ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bife Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salon Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Predvorje Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Trgovine Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 470

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1730recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1730)
Razvrstati po:
Tracey S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 26. siječnja 2015.
location

location, foods and amenities
7,3
Pleasant stay and relaxed
Tracey S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 26. siječnja 2015.
location

location, foods and cafe bar...
6,7
Good but 2bedrooms suite tower 2 no hot shower, staff poor .. check in takes 2 hours ..
Joanne G. Parovi Philippines, 20. siječnja 2015.
poor

-
7
the front desk is not pleasing to their guest,poor service when answering calls
Elizabeth A. Obitelji sa malom djecom Canada, 14. siječnja 2015.
Kid's vacation

Location, cleanliness, comfort
9
My kids said they liked it and were very, very thankful I booked them in that hotel, however, one of my sons said in their room, there was a water leak from their ceiling. A special mention to Ms. Althea of Crown Regency, who was very helpful in assisting me what I wanted for my children for the booking... From Beth at Toronto, Canada
Marli E. Grupe Australia, 14. siječnja 2015.
worth it

thinga you can do
7
Awesome
Graham T. Parovi United Kingdom, 11. siječnja 2015.
GRAHAM AND ANNS STAY

staff - position - value
10
Just perfect I have stayed at the Crown Regency many times now and would always use it as it is one of the best
Lars A. Solo putnici Sweden, 10. siječnja 2015.
Very nice hotel

Place, friendly staff, nice food
10
Super as always!
Lito C. Solo putnici Philippines, 9. siječnja 2015.
Good value

Good location, nice rooms, fast check-out
7
Hector D. Solo putnici United States of America, 2. siječnja 2015.
overhaultime

location
5,3
Ok
Bianca S. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
not a 4 star hotel

checking out
4
no hot water in the showers up to level 30 then only luke warm water and we were t9ld this is how it always is.the fridge in the room was broken and did not work at all and was not fixed for the duration of our stay. dirty and dusty rooms, bed sheet jad a hole in it.the new years eve dinner buffet -all the food was cold, the food storage used was not keeping any of the food warm, stone cold.we also stayed in 3 star and 5 star accomodation in cebu and both surpassed the crown by miles.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BifeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salonCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PredvorjeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - TrgovineCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A07