ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 455recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (455)
Razvrstati po:
Florizel F. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2014.
Great!

Location, Staff Friendliness, Room Amenities
8,3
It was very relaxing.
Van P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. srpnja 2014.
Shabby hotel

Big rooms with kitchen and dining, near airport
7,3
Fine! Need to upgrade their A/C, old and rooms are too hot
Paul B. Parovi United States of America, 22. srpnja 2014.
July in Cebu 2014

Location, Price, Food
7,3
Pool was not available for 8-Days of our stay, Room sofa bed is terrible to sit on worn out, Hotel is old and needs upgrading.... Hotel Staff was very helpful and friendly, Breakfast was great, Location was great and reason for our 2nd stay at this Hotel and price was reasonable....
Emmanuel K. Solo putnici United States of America, 17. srpnja 2014.
horrible place...
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Vaughan M. Parovi Australia, 17. srpnja 2014.
Family trip

good bed good swimming pool staff speak good english
6,7
Good we enjoyed our stay and hope to come back next time.
Elizabeth Y. Parovi Australia, 10. srpnja 2014.
Horrible. Would not recommend. Couldnt wait to go
2,7
Terrible. Avoid at all costs. Dirty. Only good thing was distance to airport. Nothing good about this place. Very dirty. Food terrible. We couldn't wait to leave and heck in somewhere else to wash the dirtyness off. Even felt unclean after using shower there.
Bryan P. Solo putnici Philippines, 27. lipnja 2014.
hotel is amazing however staffs are horrible

Room, swimming pool, breakfast
5,7
I enjoyed my stay without thee staffs...arrg!hate them
Shirley E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. lipnja 2014.
Like the place, Definitely will return

Exterior is not that nice but the inside is very clean and nice. For me the price is affordable and you get a good quality room
7,3
Kevin L. Parovi Philippines, 21. lipnja 2014.
Good but the gym is not clean, needs to improve

1. Rooms are great 2. Location of the hotel was great 3. Close to the airport
7,7
Awesome... all was good.. except for the gym.. its so dirty and machines are kinda rusty so you wont be able to use it.. need to improve your gym..
Patrick O. Parovi Ireland, 21. lipnja 2014.
ok

breakfast 2. coffee shop3 room
5,7
ok cleanliness/hygiene standards in pool area were poor.more time needs to spent with guests on arrival explaining facilities in the room/suite and how they work.i had a meeting with the manageresss about my concerns.hope they will be improved.hope I will receive letter of thanks/voucher from someone to thank me for all I am doing to raise/improve standards in the hotels I visit. mainly in the area oh hygiene/proper cleaning. p.s. many mistakes in my order of food to the room.if u wish to appoint me as a hotel inspector am happy to work for agoda visiting hotels etc. forwarding reports. many of the hotels ur offering are so low/poor in terms of hygiene/cleaning etc they are not fit to be offered to European/American clients.yours p o hanlon

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B01