Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bife Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salon Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Predvorje Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Trgovine Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazen Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Sadržaji Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 470
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1836recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1836)
Razvrstati po:
Marsha C. Parovi United States of America, 29. lipnja 2015.
Great location

Location, sky adventure, comfort
8,7
Great location because it's close to everything. But... Terrible elevators.
Sheila M. Poslovni putnici Philippines, 27. lipnja 2015.
Not bad

Accessible
5,7
Riza F. Parovi Philippines, 27. lipnja 2015.
Nice view. Dont like elevator set up&queing

Good amenities especially for thrill seekers
6,3
Room smells like a smoking room. Food not so good
Graham T. Parovi United Kingdom, 26. lipnja 2015.
The Crown Regency at its best

The pleasant staff. Good clean rooms. Good food
10
As always it is a hotel that gives you good value for money. This is my 8th stay in Crown Regency in 16 months so that speaks for it's self One of the best hotels in CEBU
Raymund B. Parovi Philippines, 23. lipnja 2015.
good hotel

good service
8,3
Nice
Cheryl B. Parovi United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Excellent

Good location, friendly & clean
9,3
We're very pleased to stay in this hotel.
Sheryl H. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 22. lipnja 2015.
wifi is poor during our stay we got almost 1 day w

skywalk,pool, shooting range
7,3
only the wifi got me irritated,because its unattended by the staff
Yvonee C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. lipnja 2015.
Lift issue is real

Room size, view
8
Room is too dark and the need to transfer lifts is too cumbersome. However the city view on the 40th floor is good.
Mae N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. lipnja 2015.
its very good

food, entertainment and location
8,3
it was perfect.
Christopher Y. Parovi Australia, 16. lipnja 2015.
very unusual hotel, but enjoyable

best view of cebu
9
I stayed in tower2 on 12 floor, it's confusing to find going up & down lifts, but after1 day we didn't get lost anymore. We stayed in corner room which is bigger, the windows look out to fantastic view, except there is a building going up next door & it looks directly at us & the workers look at you very easily. They give you a booklet to see what's going on , so much to do & see. Check out the 4D theatre, 250 each & worth it, also the disco, the buffet dinner on floor38 & the skyway on top floor, even a zip line.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestoranCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BifeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salonCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PredvorjeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - TrgovineCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazenCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SadržajiCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B04