ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 507recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (507)
Razvrstati po:
Yolanda L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 11. siječnja 2015.
pleasant stay

near the airport, big rooms, accessible to nearby resto
8,7
Nice hotel, i had good night sleep
Glenn L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 11. siječnja 2015.
2 pleasant night stay at the Crown Regency.

Clean, good service, nice rooms.
9
Overall it is a good experience. There was one thing that I have an issue. We were never told that once you remove the key from the slot, the power and air conditioning will also turned off. We came back in the hotel and have to scramble for the switch and the room was uncomfortably warm. Maybe guests should be told off hand. Maybe it is a practice in the Philippines but people from other countries are not aware of it.
Wes N. Parovi Australia, 9. siječnja 2015.
Nice

Food, Cafe, Excellant Veiws
7,7
The staff should walk up the floors as the amount of times we could not fit in the lifts and they would not hope out for guest and not smile. Very poor. It looked like it was a training hotel, as the amount of staff moving around the hotel was ridiculous. The Onsite shop use to be very good with lots of item now it is just about all cloths, Bad move Crown Regency, but still have some day to day items. I will stay again.
Perry C. Parovi Australia, 7. siječnja 2015.
good

room standard clean staff
6,3
room great staff good fiftys bar food was terrible entertainment at bar was very good
John S. Poslovni putnici Australia, 5. siječnja 2015.
The staff and assistance

There a assistance helpful at all times very happy to stay there again
8
Had good time would stay again thanks for adding to delightful stay
Neliza M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. siječnja 2015.
Mactan Family Bonding

we were upgraded to a villa when our 3 bedroom suite was still not available at time of checkin.
8
Enjoyable
Noel A. Grupe Philippines, 4. siječnja 2015.
Unmaintained hotel-resort

i dont remember any! perhaps the airport pick-up!
3,7
One of the worsts i have stayed! We were upgraded to the villa. The villa is ok but with un updated furnishings/appliances.
Marc B. Grupe Philippines, 22. prosinca 2014.
It had its golden years

Quiet, Ambiance, Affordability
6
We chose Crown Regency Mactan since we needed a room that can fit 6-8 people and the 3-bedroom suite did not disappoint. However, we changed rooms twice due to AC issues. The suite was clean and neat. The WiFi connection was intermittent and we had the hotel fix/turn it on for us. Housekeeping was not consistent as we had to call them up to get fresh towels and replenish water in the fridge. We also encountered problems with the hotel's shuttle since it was dependent on the availability of the hotel van. We had to find cabs instead. The airport shuttle services is hourly btw. The staff was accommodating and friendly.
Terrence P. Solo putnici United States of America, 11. prosinca 2014.
less than expected

pick up service from airport, bed and staff friendliness
6,3
Very average, the hotel looks worn out and no internet
Wilma S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. prosinca 2014.
value for money

good family room hotel, location and nice swimming pool
8
good enough

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07