Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 567recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (567)
Razvrstati po:
Mary B. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
DELIGHTFUL EXPERIENCE!!!

LOCATION, FOOD & PRICE
10
It was a very enjoyable, comfortable and delightful experience!
Edwin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 21. srpnja 2015.
Good for value. Free shuttle bus!

Spacious room. Free shuttle bus. Good rate
7,7
Great.
Scott H. Parovi United States of America, 18. srpnja 2015.
Somewhat a dump
3,7
It was bad. I would not stay there again. If this is a four star hotel then I live in a palace. It is located next to villas on one side and a dump on the other.
Lian O. Parovi Philippines, 15. srpnja 2015.
So so so

Close proximity to airport. Got shuttle. Nice.staff.
3,7
It was so so. The lift was quite small, does not smell good. Hallway was too dark. Kinda scary if ur alone. The hotel is old, havent been renovated for a long time. Room was spacious i just dont understand why the beds are too high u literally have to climb ur way up. AC not to good. Got a small kitchen inside with fridge, oven toaster, microwave oven and a rice cooker! No in room safe. Toilet lighting good. Black out curtains must be replaced. The cable TV reception was ok. Room service food, hhmmm not that good. We didnt bothered to go down for breakfast the next day. Stayed there overnight. The next day i called reception to inform them i will check out at a later time bec my flight was at 5pm. They didnt charge me with anything. They even provided me a shuttle service to the airport which was great.
Michael R. Poslovni putnici United States of America, 8. srpnja 2015.
Convenient

Food, location,staff
6,7
It went well, they need to better inform guests on how to use Wifi
Catherine M. Solo putnici United Kingdom, 5. srpnja 2015.
Comfortable and convenient

Comfortable room. Reliable airport pick up. Courteous staff.
7,3
Good hotel for travellers in transit. Rooms well equipped. Reasonable WiFi and phone signals. Clean and comfortable.
Love T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
okay

near loaction to the airport, courteous staff big rooms
8,7
quite good... in transit guests will appreciate its location.
Rhoel O. Poslovni putnici Philippines, 24. lipnja 2015.
3W's.Worst Connectivity. Worst Food. Worst CustSvc
3,7
I was there for a business trip and ended up using my phone's data svc to tether to my Macbook and other work gadgets. Each day I stayed there, housekeeping would have to come in to my room at least 4-5x just to check the WIFI. I say check bec they didnt really do anything to fix it. And even with my expressed inconvenience, they never offered any token or upgrade for the inconvenience.
Jennylyn M. Grupe Philippines, 20. lipnja 2015.
okay

nice place, peaceful, near to the airport
6,7
okay.
Jeongmin L. Solo putnici South Korea, 20. lipnja 2015.
good hotel

staff is kind, helpful, rooms are clean
7,7
good location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02