ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : InterContinental Perth Burswood Hotel

Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Kupaonica Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Restoran Crown Metropol Perth Hotel Perth - Restoran Crown Metropol Perth Hotel Perth - Restoran Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar
Područje Burswood Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 261recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (261)
Razvrstati po:
Theresa M. Grupe United Kingdom, 16. srpnja 2014.
Casino security staff are appalling and disgusting

Rooms choices theatres
6,3
The hotel is fab. However being 27 and providing my full british passport and driving liscence i was treated in a disgusting manner by the casink security staff as they didnt think i looked like my.passport photo. Despite also providing my driving liscence which was taken last month. I was made to feel like i was in the wrong and many other guests were looking on wondering why i was being held aside while everyone else breezed through. If i had known the trouble it would have been i would not have stayed at this hotel as the cadink was a major reason for our stay. I am still very angry.
Raymond E. Parovi Australia, 30. lipnja 2014.
Most enjoyable

great room, good service & Nice restaurants
9
wonderful
Peter B. Grupe Australia, 28. lipnja 2014.
It was luxury and very enjoyable

Luxury Clean Fun
9,3
Excellent cant wait to go again its well worth the stay if you want to splash out on a Romanic stay
Kara S. Grupe Australia, 28. lipnja 2014.
Fantastic

Location Style Price
10
Fabulous. We stayed here for my daughters 18th birthday and were looked after very well.
Julia A. Parovi Australia, 28. lipnja 2014.
Great

Rooms food staff
9,3
Really good
Sunita F. Grupe Malaysia, 23. lipnja 2014.
Enjoyed the comfort, view and amenities.

Room was clean.love the his and her sinks, bathtub and the view of both television and sky from the bathtub
9,7
Enjoyable. Staff took time to explain room options. Booked the hotel for my husband's birthday.loved the champagne and chocolate provided
Jason C. Parovi Australia, 20. lipnja 2014.
Good accommodation, poor guest services

cleanliness, finishes, accommodation
6,3
Average. Called guest services for extra shower and bath gel - nothing was delivered. Called guest services for extra tooth brush - nothing was delivered. Was woken up early by the noise from construction works on adjacent site. Otherwise would have considered. Overall standard of accommodation was good, however staff services was unsatisfactory for a 5 start hotel.
Robert C. Poslovni putnici Australia, 19. lipnja 2014.
great

entertining alive food
9,7
great
Jason M. Grupe New Zealand, 19. lipnja 2014.
Very comfortable great service and good food

Service Food Entertainment
10
Great place to stay, food and entertainment . Highly recommend.
Raymond S. Solo putnici Australia, 18. lipnja 2014.
comfort

clean comfortable central located
8,7
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - KupaonicaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - RestoranCrown Metropol Perth Hotel Perth - RestoranCrown Metropol Perth Hotel Perth - RestoranCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen


AS-AGWEB-3B02