ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crosswinds Ocean Hotel

3993 Airport Baclaran, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini 1702 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba
Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 255recenzija

Vrijednost za novac:
6,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
5,4
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (255)
Razvrstati po:
Erik M. Solo putnici Australia, 7. travnja 2015.
last time

close to airport
3
i have stayed here a lot in the past. it was really cheap before but ive been noticing the price go up a bit. i will now start to check out other places close by the airport. i used to put up with the discomfort but with the price increasing i dont think its worth it
Erwin P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. ožujka 2015.
Not worth the money

Location, room size, wifi connection
3
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Nicoletta P. Grupe Italy, 5. ožujka 2015.
Cheap hotel next to the airport

Location, price and convenience
6
PROs: - Conveniently located less than 10 minutes by taxi from Manila airport - Basic but clean rooms, overall decent value for money CONs: - Very noisy: at night you can hear and dogs barking and cars passing by, which makes it hard to fall asleep - Poor breakfast choice
Marco J. Parovi Germany, 3. ožujka 2015.
no need

ok
2,7
Rafael J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. veljače 2015.
Not so clean.

Location
5,3
Kevin B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 20. siječnja 2015.
Absolutely disgusting
3
We stayed here because of location to the airport, we booked a room for 4 adults + 1 The extra bed was a old bit of foam on the filthy floor, we asked the girl on the desk for a proper bed for my children and was told she would ring the manager, total lies no phone call no proper bed, And just to add insult my youngest daughter had been Bitten by bed mites probably 50 times without exaggerating, Spent the nxt few days in and out of hospital and doctors, We have stayed in many hotels as a family and single parents all round the world, By far the most disgusting place ever, You have been warned
Kjell W. Solo putnici Sweden, 21. prosinca 2014.
ok value for the money spent.

Relatively close to the airport. Very nice staff
6,3
It was totally ok, but as a european I missed some things on the breakfast table... Only philipino breakfast. And the room could have been a little cleaner. But the staff was kind and helpful and the price was not to high.
Darren T. Poslovni putnici Canada, 29. studenog 2014.
not quite what was promoted

close to airport, close to airport, close to airport
3
stressful, lack of sleep, no amenities , such as tv, shower, telephone for a wake up call, all of which was lacking in this room, last last option in my opinion.. horrible last night flying out of manila,
Dao Q. Poslovni putnici Vietnam, 26. studenog 2014.
No wifi even having signal, not comfortable.

Nothing
4,3
Ruby G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. studenog 2014.
GOOD

near airport and MOA
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crosswinds Ocean Hotel ManilaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - PredvorjeCrosswinds Ocean Hotel Manila - TrgovineCrosswinds Ocean Hotel Manila - Posao CentarCrosswinds Ocean Hotel Manila - TrgovineCrosswinds Ocean Hotel Manila - TrgovineCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepcijaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Predvorje


AS-AGWEB-3B05