ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crosswinds Ocean Hotel

3993 Airport Baclaran, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini 1702 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Recepcija Crosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotela Crosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotela Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba
Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 249recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
5,4
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (249)
Razvrstati po:
Kevin B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 20. siječnja 2015.
Absolutely disgusting
3
We stayed here because of location to the airport, we booked a room for 4 adults + 1 The extra bed was a old bit of foam on the filthy floor, we asked the girl on the desk for a proper bed for my children and was told she would ring the manager, total lies no phone call no proper bed, And just to add insult my youngest daughter had been Bitten by bed mites probably 50 times without exaggerating, Spent the nxt few days in and out of hospital and doctors, We have stayed in many hotels as a family and single parents all round the world, By far the most disgusting place ever, You have been warned
Kjell W. Solo putnici Sweden, 21. prosinca 2014.
ok value for the money spent.

Relatively close to the airport. Very nice staff
6,3
It was totally ok, but as a european I missed some things on the breakfast table... Only philipino breakfast. And the room could have been a little cleaner. But the staff was kind and helpful and the price was not to high.
Darren T. Poslovni putnici Canada, 29. studenog 2014.
not quite what was promoted

close to airport, close to airport, close to airport
3
stressful, lack of sleep, no amenities , such as tv, shower, telephone for a wake up call, all of which was lacking in this room, last last option in my opinion.. horrible last night flying out of manila,
Dao Q. Poslovni putnici Vietnam, 26. studenog 2014.
No wifi even having signal, not comfortable.

Nothing
4,3
Ruby G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. studenog 2014.
GOOD

near airport and MOA
6,3
Par A. Solo putnici Sweden, 21. studenog 2014.
Crosswinds Ocean Hotel
2
The worst hotel I have ever been to.
Phillip J. Parovi United States of America, 9. studenog 2014.
Hard to beat for the price through Agoda

The people are very nice there. The hotel is just a few minutes from the Airport and not much farther from the Mall of Asia
7,7
I always enjoy staying there. The staff is very cool.
Peter R. Parovi Australia, 27. rujna 2014.
total negative

cant think of any good things
2,7
The room was quite ordinary the TV didn't work and neither did the phone. The menu didn't do anything for me so I chose a hamburger and judging by the meal when it was put in front of me I might as well have gone to Angel Burgers for my meal.
Francis V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. rujna 2014.
non accomodating
2
The hotel incharge ask us to cancel our reservation the same time we are about to check-in saying that there is no more room available. When we refuse to cancel and argue with them, finally they give us a room.
Taiji H. Poslovni putnici Japan, 19. rujna 2014.
not worth it
3
I believe it was not worth per night. Some hotels in Bangkok provide much better facility with a similar price. I was not happy to stay this hotel at all. Only good thing is that staff members were by and large helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crosswinds Ocean Hotel ManilaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepcijaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotelaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotelaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Posao CentarCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepcijaCrosswinds Ocean Hotel Manila - RestoranCrosswinds Ocean Hotel Manila - ApartmanCrosswinds Ocean Hotel Manila - ApartmanCrosswinds Ocean Hotel Manila - ApartmanCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04