ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Ulaz Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba
Područje Burswood Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 284recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (284)
Razvrstati po:
Zoe J. Parovi Australia, 4. listopada 2014.
Beautiful hotel, perfect stay

Amazing comfort, view and great staff
8,7
Excellent. Upgraded to spa room when we checked in - love this hotel.
Enrico F. Parovi Indonesia, 1. listopada 2014.
well located hotel with casino

casino, clean and big sizw
7,7
An ideal hotel in Perth with its own casino.
Jane-Marie S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 1. listopada 2014.
Over priced for the room and service standard

Location, quality fittings, variety dinning
6,7
Service is poor, lacking warmth
Clodagh I. Solo putnici Australia, 24. rujna 2014.
Services unavailable yet promised when I booked

The front door man who helped me with my luggage and delivered my luggage to my room very efficiently
6
Eng T. Solo putnici Singapore, 21. rujna 2014.
Fair casino hotel

Organization, cleaniless. Good location
6,7
Sarah H. Poslovni putnici Australia, 20. rujna 2014.
Perth Glory

Resturants, Rooms and Winning!
10
Fantastic, simply awesome.
Patrick O. Parovi Australia, 14. rujna 2014.
Overnighter for Rolling Thunder Vietnam

Amenities, food, staff
9,3
It was great. Check in was quick, staff were efficient and friendly. Location was ideal with numerous restaurants, the casino and the river close by
Ronald F. Parovi Australia, 7. rujna 2014.
Great Atmosphere

The atmosphere, Casino & friendly staff.
9,7
Enjoyed our weekend getaway, staff was great, entertainment was great but all in all a really great hotel to stay indoors.
Ivan A. Obitelji sa malom djecom Australia, 6. rujna 2014.
birthday

location pool for kids , food
6
after rooms sorted out to what we requested a good stay
Kim B. Parovi Australia, 5. rujna 2014.
Excellent Stay

Lots to do, value for money upgrade, great views
8
We stayed at the Crown for one night as we were attending a show, there is so much to do, whether you like gambling, watching sport in the Carbon bar, to just socialising. We had a great stay and will be back.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje


AS-AGWEB-3C01