ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crosswinds Ocean Hotel

3993 Airport Baclaran, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini 1702 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Recepcija Crosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotela Crosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotela Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba
Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba Crosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 230recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
5,5
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (230)
Razvrstati po:
Peter R. Parovi Australia, 27. rujna 2014.
total negative

cant think of any good things
2,7
The room was quite ordinary the TV didn't work and neither did the phone. The menu didn't do anything for me so I chose a hamburger and judging by the meal when it was put in front of me I might as well have gone to Angel Burgers for my meal.
Francis V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. rujna 2014.
non accomodating
2
The hotel incharge ask us to cancel our reservation the same time we are about to check-in saying that there is no more room available. When we refuse to cancel and argue with them, finally they give us a room.
Taiji H. Poslovni putnici Japan, 19. rujna 2014.
not worth it
3
I believe it was not worth per night. Some hotels in Bangkok provide much better facility with a similar price. I was not happy to stay this hotel at all. Only good thing is that staff members were by and large helpful.
Robert O. Solo putnici United States of America, 16. rujna 2014.
Food got my wife sick

none
5,7
wife got sick eating the food she spend 3 day in care
Gary K. Parovi United Kingdom, 14. rujna 2014.
Overpriced, very dated hotel in seedy area

Close to airport is its only virtue
4,7
This hotel is very old and tired looking, the area its in is really seedy and not nice, the overpriced room didn't even have a window, the pillows were very uncomfortable... i really would not recommend this hotel for the price they charge. I actually found out that they offer a 500-1000 peso payback to taxis that bring customers to the hotel (the rooms are 1800 or 2400 pesos so this also shows how overpriced it is!
Irma T. Solo putnici Guam, 31. kolovoza 2014.
One of a kind

Sorry none
4,7
It's okay. Food is limited. Room has moldy smell. No phone in the room for service calls. Instant coffe, no bread and fruits for free breakfast.
Samuel I. Solo putnici Philippines, 22. kolovoza 2014.
worth the price

location
8
Perfect location if you are staying overnight for a flight. Very close and easy access to the airport.
Charles C. Grupe Philippines, 9. kolovoza 2014.
value for money

value for money
9,3
value for money
Charles C. Grupe Philippines, 6. kolovoza 2014.
value for money

value for money
9,3
value for money
Edgar G. Parovi Philippines, 5. kolovoza 2014.
room facilities defective, specially showers

breakfast good and hotel personnel accommodating
6
feeling discomfort, bed foam flattened, shower water leaks and no dress cabinets.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crosswinds Ocean Hotel ManilaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepcijaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotelaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Interijer hotelaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KafićCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - KupaonicaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Posao CentarCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepcijaCrosswinds Ocean Hotel Manila - RestoranCrosswinds Ocean Hotel Manila - ApartmanCrosswinds Ocean Hotel Manila - ApartmanCrosswinds Ocean Hotel Manila - ApartmanCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska sobaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05