Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island, otok Mactan , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Ulaz Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Soba za sastanke Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen
Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Igralište Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plesna dvorana Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Vrt Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Vrt Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Plaža Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Vrt
Područje Mactan Island Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2074recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2074)
Razvrstati po:
Liam C. Solo putnici Australia, 2. kolovoza 2015.
Over priced and greedy

nice bar looking over beach with cool Ibiza feel
4
Overpriced and greedy. Hotel is away from bustling Cebu nightlife and markets so you are forced to remain. Hotel is dated and probably too big size wise to be effeciently serviced. Restaurants were stocked out of 'signature dishes' and overall experience was it is 3 stars trying to be 4
Prijavi ovu recenziju
Lee J. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Beautiful resort

Clean, beautiful and comfortable
9,7
Very comfortable and nice. Clean and lovely.
Prijavi ovu recenziju
Yuen P. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. srpnja 2015.
Great fun in Crimson

a lot of activities for guests, nice pool and beach, friendly staff
9
I had a very pleasant stay in Crimson with my husband and two sons aged 12 and 15. The staff there were very friendly and helpful. Staff are very active to arrange activities for the guests. We had so much fun there.
Prijavi ovu recenziju
Amanda L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. srpnja 2015.
Short family vacation in Cebu

Staff, services available, the beach
7,3
The one downside of the stay was the extra bed provided. The bed frame was rusty and the mattress was laid on a plywood-like boarding, making the extra bed uncomfortable.
Prijavi ovu recenziju
Edwin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Everything is excellent

Snorkeling in the beach, Services and activities for kids
10
Great. Definitely will come again if we visit cebu again.
Prijavi ovu recenziju
Joel D. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Super exoensive food

Privacy, comfort. & ambiance
7,3
Relaxing & Rejuvinating
Prijavi ovu recenziju
Choro C. Parovi South Korea, 18. srpnja 2015.
Very good

Romantic Mood, Sanity, Kindness
7,7
I was satisfied about most service. It was very very nice. Just disappointed with mango. It'd be better mango corner exist specipically.
Prijavi ovu recenziju
Isabel Y. Grupe Philippines, 5. srpnja 2015.
Excellent

Food, services and designs.
8
It was very cool and relaxed.
Prijavi ovu recenziju
Samantha M. Parovi Australia, 5. srpnja 2015.
AMAZING!!!!!!

FOOD
10
Prijavi ovu recenziju
Mark D. Parovi United Kingdom, 1. srpnja 2015.
relaxing

our villa, location, choice of activities
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crimson Resort and Spa otok Mactan Crimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCrimson Resort and Spa otok Mactan  - UlazCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCrimson Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - IgrališteCrimson Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Plesna dvoranaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - VrtCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - VrtCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - VrtCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Soba za sastankeCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PredvorjeCrimson Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCrimson Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Kozmetički salonCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Noćni klubCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Noćni klubCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Hrana i pićeCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PogledCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PogledCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - IgrališteCrimson Resort and Spa otok Mactan  - BazenCrimson Resort and Spa otok Mactan  - IgrališteCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Pub/salonCrimson Resort and Spa otok Mactan  - PlažaCrimson Resort and Spa otok Mactan  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04