Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island, Mactan Island, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centar Crimson Resort and Spa Mactan Island - Ulaz Crimson Resort and Spa Mactan Island - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centar Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centar Crimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen Crimson Resort and Spa Mactan Island - Restoran Crimson Resort and Spa Mactan Island - Restoran Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen Crimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen Crimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen Crimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen
Crimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen Crimson Resort and Spa Mactan Island - Igralište Crimson Resort and Spa Mactan Island - Restoran Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa Mactan Island - Vrt Crimson Resort and Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Vrt Crimson Resort and Spa Mactan Island - Plaža Crimson Resort and Spa Mactan Island - Vrt
Područje Mactan Island Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2073recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2073)
Razvrstati po:
Lee J. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Beautiful resort

Clean, beautiful and comfortable
9,7
Very comfortable and nice. Clean and lovely.
Prijavi ovu recenziju
Yuen P. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. srpnja 2015.
Great fun in Crimson

a lot of activities for guests, nice pool and beach, friendly staff
9
I had a very pleasant stay in Crimson with my husband and two sons aged 12 and 15. The staff there were very friendly and helpful. Staff are very active to arrange activities for the guests. We had so much fun there.
Prijavi ovu recenziju
Amanda L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. srpnja 2015.
Short family vacation in Cebu

Staff, services available, the beach
7,3
The one downside of the stay was the extra bed provided. The bed frame was rusty and the mattress was laid on a plywood-like boarding, making the extra bed uncomfortable.
Prijavi ovu recenziju
Edwin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Everything is excellent

Snorkeling in the beach, Services and activities for kids
10
Great. Definitely will come again if we visit cebu again.
Prijavi ovu recenziju
Joel D. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Super exoensive food

Privacy, comfort. & ambiance
7,3
Relaxing & Rejuvinating
Prijavi ovu recenziju
Choro C. Parovi South Korea, 18. srpnja 2015.
Very good

Romantic Mood, Sanity, Kindness
7,7
I was satisfied about most service. It was very very nice. Just disappointed with mango. It'd be better mango corner exist specipically.
Prijavi ovu recenziju
Isabel Y. Grupe Philippines, 5. srpnja 2015.
Excellent

Food, services and designs.
8
It was very cool and relaxed.
Prijavi ovu recenziju
Samantha M. Parovi Australia, 5. srpnja 2015.
AMAZING!!!!!!

FOOD
10
Prijavi ovu recenziju
Mark D. Parovi United Kingdom, 1. srpnja 2015.
relaxing

our villa, location, choice of activities
10
Prijavi ovu recenziju
Fong T. Parovi Hong Kong, 1. srpnja 2015.
Value for money, 5 star resort

Good service, staff are nice
8,7
All the staff we met were nice, they were friendly, always respond to your request promptly, and sometimes they will just come to you even you haven't made any request, e.g they just come to pass you an umbrella when they saw you are stuck somewhere due to the rain, also the security guard will use his torch and take a look on the seats to see if you have left any personal belongings in the taxi Also the hotel hires enough staff, so that there must be someone nearby to serve you when necessary Their restaurants are nice and full of variety and provide different activities (free of charge) in the hotel daily, like water basketball and movie on the beach, yoga class, you name it Their spa is also relaxing and nice It is also just 20 mins away from the airport by taxi We enjoyed so much for the stay and must come again next time
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa Mactan IslandCrimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centarCrimson Resort and Spa Mactan Island - UlazCrimson Resort and Spa Mactan Island - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centarCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centarCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - RestoranCrimson Resort and Spa Mactan Island - RestoranCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - IgrališteCrimson Resort and Spa Mactan Island - RestoranCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa Mactan Island - VrtCrimson Resort and Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - VrtCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - VrtCrimson Resort and Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Mactan Island - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa Mactan Island - PredvorjeCrimson Resort and Spa Mactan Island - RestoranCrimson Resort and Spa Mactan Island - RestoranCrimson Resort and Spa Mactan Island - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa Mactan Island - Spa centarCrimson Resort and Spa Mactan Island - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Noćni klubCrimson Resort and Spa Mactan Island - Noćni klubCrimson Resort and Spa Mactan Island - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Mactan Island - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa Mactan Island - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa Mactan Island - PogledCrimson Resort and Spa Mactan Island - PogledCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - IgrališteCrimson Resort and Spa Mactan Island - BazenCrimson Resort and Spa Mactan Island - IgrališteCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Pub/salonCrimson Resort and Spa Mactan Island - PlažaCrimson Resort and Spa Mactan Island - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05