Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Ulaz Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba
Područje Burswood Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 354recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (354)
Razvrstati po:
Anthony C. Solo putnici Australia, 8. siječnja 2016.
big rooms

hotel pool is big and nice big rooms and good food
8,3
my stay was great nice staff
Prijavi ovu recenziju
Wham A. Obitelji sa malom djecom Australia, 31. prosinca 2015.
Expensive over valued

Swimming pool and gym
5
Bad
Prijavi ovu recenziju
Beverley O. Parovi Australia, 26. prosinca 2015.
worth a try if you want the best

luxury fit out on floor 8
9
Sound proofing a bit poor if you get noisy inconsiderate neighbours. Other wise lovely . Probably the best in Perth since Packer took over and brought international luxury standards to Perth.
Prijavi ovu recenziju
Keon O. Parovi Australia, 18. prosinca 2015.
Fantastic

Our room our view and the pool
9,3
Fantastic. Great room,great view and fabulous friendly staff. Highly recommended
Prijavi ovu recenziju
Karen R. Parovi Australia, 10. studenog 2015.
Booked in for our wedding but room wasn't ready

Choice of restaurants. Valet parking. Facilities.
7
We had a lovely time but had a few issues with incorrect billing and our room not being ready when my fiancé tried to check in at 445pm. This meant he didn't have enough time to get ready for the wedding and was 30 minutes late to the venue for our ceremony.
Prijavi ovu recenziju
Bradley W. Parovi Australia, 10. studenog 2015.
Pissed off
6
To start off they didnt have our room then they put us in 1 with to double beds then made us wait 1hr and a half before we got another room then they got us 1 and put us in a none shocking room so we waited another 1/2 hr then they said no just smoke in the nine smoking room
Prijavi ovu recenziju
Marie K. Parovi Australia, 4. studenog 2015.
Had an amazing night at Crown Metropol.

The pool was amazing and relaxing, felt like I was overseas.
9,7
Great stay. Amazing facilities. Coming back with my kids for a mini family break.
Prijavi ovu recenziju
Shirley B. Parovi Australia, 4. studenog 2015.
Wonderful stay

Quality hotel, choice of restaurants and the location
10
Amazing stay, 5 stars without a doubt. Will be back
Prijavi ovu recenziju
Mohmed D. Solo putnici United Kingdom, 30. listopada 2015.
V good

Environment , cleanliness & staff
8,3
All v good
Prijavi ovu recenziju
Vk R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. listopada 2015.
Luxury,swimming pool

Very comfortable room , nice swimming pool ..Only problem is , I have Request for special services for my doughter's 1st year birthday
8
They don't bother your special request 😫😫
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07