Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island, Cebu, Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2270recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2270)
Razvrstati po:
Hwisun P. Grupe South Korea, 26. travnja 2016.
Great
6,3
Goooood
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Canada, 24. travnja 2016.
Everything was great about the Crimson Resort. But
6
We'll be back, for sure!
Prijavi ovu recenziju
Donghwan W. Parovi South Korea, 23. travnja 2016.
Kind staffs, small pool, poor coffee and breakfast
5
Me and my husband stayed in pool villa. Staffs were very kind but the private pool was too small so we rarely used it. We hated breakfast in the main restaurant but the special treat for the villa guests - free drinks and snaks and breakfast at Tempo was so good and it has totally changed our opinion on the Crimson Resort. We had a good time in general but I'm not sure if I'd come again to either villa or delux room.
Prijavi ovu recenziju
Brendan O. Obitelji sa malom djecom Ireland, 22. travnja 2016.
Good food and great staff
5,7
Value for the money
Prijavi ovu recenziju
Yeh Y. Parovi Taiwan, 4. travnja 2016.
Pretty nice villa.
5,7
Pretty nice villa but little bit expensive.
Prijavi ovu recenziju
Anurag D. Parovi India, 4. travnja 2016.
Perfect place to unwind
6
Fantastic place to relax and enjoy the scenic beauty of Mactan. The resort also had excellent facilities for doing day trips to Oslob another beautiful experience. Food was good, service optimum and the ocean as blue as it can get. Perfect place to unwind.
Prijavi ovu recenziju
Candice M. Parovi Philippines, 3. travnja 2016.
Vacation
6,7
Love the room and the place but food in the resort are quite expensive.
Prijavi ovu recenziju
Steven E. Parovi Canada, 2. travnja 2016.
Five Star Wantabe
5
Good facility and pool. Food and drinks very expensive for what is offered. Average, expensive buffet and a beer 3x going rate at other hotels
Prijavi ovu recenziju
Roschelle C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. ožujka 2016.
An above average resort near the airport.
5,3
The setting, secluded, not an ordinary hotel but a resort with a pleasing Asian theme. The size of our room was just right to freely move around. I have a feeling that the chlorine level in the adult pool was actually way higher than the chlorine level that they have posted. The buffet restaurant was enough for a Filipino guest or a Korean guest but for Europeans or Americans, I wonder. They look satisfied though. The service was excellent, everyone has been well trained! But The highlight for our Cebu trip was canyoneering and whale shark watching, having said this, I should have gotten a resort not this far from the area. But because we stayed in Crimson, we were close to the airport and we didn't have to rush during the day of our flight.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan C. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. ožujka 2016.
fantastic resort

Great pools excellent large rooms and friendly staff
8,7
enjoyed our stay greatly. lots of activities for children as well as adults. fantastic atmosphere around the pool. great bar overlooking the ocean. only negative food is overpriced and there is nowhere nearby to eat out. Also was looking forward to a massage but the prices were rediculously high. In the 3 days I was there we did not see one single person get a pool side massage. felt sorry for the girls trying to find clientele. it was obvious nobody wanted to pay that price.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/salonCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04