Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 376recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (376)
Razvrstati po:
Jonathan A. Parovi Australia, 22. svibnja 2016.
Wedding anniversary
6
great venue and will definitely go back. Having spent a lot of time on vacation in Vegas I wondered if The Crown would disappoint...it didn't! Great facilities and great service, terrible gambling by me couldn't even damper our spirits! Thoroughly recommend The Loft suites which were amazing. Thanks Crown, see you soon!
Wayne S. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. svibnja 2016.
Mr Wayne Simpson Review
5,3
Overall I liked the hotel, but coming from Hong Kong I expectation the value for the price to be a little better. What definitely needs to improve: 1. Room Service - The food was quite average to be honest. 4 out of 10 2. Breakfast in the Buffet - terrible and poor quality for the price of the hotel 2 out of 10 3. We ate at the Chinese Restaurant - Great service and food seeing they were competing against Hong Kong 7.5 out of 10 4. Lifts were slow and although there were 6... it appeared all were not operational and there was crowding in the lifts many times. I enjoyed the place but the above factors would cause me to not come back because I want the "food experience" to be a lot better.
Blair N. Parovi Australia, 8. svibnja 2016.
Outstanding in all areas
6,7
Merrywell for breakfast very nice
Justin N. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2016.
Relaxing Holiday
4,3
Chill out spots should open till late....
Steven C. Parovi United Kingdom, 9. travnja 2016.
First time visit
5,7
Good room size, decent food, great idea to make the most of the drinks and canapés before dinner. Lovely pool area
Michael B. Poslovni putnici Australia, 7. travnja 2016.
2 Day stay for work
6
+ Breakfast was delivered to my room on time, hot and well cooked. - I was surprised that the casino does not have 24 hour restaurant options. + Quite a few good options for dining at standard restaurant eating hours - I had to wait for over 20min to get a baggage porter to my room for an early morning check-out.
Wydia L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. ožujka 2016.
Clean and modern
5
More suitable for family without Young kids
Susan K. Parovi Australia, 24. ožujka 2016.
Disappointed with Lost Property
5,3
We left our IPAD in our room, disappointed that no one called us to let know particularly that we had our business card stuck to it. Instead they just put it in lost property. Other a great venue, casino, restaurants, pubs and shows to see.
Soh B. Grupe Malaysia, 19. ožujka 2016.
Nice Hotel with Casino
5,7
Value for money & very clean.
Soh B. Grupe Malaysia, 17. ožujka 2016.
Good hotel
5,7
Restaurant food nice...
1 od 1 recenzija
Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02