Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Ulaz Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba
Područje Burswood Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 315recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (315)
Razvrstati po:
Darren W. Solo putnici Australia, 28. lipnja 2015.
Nice facilities, good location, good size room.

Close to airport. Restaurants. Casino attached.
7,7
Ian M. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
U

I
7,3
Vera B. Poslovni putnici Australia, 26. lipnja 2015.
Excellent stay

Everything everything everything
10
Kathleen S. Parovi Australia, 23. lipnja 2015.
Relaxing in style

The friendly and helpful staff. Location and to the door entry by transport. Everything you need was at your fingertips.
10
We were very happy with our stay. We were there to celebrate my husbands birthday and the staff were so helpful and friendly and might I say it was a pleasure to even have some very funny staff as well. Everything was very clean. I can also say that it was family friendly as well which was lovely to see. The food was very nice and we had so many choices. Our room was very comfortable and clean with a great view of our city. Thank you again, I'm sure we will be back again soon.
Kelvin C. Parovi Australia, 20. lipnja 2015.
Value for money

Value for money on promotion . Location n entertainment
8,3
Very comforting
Sarah A. Parovi United Kingdom, 17. lipnja 2015.
Convenient location

Location
7,7
Very comfy bed
Malcolm C. Poslovni putnici Australia, 5. lipnja 2015.
Parking only negative!

Convenience for Racing Symposium, Air Port and City
9
Parking in undercroft needs reserved area for Guests
Patricia N. Parovi Australia, 1. lipnja 2015.
Overpriced Hotel - Charge you for EVERYTHING!!!
7
Disappointing! Stayed for my sons wedding. Initial problem was checking into Bride & Groom room for them to change - apparently a huge issue! Massive queue at check-in - finally get to desk to be told room not ready (3.30pm by this time - checkin from 3pm) we were among several with same issue, so waiting, waiting. Finally get in have a cup of tea - all good. No hand towels in bathroom. Comfort & presentation were good won't take that away from them. Up in the morning with another cup of tea then down for breakfast. Another queue to get into Atrium for $45 buffet brekkie but closed within an hour so not worth it so went across to MerryWell. Quite expensive and food was terrible, service slow and food cold. Checkout - another queue so used Express Checkout. Get home & email account arrived in my inbox with $5.50 charge - for 4 of the little milk cartons we used for the cups of tea!!! Unbelievable! First time ever I've been charged for milk! I'm so cross. It's not the money it's just the principle of this supposed 5 star venue offering much less by the way of service & quality. Never Again - buyer beware! You have been warned - it's not worth the $300 / night price tag. Also heard another guest who didn't have a credit card had to have $200 deducted from his cheque account (to cover mini bar costs) fair enough but wouldn't get it credited back for 3 - 5 DAYS !!!!!! Who do they think they are - they can't treat people like this!
Garnyaluck P. Poslovni putnici Thailand, 26. svibnja 2015.
n/a

n/a
8
Bader A. Parovi Kuwait, 20. svibnja 2015.
excellent

location , services , facilities
9,3
very good hotel and its one of the best hotel i ever stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07