Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australija 6100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salon Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sadržaji Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotela
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazen Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Ulaz Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotela Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centar Crown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska soba
Područje Burswood Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 326recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Cameron B. Poslovni putnici Australia, 30. kolovoza 2015.
Lovely stay

Location, choice of dining, quality of rooms
8
Excellent as always. A little dissapointed with the concierge service. One evening I had to stand around and wait for the concierge to sort his shit before he'd take my keys, and on checkout had to ask twice for them to bring the bags to the car.
Prijavi ovu recenziju
James S. Poslovni putnici United Kingdom, 21. kolovoza 2015.
Great hotel

Restaurants, ambiance and style
9,3
Had a great stay, plenty of places to eat, beautiful surroundings.
Prijavi ovu recenziju
Chong T. Parovi Singapore, 6. kolovoza 2015.
Worth It.

Clean, staffs very friendly and helpful.
8,3
Good, room was quite big,near to Burswood train station.Except breakfast is not included.
Prijavi ovu recenziju
Juliette D. Poslovni putnici Australia, 5. kolovoza 2015.
Convenient, clean and a great room

Room standard was great, staff were lovely and accomodating, breakfast was worth it
9,7
I have stayed here a few times, as a home during conferences at a function centre near the Tafe, and have had nothing to complain about. Its comfortable, very convenient and quiet. Close to river with great city views.
Prijavi ovu recenziju
Kee C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Clean & comfortable

Food are delicious especially Chinese restaurant & Japanese cuisine
8,7
I found it comfortable & highly recommended that Chinese restaurant named Silk
Prijavi ovu recenziju
Wei S. Parovi Singapore, 12. srpnja 2015.
Clean and convenient

Near Casino, Near good Restaurants and centrally located
7,7
Stay was good and the staff were helpful and friendly
Prijavi ovu recenziju
Carol H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 6. srpnja 2015.
My short stay

The room, food and cost
10
beyond my expectations
Prijavi ovu recenziju
Teh W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 5. srpnja 2015.
Not worth the money

-
4,3
Security staff were very rude. Looked as though we owe them a living, no.smile, so rude when they speak to guests (these are paying guests, made them felt so low down). Stayed at Crown Melbourne last November. The attitude of security staff at Perth paled to the team in Melbourne. No, I won't come back. is not worth it. Ended my 16 days trip with bad after taste.
Prijavi ovu recenziju
Andrew M. Poslovni putnici Australia, 5. srpnja 2015.
Hard to Fault

Room, staff and food
10
This is one of the best hotels in Perth, rooms are appointed well, clean, comfortable. Staff are helpful and the food is great
Prijavi ovu recenziju
William C. Poslovni putnici Australia, 3. srpnja 2015.
Crown Metropol Perth

Service, rooms, food
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/salonCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreacijski sadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Dvorana za fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - SadržajiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - PredvorjeCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazenCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - UlazCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Spa centarCrown Metropol Perth Hotel Perth - Gostinjska sobaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Eksterijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interijer hotelaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05