Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Ulaz Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba
Područje Burswood Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 320recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (320)
Razvrstati po:
Kee C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Clean & comfortable

Food are delicious especially Chinese restaurant & Japanese cuisine
8,7
I found it comfortable & highly recommended that Chinese restaurant named Silk
Wei S. Parovi Singapore, 12. srpnja 2015.
Clean and convenient

Near Casino, Near good Restaurants and centrally located
7,7
Stay was good and the staff were helpful and friendly
Carol H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 6. srpnja 2015.
My short stay

The room, food and cost
10
beyond my expectations
Teh W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 5. srpnja 2015.
Not worth the money

-
4,3
Security staff were very rude. Looked as though we owe them a living, no.smile, so rude when they speak to guests (these are paying guests, made them felt so low down). Stayed at Crown Melbourne last November. The attitude of security staff at Perth paled to the team in Melbourne. No, I won't come back. is not worth it. Ended my 16 days trip with bad after taste.
William C. Poslovni putnici Australia, 3. srpnja 2015.
Crown Metropol Perth

Service, rooms, food
9
Darren W. Solo putnici Australia, 28. lipnja 2015.
Nice facilities, good location, good size room.

Close to airport. Restaurants. Casino attached.
7,7
Ian M. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
U

I
7,3
Vera B. Poslovni putnici Australia, 26. lipnja 2015.
Excellent stay

Everything everything everything
10
Kathleen S. Parovi Australia, 23. lipnja 2015.
Relaxing in style

The friendly and helpful staff. Location and to the door entry by transport. Everything you need was at your fingertips.
10
We were very happy with our stay. We were there to celebrate my husbands birthday and the staff were so helpful and friendly and might I say it was a pleasure to even have some very funny staff as well. Everything was very clean. I can also say that it was family friendly as well which was lovely to see. The food was very nice and we had so many choices. Our room was very comfortable and clean with a great view of our city. Thank you again, I'm sure we will be back again soon.
Kelvin C. Parovi Australia, 20. lipnja 2015.
Value for money

Value for money on promotion . Location n entertainment
8,3
Very comforting

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06