Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Ulaz Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Spa centar Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen
Crimson Resort and Spa Cebu - Bazen Crimson Resort and Spa Cebu - Igralište Crimson Resort and Spa Cebu - Restoran Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt Crimson Resort and Spa Cebu - Plaža Crimson Resort and Spa Cebu - Vrt
Područje Otok Mactan Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2033recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2033)
Razvrstati po:
Youngsang P. Parovi South Korea, 26. lipnja 2015.
swimming, beach, dinning. water sports

dinning, bath room, gardening
8,7
It was good and very nice at Azure dinning. I like seafood as fish & lobster, prawn. Taste was good with oriental sauce. Memorable thing at Azure was the service. He was really kind and warm hearted waiter to comfort the guests.
Evangeline Y. Parovi United States of America, 25. lipnja 2015.
Overpriced , services needs to be fast

Relaxing,friendly staff, ok beach
6,3
It was short , just 2 days. Staff were friendly but not as fast and efficient. I booked a casita but changed it to an ocean view pool villa . The casita has no privacy in the patio because it's right were the party is on the beach. The villa is more private and quiet with the ocean view but no direct access to the beach and the next day there were kids all day in the adjacent pool villa.We paid about $800 for 2 days and I didn't feel like I've gotten the value of what we spent. The welcome drink wine was not good and it arrived after 3 hrs . Everything seems pretty slow when we arrived .
Donna C. Parovi Philippines, 24. lipnja 2015.
Great Surprise

room/accommodation, courtesy of staff, good variety for breakfast
9
Aimme R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. lipnja 2015.
Staffs are all very accommodating even to locals l

The pool, the beach and the place itself
9,3
Had a very good night sleep because bed and pillows ate really soft but the aircon is not that cold...we already put the a/c on 17degrees but still its not that cold...
Jaymarie A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. lipnja 2015.
Best Staycatiob Resort in Cebu

They have a nice and relaxing view. Very accommodating staff. excellent and clean facilities.happy
10
We experience the best staycation in crimson. The room is clean and relaxing. The swimming pool is clean and warm. The staff are very friendly. There are facilities for adults and kids to enjoy like crimzone where we can leave our toddlers to play. It's a best place for families with small children.my four year old son keeps on talking about his wonderful experience in crimson resort. thank you crimson for making our stay memorable. we will definitely go back.
Fern A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
clean resort, friendly staff

clean, friendly staff and good food
10
very good
Travis C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
Pleasant Stay

Helpful staff, good facilities, free shuttle to Cebu City
8
It was a pleasant stay thanks to the helpful staff, good facilities & free shuttle to Cebu City.
Alex U. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
very relaxing stay

1. the beach resort ambaince. it's a 5 star hotel where you can swim with exotic tropical fishes! 2. most romantic dinner at the outdoor gazebo of saffron restaurant. 3. awesome beach for tanning!
10
Absolutely memorable!
Jose D. Parovi United States of America, 12. lipnja 2015.
we did not like the 11:00 am checkout time

beach front
6
the place is nice but we did not like the early checkout at 11:00 am..International standard time of checkout should be at 12:00 noon.no time to enjoy our breakfast because we need to rush out and get ready for checkout.
Peter F. Parovi Switzerland, 12. lipnja 2015.
Quiet place to spend some time

quiet
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - UlazCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - VrtCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Cebu - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Cebu - PredvorjeCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - RestoranCrimson Resort and Spa Cebu - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Cebu - Spa centarCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noćni klubCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PogledCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - BazenCrimson Resort and Spa Cebu - IgrališteCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/salonCrimson Resort and Spa Cebu - PlažaCrimson Resort and Spa Cebu - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06