Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 558recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (558)
Razvrstati po:
Rhoel O. Poslovni putnici Philippines, 24. lipnja 2015.
3W's.Worst Connectivity. Worst Food. Worst CustSvc
3,7
I was there for a business trip and ended up using my phone's data svc to tether to my Macbook and other work gadgets. Each day I stayed there, housekeeping would have to come in to my room at least 4-5x just to check the WIFI. I say check bec they didnt really do anything to fix it. And even with my expressed inconvenience, they never offered any token or upgrade for the inconvenience.
Jennylyn M. Grupe Philippines, 20. lipnja 2015.
okay

nice place, peaceful, near to the airport
6,7
okay.
Jeongmin L. Solo putnici South Korea, 20. lipnja 2015.
good hotel

staff is kind, helpful, rooms are clean
7,7
good location
Guadalupe R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
elevator failure

1. Good location 2. very spacious 3 good rates
7,3
Comfortable except for the elevator that did work at the 8th floor
Dafrose N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
Unhappy guests

Location, big beds and big room
5
The room was warm, called the reception more than 5 times to have someone check the aircon units, room was not cleaned on the second day even after constant follow-up. Toiletries were just left in the room , told us they will come back but never did.
James L. Parovi Australia, 11. svibnja 2015.
Stayed here many times over last 4 years

Big rooms and nice beds
8
Always good to stay here, stayed many times over last 4 years. Easy trips into Cebu for malls and other tourist things. Rooms are very big, good kitchen and amenitites. shower is nice. Beds are lovely and soft and big. Aircon is good, has nice pool and the bar/resturant at night times is nice.Breakfast choice didn't look that inviting for a foreigner so gave it a miss this time.
Jeffrey G. Poslovni putnici Philippines, 5. svibnja 2015.
not satisfied

location is good near the mepz
4,7
Did not expect the low quality of amenities and services. It disappointed me when the offered rates I could have a better stay in other 3 star hotel. Food during breakfast buffet was just ordinary and area is hot no centralized air conditioning.
Thorsten T. Parovi Germany, 30. travnja 2015.
It is ok

1. The doorman's service is excellent, 2. We enjoyed the breakfast just the service is a bit annoying cause every morning had to beg for coffee and water, 3. The room was very nice
6
All in all was quite good like it should be according to 3-Star-Hotel. Only the swimming pool area is a mass because it is too loud there and verz smelly because of the kitchen. The fume hood from kitchen goes straight to the pool
Keith L. Poslovni putnici Philippines, 29. travnja 2015.
good

location, accessibility and rooms
8
it was nice, nothing special.
Lam S. Parovi Hong Kong, 28. travnja 2015.
close to airport

close to airport, hv shutter bus, nice reception
5
reasonable, the bed can be bigger, air con not cold enough

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02