ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bife Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salon Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Predvorje Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Trgovine Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 470

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1793recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1793)
Razvrstati po:
Marie F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. travnja 2015.
very affordable hotel wd great facilities

their pool
9
It is great
Francis A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. travnja 2015.
Hotel and sky experience

a four star hotel accomodation, comfortable and relax rooms. Unforgetable sky activities worth experincing.
8,7
Agnes D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. travnja 2015.
Poor services staff rooms uncleaned.food not good

The location only coz it is in the center of the city
2,7
Im not comfortable the staff the house keeping are not good in services very slow action when i am asking for assistance in short all services are poor.
Rochelle B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. travnja 2015.
It's okay!

Skywalk.edge coaster, zip line
6
Short. Was not able to enjoy the pool. I did the edge coaster and skywalk. People are nice
Enrilyn E. Solo putnici Philippines, 31. ožujka 2015.
home with a view

location and friendly staff
7,7
I enjoyed my stay at this hotel. Was able to try the skywalk. The staff were all friendly and helpful. I just wish the room immediately comes with free breakfast.
Paul C. Parovi United States of America, 27. ožujka 2015.
acceptable

staff
7,3
Pleasant
Ike L. Solo putnici United States of America, 27. ožujka 2015.
elevators can get confusing

location, starbucks downstaitrs
6,7
average
Chris S. Parovi Australia, 23. ožujka 2015.
holiday

location and thats about it
5,7
This hotel suc##. The staff are terrible but not as bad as the rooms. The rooms have no ceiling lights, only lamps so the rooms are very very dark. That make makes it hard the see how clean the room is. Also no lights in the bathroom. The hotel is very busy as they hold events there so the wait for the lift takes forever and always full. Ill never stay in this hotel again.
Stanley K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 22. ožujka 2015.
so long jacket and camera

location, pool area, view..
7
Had my jacket and brand new water camera stolen from our room. Thank goodness I locked all other valuables in the safe. We didn't notice the items missing until after check out. I went to go use the camera for the first time. ...and to my surprise it was gone from my bag...Lesson learned. .if it doesn't fit in the safe. ..bring it with.
Tyler E. Solo putnici Canada, 22. ožujka 2015.
Ok option in the centre of town but...

Lots of stuff happening and great location
6,3
The elevators are absolutely ridiculous...you wait wait wait

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BifeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salonCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PredvorjeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - TrgovineCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A06