pool
9
it was great. we had so much fun. the staff are very friendly and accommodating. beautiful view and lovely beach set up. spacious room and nice infinity pool. enjoyed the resort activities.
Alfonso G. Parovi Philippines, 17. svibnja 2015.
Convenient getaway

Service, ambience and convenient location
8,3
Resort staff service was exemplary. Food was also great. View from the beach bar was unparalleled and happy hour provided good value. Hotel was too full for my taste . Lots of kids were running around, destroying the ambience. Rooms could use a touch up, other hotels of same price point have better room quality. Loved the bathroom setup. Will definitely come back to try the ocean view suite.
Hui B. Solo putnici Malaysia, 13. svibnja 2015.
comfortable and relax resort

relax,comform and beatiful resort
9,7
This beatiful resort have noce seaview and good enviroment and relax resort for relax and spend full time in resort
Sandra M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 12. svibnja 2015.
It's worth the price

Comfortable bed, good service and excellent ambiance
9,3
This was our third stay at the Crimson Resort. As in previous stays, the staff were all friendly and helpful. Shuttle service to the city is convenient.
David T. Parovi Australia, 27. travnja 2015.
The whole deal

Size, Service, Feel
8,3
Went to the Crimson for a wedding and stayed a few extra nights before to enjoy the area. If you like to explore the city on a good price this is not the hotel for you however they are excellent at providing you anything you need to relax. It's a lovely designed resort with excellent staff. The award wining Aum Spa is pretty good if you travelled a long distance to be there. I found the buffet dinners over rated but the variety was nice. If you like seafood just spend the evening at Azure Bar overlooking the water and beach for dinner and drinks. Would happily go there again for a relaxing holiday.
Bernard R. Parovi United States of America, 23. travnja 2015.
Amazing

Service, Comfort, Armosphere
9,7
One of the best resorts i've stayed at!
Samuel C. Parovi Australia, 18. travnja 2015.
Great t

The pool, the food and the rock bar at night was great
8,3
Great time had by all

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/salonCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B02