Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bife Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salon Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Predvorje Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Trgovine Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 470

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1807recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1807)
Razvrstati po:
Darlene D. Solo putnici Philippines, 16. svibnja 2015.
the room itself is comfortable and nica

spacious, clean and comfy
7
the room is nice but i was so disaappinted with the front dest on duty. very lousy and it took for the guest to wait for 40 minutes before they will attend to u.
Ronaldo A. Poslovni putnici Philippines, 16. svibnja 2015.
Convenient

access to trasnport, near shops, lots to do
4
Not bad
Hui B. Solo putnici Malaysia, 11. svibnja 2015.
good location hotel and resonable price

location,price and facilities.
8,3
This good location hotel in cebu city reasonable price and many facilities
Jihwan L. Parovi South Korea, 10. svibnja 2015.
경치좋다

경치 위치성 편리
7,7
좋다 다만 수영장 물이 너무 차갑다
Conrad C. Parovi Canada, 2. svibnja 2015.
Not really a 4 Star Hotel - 3 star

Swimming Pool
6
They missed a few things that would make them a 4 start hotel -- TV is not flat screen, room is missing the little things - like no pen or paper pad to write on. Not enough Lifts for size of hotel. You need to take change at the 19th floor to get a floor about 19. Getting on a lift to go up from the lobby is very difficult. Did not matter what time of day there was a crowd waiting of a lift. Lobby is also very small. Pool area is very nice.
Ermie C. Grupe Philippines, 2. svibnja 2015.
Super Slow Elevator

Location
6,7
Second time to checked in Crown Regency and still elevator waiting time doesn't improved. Actually it get worsen. Waited almost 30 hours from lobby to get to our room, as you need to be with all guest going to conference hall and those doing the skywalk (included those not checked in). Then you have to transfer elevator to go to the 26th floor. Even if we requested the lobby attendant for us to use the service elevator (which goes straight to our floor), they did not allow us. We're a group of 9. This will be the last time I'm going to stay at Crown.
Menchie C. Parovi Philippines, 1. svibnja 2015.
great hotel, unhelpful staff.

rooms are elegant, pool was fantastic and the sky experience was thrilling
9
We were at the top floor with great view. The staff did not help us carry our baggage despite repeatedly requesting for help.
Daniel W. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2015.
Good place to stay that is in central Cebu

Their morning Buffet, Location, Staff
9
Excellent place to stay with alot of places to go around us.
Marie F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. travnja 2015.
very affordable hotel wd great facilities

their pool
9
It is great
Pi N. Parovi Singapore, 14. travnja 2015.
Comfy and nice

Location, view and comfortable room
7,7
My stay were great, with nice view from my room. But the swimming pool Is always so cold. And the elevator is too small to many people. But ever all is great.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BifeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salonCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PredvorjeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - TrgovineCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A03